Yüzbaşı
03 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 129 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba Arkadaşlar

Ailemin yaşadığı bölgede (Muğla/Köyceğiz) türk telekom altyapısı yok. Altyapı olmadığı için yine türk telekomun magnet tarifesine başvurmak istedim ama pilot bölgede olmadığı için onu da vermediler.

Bölgede airfiber hizmeti veren firma var fakat kurulum için 3500 TL isteniyor sonraki aylar ise 200 TL aylık ücreti var.

Daha önce türk telekom evde wifi kullanılıyordu ama onun da fiyatı arttı. Turkcell Superbox keza pahalı.

Sizlerden bu konuda destek ve tavsiye rica ediyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Az önce e-devletten trafik cezası geldiğini gördüm. Ceza tarihi 11/07/2021 olarak görünüyor. %25 daha az ödemek için tebliğ tarihinden 15 gün içinde ödenmesi gerekiyor fakat bu tebliğ tarihi e-devlette yazan tarih midir yoksa posta ile gelecek ceza tutanağına ait tebliğ tarihi midir?

Bu arada ceza kesilen yer : Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Ulus İstikameti 5597 Radar...

Merhaba arkadaşlar,
Braun tıraş makineleri hakkında fikri ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok makbule geçer
Braun 9293s / 9260s modelleri arasındaki fark nedir? Braun resmi sitesine baktım sadece gümüş / krom farkı var. bunun haricinde bir fark var mıdır?

Hangisi daha yeni modeldir? ya da daha iyi?
https://tr.braun.com/tr-tr/products/male-grooming/electric-shavers/series-9-silver-with-travel-case
https://tr.braun.com/tr-tr/products/male-grooming/electric-shavers/series-9-chrome-with-travel-case
Telekom müşteri temsilcisi ayrı söylüyor bayii ayrı söylüyor hatta farklı müşteri temsilcileri bile farklı şeyler söylüyor. Data hattı kullanıyorum ve
Geçerli Tarifem : Kademeli Internet Devam Tarifesi

Bu pakette sınırsız internet seçeneği var mıdır?
Kademeli internet devam paketi diye bir şey yok internet sitelerinde. Sadece kademeli jet tarifeleri var.

Müşteri temsilcisi fatura stop için 39 TL dedi ve 39 TL aştıktan sonra hızım 128 kbps'ye düşeceğini belirtti.
Diğer bir müşteri temsilcisi ız düşümü olmayacak dedi.
Farklı bir müşteri temsilcisi ise paketinizde sınırsız seçenek yok kademeli internet paketiniz var dedi.
Artık telekomu aramaya korkuyorum.

Sormak istediğim şey 4 senedir data hat kullanıyorum ve mevcut tarifem ile sınırsız tarifeyi kullanabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar,

2009 yılında ara verdiğim web sitesi işlerine ufaktan bir giriş yapmış bulunmaktayım.
Tema ve diğer bileşenler ile ilgili fikir ve eleştirilerinize açığım.
http://www.heroyun.net

iyi forumlar
Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 15 gündür hız sorunu ile boğuşuyorum. Normalde 8 mbit ile idare ediyordum ama durduk yere bir gün 4mbite düşürdüler. Kutu aynı Modem aynı Kablo aynı ama hız değişti ben bu olayı anlamıyorum.

Modem ara yüzündeki değerler bu şekilde.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Müşteri hizmetleri tutturdu tesisatta sorun var tesisatta sorun var.
Ama ben gelen kabloyu direkt modeme bağladım yine durum böyle.
Bir de müşteri hizmetleri bende aktif bir bağlantı göremiyor ama ben internete girebiliyorum. Modem ışıkları yanmıyor olarak görüyorlarmış.
Böyle bir şey olabilir mi acaba?
Bir de müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre İstanbul Anadolu yakasında Türknet'in herhangi bir altyapı uzmanı yokmuş hepsi Avrupa yakasındaki santrallerdeymiş!...

Yardım ederseniz çok makbule geçer arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar
modem arayüzünden > arayüz ayarları > LAN > DNS bölümünden
sadece kullanıcı tanımlı dns kullan diyip
8.8.8.8
8.8.4.4 yazıp kaydediyorum ama sayfayı yenilediğimde bu ayar kaydolmuyor.

yine eski halinde sadece otomatik tanımlı dns sunucu kullan ayarları çıkıyor.

ben mi yapamıyorum yoksa modemde mi bi gariplik var çözemedim.
yardımlarınızı bekliyorum .
arkadaşlar merhaba,

modem arayüzündeki bilgiler bu şekilde.

Downstream Upstream
SNR Marjı
:
13.1 16.2 db
Hat Zayıflaması
:
10.8 8.0 db
Veri Oranı
:
8192 797 kbps
Max Oranı
:
16216 1057 kbps
CRC
:
0 1

türknet müşteri hizmetlerini arıyorum hızımı 8 mbite sabitlediklerini söylüyorum sadece arıza kaydı açıyorlar ve sorun hala devam ediyor.
müşteri hizmetleri bu hız limitlerini değiştiremiyorlar mı?
nasıl bir belaya bulaştık anlamıyorum.

nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?
Arkadaşlar merhaba,
Belimde ve boynumda fıtık var. Doktora gittim muayene oldum ilaç, boyunluk ve fizik tedavi aşamlarından geçiyorum. Yattığım yatak pek sağlıklı değil sanırım. Eski tip yaylı yatak.
Her sabah yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum.
Doktora sordum ama belli bir marka ve yatak tavsiye etmedi.

Sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız bir yatak var mı? Tavsiye verebileceğiniz?

Bir de hangi mağazaya gitsen bir önceki mağazada söylenenlerin aksini söylüyorlar, birbirlerini karalıyorlar. Adamların derdi paradan başka bir şey değil. Visco satan mağaza, yaylı yataklar artık bitti kullanışsız ve sağlıksız diyorlar, yaylı yatak satanlar kendi yatklarını övüyor visco nedir alsan geri verirsin sırt boyun ağrıların daha da artar diyorlar... yani kısacası kimse benim yoğurdum ekşi demiyor.

Gittiğiniz mağazada 2-3 dk yatağı deneyerek karar vermek zor.

Sizlerden tavsiye bekliyorum.

Özellikle boyun ve bel fıtığı olan arkadaşlar, nasıl bir yatak kullanıyor ve memnunlarsa onlardan tavsiye bekliyorum...

İyi forumlar.
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarımı trojanlar basmış. kaspersky internet security ile taradım ama bir şey çıkmıyor.
trojan killer diye bir program buldum onunla tarattım baya bir trojan malware yazılım çıktı. fakat deneme sürümü olduğu için silemiyorum.
dr.web kurdum o da bir kısmını silebildi.
ben bunlardan nasıl kurtulabilirim?
önerebileceğiniz bir program var mı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.110
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 11.300 (Bu ay: 269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 339 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.