Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Yan Binaya Kadar Geldi Bana Çekilmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa Osmangazi'de evden çıktığımda her yerde Gigafiber haberleri görüyorum, haliyle insan merak ediyor acaba benim çevremde de var mı diye. 2021'de başvuru yapmıştım sonuç bekliyordum, bu süreçte 1 yıl kadar Turknet abonesi oldum ancak çeşitli hız problemleri nedeniyle başka bir operatöre geçtim yakın zamanda. Aynı hız problemleri burada da devam ettiği için Turknet'i tekrar kontrol etmek istedim. Hız testi yapıyorum ve başlıkta da belirttiğim üzere yan binaya kadar geldi, hala daha bana gelmedi. 2 hafta öncesinde ekipler tarafından inceleneceği söylendi, herhangi bir gelişme olup olmadığını sorduğumda kendi forumlarında cevap alamadım. Durum fotoğrafta gösterdiğim gibi, yeşille işaretlediğim binada Gigafiber var olarak görünüyor ancak bana hala daha çekilmiyor.

Türknet Gigafiber Yan Binaya Kadar Geldi Bana Çekilmiyor.

• Turknet'e geri dönüş yapmak istiyorum ancak durum böyleyken gerçekten bir tüketici olarak umursanmadığını hissediyor insan.

• @TurkNetDestek

İletişim kurabilirsiniz.

• gk77 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu şekilde düşünmenizi hiç istemeyiz. Konu ile ilgili sizi kısa sürede bilgilendireceğiz. Tekrar ekibimizle iletişime geçip bilgi talep ettik.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, geri dönüşünüzü iple çekiyorum.

• Masraflı bir çözüm gibi; ama kesin çözüm, yan binaya taşınmak gibi.Türknet Gigafiber Yan Binaya Kadar Geldi Bana Çekilmiyor. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Yaşadığım apartman bize ait olmasa düşünülebilirdi. Türknet Gigafiber Yan Binaya Kadar Geldi Bana Çekilmiyor. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber geliyor ama ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apartman sahibi olmayı; fiber sahibi olmaya tercih ederim, bu durumda.Türknet Gigafiber Yan Binaya Kadar Geldi Bana Çekilmiyor. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.