Şimdi Ara

Turknet Hız Düşüklüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dünden beri geri dönüş yapmadınız. Daha ne kadar uzayacak bu sorun?
  • neobaba N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, net bir süre bilgisi paylaşamıyorum. Kaydınızı eklediğiniz detay ekiplerimiz tarafından işleme alındı. Kontrolleri tamamlayıp size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ekipleriniz az önce iletişime geçtiler ve durumu açıkladılar. Bizim normalde santrale olan uzaklığımız 500-600 metre arasıydı. Site üzerinden de aynı şekilde hızım düşmüş olmasına rağmen mesafe değişmemişti ta ki ekipleriniz arayana kadar. Ekipleriniz aradıktan sonra benim mesafem 1318 metre olduğu için hızımın bu kadar düştüğünü söylediler. Bölge fibere geçerken yan binamı 800-900 metreye aktarıp 30/10 hız verip, beni 1318 metreye aktarıp 15/3 hız vermek
    Anlayacağınız ortada ne YAPA kaldı, ne sınırsız hız kaldı, ne upload kaldı. Turknet kullanmamızın artık ne önemi var ne gereği. Artık 15/3 hıza 85TL ödüyor olacağız yani devam edersek. Turknet saha ekibi bölgenin fibere geçmesiyle birlikte 2-3 ay sonra Turknetin'de fiber hizmet vereceğini, 2-3 ay bekleyip fibere geçiş yaparsınız diyor. M.Hizmetleri bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Turknet YAPA'da yaptığı gibi fiber altyapı kiralayıp veya artık bir şekilde bu bölgenin geçirildiği fiberde hizmet verecek mi bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Eğer olmayacaksa boşu boşuna aylarca beklemiyim yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neobaba -- 2 Eylül 2020; 13:0:19 >




  • neobaba N kullanıcısına yanıt
    Fiber hizmetimiz ile ilgili bölgelerde çalışmalar devam ediyor ancak öngörülen bitiş tarihleri için bilgi veremiyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İlgili bölgelerde çalışmalar devam ediyor ne demek? Daha açıklayıcı olabilir misiniz? Bölgemde 1-2 ay içerisinde fiber hizmet verecek misiniz vermeyecek misiniz? Ben 85TL'ye 15-3 internet kullanmak zorunda değilim. Üst katta aynı internet 40/10 alırken ben 15/3 alıyorum ve gerekçe olarak üst kattan daha uzaksınız santrale diyip konuyu kapatıyorsunuz. Benim portumu gidip uzak yere aktaran da sizsiniz. Günde 1 kere cevap veriyorsunuz her yerden. Kaç gün oldu hâlâ ne çözüm var ne fiber ile ilgili bilgilendirme.
  • neobaba N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her servis sağlayıcı firma sadece kendi abonelerine fiber hizmeti sunmaktadır. İlerleyen zamanlarda fiber altyapıyı ortaklaşa kullanmamız durumunda size fiber altyapı üzerinden hizmet sunacağız.

    Aynı binada bakır altyapı üzerinden sizden yüksek hız alan abonelik varsa hizmet numarasını paylaşarak www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak vae geçişi talep edebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Diğer firmalardan hem TT hem de Superonline fiber altyapı üzerinden hizmet veren firmalar var. Bölgede hızlar rezalet durumda git gide düşüyor herkesin. Sanmıyorum insanların bu hızlara aynı fiyatı ödemeye devam edeceklerini. Açıklamıyorsunuz ama diğer firmalar bu işi çok önceden halletmiş gibi. Umarım dediğiniz gibi 1-2 aya fiber konusunda bi geri dönüş sağlarsınız.
  • neobaba N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için ortak çalışmamız bulunmuyor. İlerleyen zamanlarda fiber altyapı için ortak çalışmamız olduğunda forum üzerinden ve diğer sosyal medya kanallarımızdan duyuruda bulunacağız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.