Şimdi Ara

Türknet kapatılan Aboneliğe 5.887 TL Fatura Çıkarttı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Faturalarımı günü gününe sorunsuz ödeyen bir kullanıcıyım. 14.09.2025 Tarihinde talındıpım için aboneliğimi iptal edip modemimi sorunsuz şekilde türknete ulaştırdım, müşteri hizmetlerinden hasarsız ve eksiksiz ulaştığına dair teyid aldım. Hatta fazla ödediğim ücretin yakın zamanda iade edileceğini söylediler.

Ancak bugün fatura işlemlerine baktığımda türknet tarafından 5.887,11 TL fatura kesildiğini görmekteyim. Bu ücret neyeistinaden tarafıma kesildi hiç bilmiyorum. Telefonla bir yerkiliyle görüşmek imkansız, mail attım bekliyorum. Bu durumda nasıl ilerlemek gerekir ?

Olurda bir türknet yetkilisi görüp ilgilenme lütfunda bulunursa ; Abone no : 0001845259

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turknet çok düzenbaz ve paracı bir internet sağlayıcısı oldu 1 ay önce interneti çaşımak için talep açtım 2 haftada taşıyamadılar müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamadım abone numaramı girdiğinde böyle bir abone yoktur cevabı aldım sesli yanıtta 2 sonra satış kısmına bağlandım oradan yönlendirme yapacaklarını söylediler yine sesli yanıta bağladılar.Daha sonra tekrardan ulaştım bir şekilde bana bizlik bir sorun yok ankastre arzası var türktelekomla çözün dedi türk telekom yalan öyle birşey yok olsa bile bu talebi onların açması lazım dedi türk neti bir daha aradığımda ankastre arzasıyla alakalı hiçbirşey söylemediler ilin özeti abonelik iptali yaptım vodafone nete geçtim 2 günde internet geldi çok memnunum faturam sabit ve müşteri hizmetleri hızlı cevap veriyor aklı olan turknet kullanmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.