Şimdi Ara

TURKNET MAGDURLARI DİSCORD SUNUCUSU HIZ PİNG PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://discord.com/invite/JNUJFkFk TURKNET te sıkıntı yaşayanlar olarak discordda toplanıp sorunlarımızı dile getiriyoruz az çok bilgi sahibi olan arkadaşlarımız bize bilgiler veriyor isteyen arkadaşlar gelebilir sohbete bekliyoruz iyi forumlar

• Bunca mağdur var iken hâlâ problem ile ilgili bir açıklama yapılmıyor.

• Sorunu olan herkesi discorda bekliyoruz muhabbet sohbet eşliğinde derdimizi anlatıyoruz buyrun gelin.

• discord gelin arkadaşlar en azından nerelerde bu sorun var öğrenmiş oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla arkadaşlar hiç vakit kaybetmeyin. net speed e geçin. ben geçiş işlemlerimi başlattım bile.

• aynı sorun ordada var diye biliyorum bu arada nerede oturuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: mcanakincii

aynı sorun ordada var diye biliyorum bu arada nerede oturuyorsunuz

kırşehir hani nerde var hocam. net speed konusunda 1 tane şikayet yok. hem ayrıca turk net den kaçmanın vakti geldi. kime türk net diye sorsan yaka silkiyorlar. 1 tane ben memnunum diyen adam yok. yeter türk net ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 23 Kasım 2020; 15:33:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • facebook gruplarında şikayeti olanları gördüm ege bölgesindeymiş genel olarak problem

• quote:

Orijinalden alıntı: mcanakincii

facebook gruplarında şikayeti olanları gördüm ege bölgesindeymiş genel olarak problem

evet bende gordum. ancak ben yaptıgımdan hala pişman degilim hocam. 1dk dan daha kısa sürede müşteri hizmetlerine baglanıyorsun. ve 7 24. bu cok ama cok guzel bişeymiş ya. türk net de yazıcanda cevap gelcekde sorununu cozuceklerde olme eşşeğem olme. ayrıca speed net kullananlar pinglerden cok memnun. turk net in en sorunsuz zamanında bile online oyunlarda ping sorunu oluyordu. bizzat yaşayan birisiyim.

şimdi eğri oturalım dogru konuşalım türk net in devri cok tan bitti. türk netin devri 49 tl ye internet verirkendi. şimdi bana türk net in bir tane cazip bişeyini söylermisin? 1 taneeeeee.türk net ten kacan kacana. kücücük kirsehir gibi sehirde kargocuya gittim bir suru speed net e gonderilmek üzere olan evrak vardı. dedim millet kacıyor turk netten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 23 Kasım 2020; 16:16:19 >

• Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızdan bağımsız olarak network ekiplerimize ilettim. Network ekiplerimiz gerekli kontrolleri ve çalışmaları yapacaktır. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim.
  • Bende netspeedten kaçtım yurtdışı throttling uyguluyorlar diye 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 23 Kasım 2020; 23:24:18 >
  • Discord davet bitmiş diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
  • Discord a gelsem ne oluacak onu anlamadım.
    Dusuk internet hızım yükselecek mi?
    Discord da toplu olarak küfür zifir ayını mi yapacağız
  • Açıkçası girip bakayım dedim pek bir şey göremedim herkes dert yanıyor.

• Size zorla gelin diyen yok zaten. Kafanıza göre.

• crypto.zzLocker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda ben yardımcı olacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.