Şimdi Ara

Türknet M. hizmetleri yardımcı olamadı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3-4 aydır Türknet kullanıcısıyım ilk 2 hafta 9 ms 9 mbit olarak gayet güzel kullanıyordum MS benim için çok önemliydi. İlerleyen zamanlarda ms 15-19-23-33 olarak değişkenlik gösterdi şu son 2 haftadır müşteri hizmetleriyle görüşüyordum hallettik diye sürekli sms atıyorlar iptal edeceğimi söylediğimde halledicez demişlerdi fakat yine aynı. Bugün M.hizmetleriyle görüştüm beni aradılar sorununuzu hallettik kontrol edermisiniz diye çalıştığmı söyledim akşam bakıp bizi tekrar ararsınız dediler. Eve geldiğimde SNR marjı 2.2 idi :D neyse sonra düzelme oldu sadece SNR marjında. Aradım ms'nin aynı olduğunu söyledim bana hala modem kablo diyor.( Internet bağlatmadan önce bina kablosu modem vs herşeyi yeniledim) Bende onlara size defalarca ordaki tüm çalışanlara tekrar baştan anlatmak zorunda değilim arıza kaydını okuyun önce dedim herneyse bişeyler yaptı hatta kalın falan dedi 10mbit oldu sadece ms yine aynı bizden gelen sinyallerde sorun yok diyo ee problemi nasıl halledicez ne yapıcaz diyorum bilgi sahibi değilim diyo Bende ona daha bilgili birine bağla diyorum Bidaha bakayım diyor baktı etti sorun düzelmedi Yapabileceğimiz bişey yok bizden gelen sinyaller normal bunun için bir arıza kaydı oluşturamıyoruz dedi. Yarın iptal dilekçesi gönderiyorum kapattırıyorum interneti..

    Sorunu bulamadık neyden kaynaklandığını anlamadım 2 hafta düzgün kullanıyorsun sonra mantara bağlıyor internet. Ticarettede bunu yaparlar ilk 1 ay çok güzel malları gönderirler sonra cıvıtmaya başlarlar hep böyle. Sorun bende mi onlarda mı yardımcı olabilecek varsa yazarsa çok sevinirim.

    TURKNET PISMANLIKTIR DERLERDI INANMAMISTIM :)







  • Sanırım online oyun oynuyorsunuz 9-10 ms sadece yurtiçi sunuculara yoğunluğun düşük olduğu saatlerde alabilirsiniz. Turknet IP havuzu (NAT) kullanan bir ISP ve bu sistemde ping yoğun saatlerde yüksek olacaktır. Bunun farkında olarak almış olabilmeniz gerekirdi. Pişmanlık diyen arkadaşların diğer firmalarda tahahhütleri var ondandır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 ms pingi nerde hangi oyunda alıyordun? öyle bi dünya var mı? cs go da 30 ms ping alsam öper başıma koyarım. 90 civarı ping oluyor o da hep değişken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle türknet her zaman nat havuzu kullanmıyor. Kullansa yurdışında hizmet veren İBP ler ile bağlantı kuramam :) bazı yerlede kullanılıyordur o ayrı konu.

    Bulunduğun bölgede türk net kullanıcı sayısı artmıştır onlarda il de bulunan servis veren sistemleri yetersiz gelmiştir.

    9 10 ms demişsiniz ama nereye bunu belirtin lütfen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ps4 24ms oyun oynuyuyorum ama sorun olmuyor 9 ms hangi oyundur bu ben daha hiç 24 aşaga gormwdim iş yerimde türktelekom var 35 mb paketo da 24 ping degeri
  • Line Attenuation 5.7 dB/8.9 dB
    Path Mode FastPath
    Data Rate 51199 kbps/4095 kbps
    MAX Rate 138184 kbps/50363 kbps
    CRC 0/0


    akk de degilken download en max gördügüm 8mb upload 0.29 . min ise 3.20mb/0.09
  • Yıllardır oynadığım cs 1.6 oyunu Sunucuları istanbul olan server'lardı ayrıca speedtestten hız testi yapıncada 9ms olarak görüyordum :)Arkadaşlar bugünde aradılar olmuyorsa zorlamanın manası yok dedim kapatalım dedim teknik arkadaşlar yarın Uzak masaüstü ile bağlantı yapıcaklar bilgisayarıma :) Birşey çıkacağını zannetmiyorum ama son denemem olucak buda.

    Türknet M. hizmetleri yardımcı olamadı :)

    Türknet M. hizmetleri yardımcı olamadı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steppa -- 17 Mart 2017; 0:30:11 >




  • Tam 3 sene ben ordaki msyi 7-8-9 olarak gördüm turknette son 1.5 yıldır 45'in altına inmedi csgoda türkiye serverlarında bile 50-55 ms ile oynuyorum almanyaya 35-40 ms alırken artık 110 altına inmiyor. Tamı tamına 45 tane arıza kaydı oluşturdum sorun çözüldü sorun yok diye dönüş yapıyorlar m.temsilcisi dedikleri cahil cühela çalışanlar modemin bozuk bilgisayarın bozuk demeye devam ediyorlar. Bina içindeki kabloları değiştim 3 tane modem değiştim ethernet kartı aldım 1 ms bile oynamıyor. Diyorum abicim ben istanbuldayım neden gebzeye bursaya ping atıyorum daha onu bile açıklayamadılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    Tam 3 sene ben ordaki msyi 7-8-9 olarak gördüm turknette son 1.5 yıldır 45'in altına inmedi csgoda türkiye serverlarında bile 50-55 ms ile oynuyorum almanyaya 35-40 ms alırken artık 110 altına inmiyor. Tamı tamına 45 tane arıza kaydı oluşturdum sorun çözüldü sorun yok diye dönüş yapıyorlar m.temsilcisi dedikleri cahil cühela çalışanlar modemin bozuk bilgisayarın bozuk demeye devam ediyorlar. Bina içindeki kabloları değiştim 3 tane modem değiştim ethernet kartı aldım 1 ms bile oynamıyor. Diyorum abicim ben istanbuldayım neden gebzeye bursaya ping atıyorum daha onu bile açıklayamadılar.

    Almanya serverlerinde 35-40 ms alman imkansız bir kere en az 50 ms ile oynayabilirsin :)
  • Hat değerleri kötü 4MBps veya 8MBps alır fazla bişey beklemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokata kullanıcısına yanıt
    Ben 28 alıyordum.Şimdi pingler 1 aydır berbat bakım çalışmasından sonra 80'den aşağı ping inmiyor.
  • Nokata kullanıcısına yanıt
    Çok emin olma isveç serveri 49 ms'm var.



    Türknet M. hizmetleri yardımcı olamadı :)
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Türktelekom sağolsun ülke dışına çıkmadan 40 MS ping oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Almanya serverindan olduğuna emin misin hocam gülünç bir rakam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokata kullanıcısına yanıt
    Ciddi anlamda söylüyorum google'a ping atıyorum yurt içi 40 pingle başlıyor yurt dışında 90'dan aşağı inmiyor.

    Normalde bu kadar aşırı pingim yoktu oyun felan oynamıyorum.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    half life 3 kullanıcısına yanıt
    Paraya kıyıp sizin yaptıklarınızı bende yapıcaktım ama biliyorum ki o donanımlarımda problem yok. Bağlatmadan önce bina iç hat kablosunu yenilemiştim falan filan yapmasınlar diye. Bu arada uzak masaüstü bağlantısı için sabah bekledim bağlanmadılar öğle saatlerinde arıyorlar Bağlandılar mı diye hayır dedim. isterseniz diye bi cümle başlattı bende yok yok yok sen bana faks numaranı ver ben sana ıslak imzamı gönderiyim iptal dilekçesi için uğraşın biraz dedim peki dedi kapattım telefonu. 1-2 saat sonra telesekreter arıyo AKK'yı tamamen kaldırıyoruz artık falan diye bişeyler anlatmaya başladı kapattım telefonu. Sonra tekrar arandım arıza kaydı alan bi hanfendi var sabit o arıyo beni Arızanız giderildimi diye hayır yok dedim. isterseniz arıza kaydı oluşturalım diyor hala :D Bende cumartesi izinliyim bütün gün evde olacağım ama bu son arıza kaydı olacak bağlansınlar yapsınlar dedim gerekirse hızımı 7mbit kadar düşürün ama ms değerlerim düşsün diyorum tamam dedi arkadaşlar yarın ararlar dedi ne arayan vaaar ne mesaj atan varr :D Bildiğin dalga geçiyolar benle Pazartesi basıcam kalayı tüketiciye gidiyorum falan dicem :D Ama keşke 9 msden yukarı kat kat çıktığında ss alsaydım onları alsaydım direk şikayet ederdim bunları. Milleti sömürmeyi bulmuşlar kullanıyolar. Her arıza giderilmesi için arayan teknik ekibe baştan sorunumu anlatıyorum kadına söyledim sizin ekip biraz kör cahil galiba arıza kaydını okumadan beni arayıp modem bozuk falan diyorlar. Ben Arıza kaydı verirken kablo tesisatı ve modemin yeni oldugu yazdırdıkça adamlar bozuk değiştir diyolar :D Amaaan ne uğraşacam kapatsınlar gitsin boşa para ödüyoruz.

    @half life 3
    Hat değerlerini çok değiştirttim snr marjıyla çok oynattırdım ama onlar kendi kafalarına göre oynuyolar Bazen 1.3 oluyor snr marjı google açılmıyor bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steppa -- 19 Mart 2017; 1:20:41 >




  • Santralden kontrol ederler fazla bişey beklmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık beklediğim bişey kalmadı dostum. ISLAK İMZAYI onlara göndermiştim zaten iptal e-de-cek-ler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steppa -- 19 Mart 2017; 1:32:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Steppa Simian

    Artık beklediğim bişey kalmadı dostum. ISLAK İMZAYI onlara göndermiştim zaten iptal e-de-cek-ler

    geçmiş olsun :)
    türk.net pişmanlıktır.

    müşteri hizmetleri bırakın sorun çzömeyi daha sorunun ne olduğunu anlayamıyor ki size yardımcı olabilsin.
    teknik bilgileri gerçekten çok düşük. bunu aşağılamak için söylemiyorum.

    benim hızımı neden 8mbite sabitlediniz diye sorduğumda nerden biliyorsunuz 8 mbite sabitlendiği dediklerini duydu bu kulaklar




  • ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten büyük pişmanlık sizede geçmiş olsun :) Birde reklamları var UYANDIRIYORUZ diye :) Ben burdan türkneti düşünenleri UYANDIRIYORUM Arkadaşlar bakın gerçekten taahhüt yok diye aklınız gidiyor alıyorsunuz interneti Sonra kanser oluyosunuz. UYANDIRIYORUM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.