|
TurkNet internet fiyatlarına zam yaptı: Aylık ücret 699 TL oldu

-
-
Türknet aboneleri biz superonline abonelerine yetişmiş oldu. Fiyatları bu denli yükseltince bir cazibesi kalmıyor ki? Tüm operatörleri aynı seviyeye çıkartacaklar belli ki!
-
Ey TurkNet, büyükşehir merkezindeki evime fiber altyapı getir, her ay 700 TL'n hazır.
-
Tek fiyat var, niye bu kadar gereksiz sayıda bağlantı tipi var ki? Bir anlamı yok. Boşuna zaman kaybı...
-
Sanki her yerde altyapısı varmış gibi şu TT altyapısından 100 Mbps den fazla hız vermemesi çok acayip. Superonline ve Kablonet bile bundan vazgeçti. Ayrıca bu firmaların ulaştığı hane sayısı Türknet den daha fazladır diye düşünüyorum. Şu tek fiyat politikasından vazgeçip en azından Türknet kullanmak isteyip Gigafiber olmayan ve ücret konusuna takılmayan müşterilerini kaçırmamaları lazım.
-
1000/1000 down/upload sorunsuz sansürsüz internet için diğer isslere kıyasla daha iyi.
599₺ daha iyi olurmuş ama her 4-5 ayda bir kol gibi zaman yapan TT ile karşılaştırınca çok daha tercih edilebilir.
Tabii bu sadece gigafiber için geçerli , 100mbps kullanıp , 50 kullanıp da aynı fiyatı vermek bana göre saçma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi maaş %40 zam aldı? Hatırlayan var mı?
-
Bu devirde taahhütsüz internet kullananın aklı yoktur tabi gigafiber alt yapısını kullanan az sayıdaki şanslı kitle hariç.
-
16 mbps da alsanız gigabitde alsanız aynı fiyat.
Bu kadar hakkaniyetli bir fiyatlandırma politikası.
-
millet 100mbps ye mahkum olduğu için bu fiyatları vermek zorunda kalıyor, yurt dışında vdsl 350mbps ye kadar verilebiliyor 3 yıl önce aldığım modemde böyle bir özellik vardı demek ki alt yapı olursa verilebilir ama durum bu değil sadece... durum telefon alt yapısının halen bu ülkede fiberden fazla olduğu; yani kısaca fiber olmayan yerler vdsl kullanmaya mahkumlar...
-
maaş değil ama ev kiraları %45 e kadar arttırılabilirmiş
-
Yav bari hıza göre farklı fiyat yapın, Gigafiber altyapıya sahip ve 1000 mbps hız alan da 700 TL ödüyor, 24 Mbps internet kullanan da 700 TL ödüyor. Bu nasıl bir fiyat politikası? Türk Telekom da aynısını yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi kartlar 6 taksit yapiyor? Giga olani pesin odeyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müthiş haber...
-
Ben zaten TT fiber altyapısın üzerinde dedim.
-
Merhabalar. Ben TurkNet Gigafiber'e 13 Haziran 2025'de geçtim. Geçerken referans kampanyası ile ilk 3 ay 250TL kampanyasını kullandım.
Yeni abonelere 3 ay fiyat güncellemesi yapılmıyor denilmiş de, ben şimdi 12 ay peşin ödersem 3 ay sonra mı 500 liradan 12 ay almış olacağım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 taksit peşin fiyatına mı oluyor ?
Zamdan etkilenmemek mümkün
TurkNet, fiyat artışından etkilenmek istemeyen kullanıcılar için 12 aylık peşin ödeme kampanyasını da uzattı. Şirketin açıklamasına göre, 10 Ağustos 2025’e kadar 12 aylık peşin ödeme yapan kullanıcılar, abonelik ücretini bir yıl boyunca 499,90 TL olarak sabitleyebilecek. Bu ödeme, tek çekim olarak yapılabileceği gibi, bankaların sunduğu 6 aya varan taksit imkanıyla da gerçekleştirilebilecek. 12 aylık peşin ödeme yapılsa bile TurkNet, kullanıcıların dilediği zaman aboneliklerini iptal edebileceklerini ve kullanılmayan aylar için para iadesi alabileceklerini belirtiyor.
oyle diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu demek istememiş. Şu anda Super Online, KabloNet, Netspeed gibi ISS'ler Türk Telekom altyapısında 1000Mbps hız sunuyor, TürkNet'in bunu yapmamasını eleştirmiş. Bu altyapı hikayesi acilen ortadan kalkmalı. Firmalar ürün ve serviste rekabet etmeli.
Şu taahhütlü interneti savunup durmayın; taahhütsüzler ödüyor bedelini.
Taahhütsüzde olsa taahhülüde olsa ay bazında tahsil ediliyor. Taahhütsüzde fiyat değişikliği yapma şansında var.
Ama nasıl oluyorsa; taahhütlü taahhütsüzden hem daha ucuz hem de daha uzun süre sabit fiyattan. Peşin ödeme olsa hayde diyelim; iskonto yapıyor.
Taahhütopatlığı bırakın.
Ey TurkNet, büyükşehir merkezindeki evime fiber altyapı getir, her ay 700 TL'n hazır.
|
Hangi maaş %40 zam aldı? Hatırlayan var mı?
|
1000/1000 down/upload sorunsuz sansürsüz internet için diğer isslere kıyasla daha iyi.
599₺ daha iyi olurmuş ama her 4-5 ayda bir kol gibi zaman yapan TT ile karşılaştırınca çok daha tercih edilebilir. Tabii bu sadece gigafiber için geçerli , 100mbps kullanıp , 50 kullanıp da aynı fiyatı vermek bana göre saçma. |
Türknet aboneleri biz superonline abonelerine yetişmiş oldu. Fiyatları bu denli yükseltince bir cazibesi kalmıyor ki? Tüm operatörleri aynı seviyeye çıkartacaklar belli ki!
|
16 mbps da alsanız gigabitde alsanız aynı fiyat.
Bu kadar hakkaniyetli bir fiyatlandırma politikası. |
Bu devirde taahhütsüz internet kullananın aklı yoktur tabi gigafiber alt yapısını kullanan az sayıdaki şanslı kitle hariç. |
Yav bari hıza göre farklı fiyat yapın, Gigafiber altyapıya sahip ve 1000 mbps hız alan da 700 TL ödüyor, 24 Mbps internet kullanan da 700 TL ödüyor. Bu nasıl bir fiyat politikası? Türk Telekom da aynısını yapıyor.
|
maaş değil ama ev kiraları %45 e kadar arttırılabilirmiş |
Tek fiyat var, niye bu kadar gereksiz sayıda bağlantı tipi var ki? Bir anlamı yok. Boşuna zaman kaybı...
|
Benzer içerikler
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- arka planda youtube
- twitter video indirme
- exxen üyelik iptali
- discord botları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X