Turknet kullanıcıların da Diablo 4 Ping Sorunu
Merhabalar, yaklaşık son 1 aydır Turknet kullanıp Diablo 4'de aşırı ping sorunu yaşayan var mı? Özellikle nightmare dungeon girdiğim zaman ping 1000-2000 oluyor. Sadece bu oyunda ping oluyor. Blizzard ile iletişime geçtim sorunun ISS ile Google Cloud sunucuları arasında olduğunu söylediler. Sizlerde bu sorunu yaşayan var mı?
Kredi Kartına İade Nasıl Olur?
Merhabalar, HepsiBurada'dan 3 taksitle satın aldığım anakartı 1 taksitini ödedikten sonra iade ettim. İade onaylandı ve gerçekleştiği bildirimi geldi. Banka hesabı olsaydı nakit olarak iade oluyordu ama kredi kartı olduğu için çözemedim. Kredi kartına iade nasıl gerçekleşiyor? Nakit olarak mı yoksa harcanabilir bir bakiye olarak mı geliyor? Nasıl görüntüleyebilirim? Kredi kartı akbank bu arada.
Merhabalar, Chrome üzerinden Instagram kullanıyorum. Bazı kişilerin IG üzerinden yaptığı canlı yayın kayıtlarını izlerken videoyu ilerletme, durdurma ve ses ayarları menüsü çıkıyordu ama bir süredir alt kontrol panelini göremiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
AÖF 1 dönem kayıt yenilenmezse tecil hakkı ne olur?
Merhaba, mezun olmak için son 1 dersim kaldı ve bu dersi bahar döneminde seçemiyorum. Güz dönemi veya yaz okulunda tekrar kayıt yaptıracağım. AÖF durumda.
Öğrenci durum: Pasif, Askerlik durum tecilli - 31/12/2027 yazıyor. Bu dönem hiç ders seçmeden kayıt yeniletmek istemiyorum. Eğer bu dönem kayıt yeniletmezsem askerlik tecil durumu ne olur? Temmuz'da yaz okulu kayıtları açılana kadar bir sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Merhabalar, bi iş yerinden alacağım vardı ve gün içerisinde saat 15:30 civarı Enpara'dan Fast işlemi ile Ziraat hesabıma para yollanıldı ve para hesabıma geçti. Karaktersizler 1 saat sonra 16:30 civarı iptal etmeye çalışmışlar 4545'den sms geldi iadeyi onaylıyorsanız sms atın diye. Ben böyle bir işlemi onaylamıyorum. Bu durumda ne yapmam lazım? Ziraat Bankası onayım olmadan hesabıma geçen paranın iptalini onaylayabilir mi? Herhangi bir şey yapmam lazım mı? Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Yapa'dan Vae Geçiş 5.Gün
40/14 yapa hizmet alırken 1-2 ay önce mesafeyi 550m'den 2.5km ye taşıdılar ve hızım 3mbps'ye düştü. Aylardır kayıt açtım ama bir çözüm üretemediler. 1-2 hafta önce vae geçiş için onay vermemden sonra hemen geçiş işleminin basliyacagini söylediler. Geçtiğimiz pazar günü onay verdim fakat hala bir gelişme yok. Telefon hattı çok kısa bir sürede onaylandı fakat internet onayinda hala bir gelişme yok. Oim üzerinden cevap vermiyorlar, forum ve Twitter üzerinden de nadir cevap verseler de olayı sallayıp duruyorlar. İlla verilen sürenin son gününe kadar internetsiz bekletecekler. Bir kere de bir işlemi en kısa sürede hallettirseler keşke.
Turknet Hız Düşüklüğü
|
Turknet YAPA Başvurusu VAE Çevriliyor
|
İSMEK Yedek Öğrenci Olmak
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 162
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 10.486 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware