Yüzbaşı
19 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 185 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Kayıt cihazı için karaköyde yeraltı çarşısından mikrofon aldım fakat ses çok az geliyor ve aşırı cızırtılı bunu nasıl düzeltebilirim sorun ne?

Annem vefat edeli 143 gün oldu.. Onun için dua eder misiniz Kuran okumayı bilen merhametli birileri onun içinde yasin suresi okuyabilir mi Adı Asiye.

.

Bu kartı forumdan almıştım 3-4 ay kullandım sonra kart görüntü vermemeye başladı. Tamire gönderdim 600 tl masrafı var, tamirden sonra düzeleceğinden kesin emin değiliz dediler geri aldım kartı.

Eve geçip kartı fırınlama tekniğini denedim sonuç başarılı görüntü geldi ama bir müddet sonra alttaki fotoya benzer bi ekran geliyor kitleniyor reset atıyorum. Gpu Clock 1070 Memory 1550 yaptığımda sorun olmuyordu. Kartın kendi radyatörü soğutamadığı için soğutucusunu çıkarıp cpu soğutucusu taktım vram ve vrm ler için yeni ısı emici alüminyum parçalar taktım şuan soğutmasında problem yok. Kart yüke girdiğinde tekrardan görüntü aşağıdaki gibi olmaya devam etti(Görüntü temsilidir) ve reset atmak zorunda kalıyorum.

Elimde sıcak hava istasyonu olsa kendi imkanlarımla reballing deneyeceğim çünkü kartı fırınladıktan sonra 1070 mhz lerde hatırı sayılır bir zaman sorun çıkarmamıştı.

Bir başka sorun ise bu kartın bios dosyasının orjinal olup olmadığı.. aslında sizden istediğim Ekran kartının resmi ilk bios dosyasını nereden temin edebilirim ?

AMD Athlon 64 X2 AD04400IAA5DU İşlemci

MSI 760GM-P21 ( MS-7641 VER:3.11 ) AMD FX Seri Anakart

Hocalar selamlar..
Elimdeki anakartı satmaya karar verdim bir alıcı elinde yukardaki işlemcinin olduğunu ve bu anakarta uyum sağlıyor mu sağlamıyor mu bilgi istedi.
Biraz araştırma yaptım sanırım işlemci am2 olarak görünüyor. Anladığım kadarıyla uyum sağlamıyor.. Başka forumlarda vs bazıları uyum sağladığını yazmış. Durumdan tam emin olmak için sizlere sormak istiyorum bu Anakartla işlemci birbiri için uyum sağlar mı?
Selam hocalar..
Şuanda internete bağlanmamı sağlayan 'Model No.TL-WA7210N' Cihazım var.
Ap Client router modunda kullanıyorum. Karşı modeme kablosuz bağlanıp evde kablosuz yayın yaparak kullanıyorum.
Aynı şekilde kullanabileceğim daha güçlü cihazları merak etmeye başladım..
Yani daha fazla çekim gücü sağlayabilen, 2.4 Ghz bandında çalışan cihazlar bakıyorum. Sadece Marka model yazmanız yeterlidir. teşekkürler
.
Selamlar
Anakart, İşlemci, Ram

Cebimde 4 bin tl param var. Bu yukarıda yazdığım 3 bileşeni satın almak istiyorum fakat çok bilgi sahibi olmadığım için henüz neyi alacağıma karar veremedim.
Öncelikle INTEL tabanlı sistem düşünüyorum..

Intel Core i5 9600KF 4.60 Ghz 6 Çekirdek 9MB 1151p v2 14nm 1.705,15 TL
Gigabyte Z390 D 4266mhz(OC) RGB M.2 1151p v2 ATX Anakart 1.021,99 TL

*16 GB Ram tahmini 1000 tl gibi bir rakam çıkıyor

Şöyle birşey düşündüm birde bilgi sahibi olan sizlere sormak istedim. Sizce bu fiyata bu parçalar iyi midir? Yoksa bu fiyata daha iyi birşey toplanabilir mi?(Oyun bilgisayarı için)

Veya o işlemci yerine bin tl borca girip (bakın fazlasını yapamam) bu işlemciyi mi seçmeliyim.
Intel Core i7 9700 4.70 GHz 8 Çekirdek 12MB 1151p v2 14nm İşlemci 2.913,31 TL

Bunları haftasonu gelmeden bir aksilik olmaz ise alacağım lütfen yardımcı olun
Elinde olan varsa satın alabilirim.


Arkadaşlar herhangi bir oyuna girdiğimde kasma donma takılma gibi şeylerle karşılaşıyorum..
Bu olay başıma yeni gelmedi.. Ama son günlerde aşırı kasmalar yüzünden hevesim kalmadı..
Problem nerde bilenler yardım edebilirler mi? lütfen
Hakkında
Konum: İstanbul, Bahçelievler
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Mesaj Sayısı: 319
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.898
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 23.356 (Bu ay: 621)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 749 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.