Canlan z kuşağı
|
Tulpar T6 V3.1 16" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Oreads 4gblik bp ya da asas item önerisi
Merhaba arkadaşlar öncellikle 4gblik charla ne yapacaksın demeden önce açıklama yapayım;
Akşamları işte gelip çocuğu uyuttuktan sonra czde 2-3 farm atıp esnanatta 2-3 görev yapıp stres atmak istiyorum. İtem fiyatları oreads'da daha uygun olduğu için orayı seçtim.
Oyuna ara vereli cok oldu ne alacağımı kafarmda canlandıramadım bir türlü bu serverlerde oynayan ya da bilgisi olan item önerisi verebilir mi ?
Genie farmı için char koyuyoruz 5 dk sonra koxper gelip üzerimize koxp açıyor ben para verip genie ve genie hammer alıyorum bu adamlar koxp ile gelip slotuma çöküyor ben neden koxp kullanmıyım diye düşünüuorum aynı adam 2 aydır grell slotunda şimdi 6e(agito) koxperlara o kadar giydirdin şimdi gm oldun neden banlamıyorsun bunları. Bu konuyu okuyacağından adım gibi eminim hadi cevap ver yoksa sende mi paranın perisi oldun ?
MD+8 Mİ DARK VANE +7'YE Mİ ATAYIM
Merhaba herkese 1 adet darkvane +6 ve trinam var. Risk alıp +7ye mi atayım ikisini satım md +8 mi alayım
Merhaba arkadaşlar;
2010 model Subaru Impreza 2.5 sti aracım var çocuk oldu artık kullanım cok zor oluyor. Hanımda kullanmaya başladı o kullandığı zaman aklım çıkıyor hem de bronz debriyaj kullanamıyor. 3 milyon tlye kadar çıkabilirim kullanmış arkadaşlar wagon önderisinde bulunabilir mi . Eski a4 avant alasım vardı ama artık arabaya masraf etmek istemiyorum o yüzden rafa kaldırdım. Aklımda şuan subaru levorg var
DH ben geldim
Merhaba arkadaşlar 5 10 sene sonra buraya tekrardan gelmiş bulunmaktayım esenlikler
Eski i-pad alınır mı ?
Merhaba borsa takibi için ipad istiyorum ipad2 air alsam iş görür mü ?
|
İlgi Alanları: Paten

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.247
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 97.948 (Bu ay: 2.587)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic