|
1650S’den hangi karta geçmeliyim?
|
Maillere bakarken gördüm son kullanma tarihi yarın.
- Avansastan çok fazla veya çok sık alışverişim olmuyor ama gelen tüm anket gibi şeyleri yapıyorum. Belkide anketi yapanlara gelmiş olabilir.
- Kod 1 hafta önce gelmiş 2. bir hatırlatma maili bugün gelmiş(yarın son diye hatırlatmak için)
- maillerde aşağıdaki gibi arayabilirsiniz
- sanırım piyasadan her türlü ucuza almış oluyoruz - rulo başına 1,5₺ , piyasadan ortalama %50~55 daha ucuza almış oluyoruz
Türknet gigafiber sonrası bazı sitelerde erişim sorunu
|
Hava soğudu nallart nerde?
|
|
|
Arkadaşlar selamlar tamamen objektif bir şekilde cevap verebilirseniz çok sevinirim.
https://www.youtube.com/watch?t=2194&v=iooiiwunWlM&feature=youtu.be
Burada , bu videoada 20 Ekim 1991 seçimleri öncesinde, siyasi parti genel başkanları TRT'de yayınlanan "Liderler Açıkoturumu" adlı programda bir araya geldiler ve Türkiye'nin sorunlarını tartışıp çözüm önerilerini anlattılar.
linke zamanı koydum ancak olurda çalışmayan olursa bende gerekli dakika ve saniyeyi vereyim "36:34".
Burada erbakan büyük israilden bahsediyor.( dış güçlerden falan da bahsediyor da oralarını pek anlamadım :d)
Sırayla sorularım şunlar:
1- İsrail-Kudüs'ün önemi 1967 ~1991 yılları arasında neydi?
2- 1991 den 2021 yılına kadar bu önem nasıl şekil değiştirdi?
Kudüs, üç semavi din olan İslam, Yahudilik ve Hristiyanlık için çok kutsal yerleri içinde barındırıyor. Kutsal yerlerin önemli bir kısmı Doğu Kudüs'te yer alıyor.
3- Peki günümüzdeki ve özellikle 1995 ve sonra doğan Z kuşağının tavrı ve Z kuşağının dünyada egemen kuşak olmasından sonra İsrail ve Kudüsün önemi ne olacak?
tamamen objektif bir şekilde cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Dipnot: Yani harbinden tartışma efsane bir üslupta gerçekleşiyor. Keşke yaşım biraz daha büyük olsaymışta böyle güzel tartışmalar görebilseymişim. Günümüz iktidarı ve diğer muhalif partilerle beraber böyle bir şey yapıldığını hatırlamıyorum. Ama nedense Süleyman Demirel'in konuşma tarzını çok çok iyi buldum valla, möhendis farkı diyebilir miyiz
Epic Games ücretsiz 3 aylık Discord Nitro
https://www.epicgames.com/store/tr/p/discord--discord-nitro
- Üzgünüz bu kod kullanılmış uyarısı gelen arkadaşlar, hata bende de oldu ancak tamam diyince bile hesaba nitro işliyor.
- elinizde kalmış hiç kullanmadığınız ön ödemeli kart varsa onu kullanabilirsiniz. Bu tip işler için bi ininal kart kullanıyorum ben içinde hiç para yok aldığımdan beri
- Kesin olmamakla birlikte daha önce nitro kullanmış kişiler bundan faydalanamayabilirler, deneyip yazarsanız burayı ona göre düzenlerim. ben ilk defa kullandım çünkü.
Değerlerime bir bakabilir misiniz?
Merhabalar, Red Dead Redemption Online için değerlerime bakabilir misiniz rica etsem, yıllardır pc kullanıyorum ancak rdr online oynadığımdan beri pc sanki daha çok fan sesi çıkarıyor gibime geldi Ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum.
-Sistemim- (1080P - 60Hz)
Ryzen 5 1600AF (kutunun içinden çıkan soğutucu ile kullanıyorum)
16GB 3000Mhz
ZOTAC GAMING GeForce GTX 1650 SUPER Twin Fan
Küp itx kasa kullanıyorum(silverstone sg13b), anakart asrock a320m itx yani işlemciye hiç oc yap(a)madım. o yüzden frekansları koymadım sistem paneline
egzoz fan olarak sst fw121 (pwm) kullanıyorum, intake fan kullanmıyorum. (intake fanı sadece yazları kullanıyorum kışları soketi söküyorum intake fan pwm siz)
ilk resim oyunun en sistem kastıran yerlerinden biri konum olarak, işlemci sıcaklığı 30-40 saniye 77-78 çıkıp tekrar 76 derecelerde geziyor. 79 olduğunu şimdilik görmedim.
V-sync açık
psu olarak high power sfx 350W bronze kullanıyorum
Kulladığım grafik ayarları burdaki ile bire bir aynı
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.712
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 58.247 (Bu ay: 296)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.443 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic