Şimdi Ara

Turknet Hız Düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turknet hızım son 3-5 gündür 40/14 civarlarından 17/3'e düştü. Sorunu Online İşlemler üzerinden Turknet'e bildiriyorum onlar Turk Telekom ekiplerine bildiriyor, TT ekipleri binaya gelip hattı kontrol ediyor hattınız var, hızınıza bir şey yapamayız onu Turknet ile çözeceksiniz deyip gidiyor. Ben bu durumu yine Turknete bildiriyorum onlar yine aynı şeyleri yazıyor, sorununuz çözülmemiş saha ekiplerine aciliyet bildiriyorum diyor, 1 saat sonra Online İşlemler üzerinden Turk Telekom ekipleri TT kaynaklı sorun yoktur deyip konuyu kapatıyor. Aynı döngü olup duruyor buga girmiş gibi, ama sorunun çözüldüğü falan yok. Online İşlemler üzerinden daha fazla yazmak istemiyorum aynı şeyler olup duruyor. Umarım sorunu çözüp, eski hıza yükseltirler hızımı.



  • buna benzer sorun bende de var şimdiye kadar 75 mbit hız kullanıyordum
    17 gün öncesine kadar hep 75 mbit kullandım 17 gündür tatildeydim modem kapalıydı geldim internet hızım 35 mbit e düşürülmüş
    arıza kaydı açtım fakat gelen cevap

    İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA
    İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi

    telekom veya turknet artık hangisinin parmağı var bu işde bilmiyorum belli zaman aralıklarla hızlarla oynuyor farkına varmassan hızın düşükte kalıyor

    Devre Numarası 8812850836
    Destek Numarası 35906308



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentvural -- 28 Ağustos 2020; 15:8:27 >
  • Daha görmedi ama yardımcı olur umarım. @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neobaba -- 28 Ağustos 2020; 15:43:48 >
  • Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • bulentvural B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı 27.08.2020 tarihinde alarak saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. 3 iş günü içerisinde çalışmaları tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Daha önceki mesajdan hizmet no iletmiştim ama yeni bir PM üzerinden GSM ilettim.
  • ttnet üçkağıtçılığıda olabilir türknetin de bilemiyoruz malesef benimde hızım 9dan 2ye düştü şuan internetim olsa 70 mb kadar hız alma şansım var ama 12 gündür internetim yok türknet eskisi gibi değil yarında bekleyecem sorun çözülmesse ttnete geçecem mecburen netspeed milenium türknet hakkında milyon tane şikayet var burda
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE geçişi için telefon başvurunuzu yaptık, telefon başvurusu onaylandıktan sonra internet başvurunuzu yapacağız. Şu anda süreç içinde devam ediyor. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    iptal ediyorum boşver
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, faks gönderdiğiniz numarayı paylaşabilirseniz ilgili birimimize dilekçenizi kontrol ettirebilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyancı2 -- 4 Eylül 2020; 10:24:38 >
  • Bugün Turknet saha ekipleri iç hat sorunu diye geldi hattı kontrol etmeden 17 hız normal dedi. Sanıyorum bütün YAPA bölgelerde genel olarak bi hız düşürüyorsunuz. Modem arayüzünden baktığımda bana 18 down, 3.50 upload tanımlı ve ben o hızları alıyorum. Ben YAPA değil miyim hani 100'e kadar tanımlı olacak, alabildiğim kadar hız alacaktım? Etrafımda kimsede bu kadar hız düşüklüğü yok. PM'den daha detaylı bir şekilde yazdım, kontrol ederseniz sevinirim.
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Numara bilgisini ilgili birimimiz ile paylaştım, kontrol edecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Benim konumda benim sorunumla ilgilenirseniz sevinirim. Hâlâ pm bakmadınız.
  • neobaba N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza ile ilgili yerleşik operatör tarafından iletilen bilgide iç tesisat kaynaklı sorun olduğu bilgisi verildi. İç tesisatın kontrolü için yerinde destek ekiplerimizi 31.08.2020 tarihinde adresinize yönlendireceğiz. Ekiplerin kontrolü sonrasında size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ama ben size yazıyorum siz kendi bildiğiniz şeylerin cevaplarını bana yazıyorsunuz. Zaten her şeyi PM'den açıkca yazdım. Ekiplerinizin geldiğini sorunun bölgenin fibere geçtiğinden dolayı hızların düştüğünü söylediler ve gittiler. İç tesisat kontrolü falan yok ki iç tesisatta sorun falan yok. Şu an hızım 17-3'ten 15-3'e düştü. Her geçen gün düşüyor. Anlatmak istediğim şu. Biz burada 3 ev Turknet kullanırken herkes en az 30-10 hız alırken bana neden 15-3 tanımlı? Bakın ben şu an modemime tanımlı olan hızı tam olarak alıyorum. Ben YAPA değil miyim? Bana 100Mbps tanımlı olması, benim alabildiğim kadar hız alabiliyor olmam lazım değil mi? Neden 15Mbps Down, 3Mbps Upload tanımlı?

    Turknet Hız Düşüklüğü




  • bunlar işin ucunu iyice kaçırdı telekom kesin ben 130 liraya 75mbit satarken bunlar nasıl 90 liraya 100mbit veriyor diye kısıtlıyor olabilir ya da turknet kıllk yapıyor
  • Dönüşüm yapılmışsa saha dolabı veya santraliniz değişmiştir.
  • neobaba N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bilgiyi saha ekipleri ile arıza kaydı açarak paylaşıyoruz. Ancak bu bilgiye istinaden yerleşik operatörden gelen bilgide altyapının desteklediği maksimum hızın verildiği bilgisi paylaşılmaktadır.

    Arızayı teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin tekrar kontrol edebilmeleri için aynı binada sizden yüksek hız alan aboneliğin hizmet numarasını ve aldığı hızıwww.turk.net/oim sayfamızdan açık destek kaydına detay olarak ekleyebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ekledim, kontrol ederseniz sevinirim. Ya büyük ihtimalle şöyle oldu, bölge fibere geçmeye başladığı için VDSL portlar azaltıldı, benim YAPA portum da taşındıktan sonra normal Turk Telekom portuna takıldı. Yan bina da bile kullandığımız Turknetin hızı düşmesine rağmen en kötü 30Mbps Down, 10Mbps Upload alabiliyorken benim hızım git gide düşüyor. Konuyu açtığım da 17/3'dü, dün 15-3'e düştü şimdi de 14/3. Git gide yok oluyor benim internet galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neobaba -- 31 Ağustos 2020; 17:7:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.