Turknet gigafiber 5ghz hiz sorunu
-
-
WiFi 5 cihazların teorik hızı o kadar 866 mbps e kadar destekli üstündeki hızlar için alıcı ve verici cihazların çok üstü düzeyde olması gerekli WiFi 6 ve yada 6E gibi en son teknoloji gerekli 200Mbps mobil için gayet yeterli bende gigafiber kullanıyorum aynı durumu bire bir yaşadım. En yüksek 500 küsür alabildim 12 Promax ile PC için ethernet kablo ile kullanmanızı tavsiye ederim.
-
Merhaba, dilerseniz uzman ekiplerimizden destek kaydı açarak bilgi alabilirsiniz. -
Net Uzman ekipleriniz 3 günden bu yana robotik cevaplar veriyor. 3 gündür performans sorunu yaşıyorum. -
Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız? -
Kullandığın Wi-Fi telefon veya bilgisayarın modeli ne?
-
Telefon xiaomi mi 11 lite
Modem turknetin verdigi zyxel modem
Ethernet ile pcde gamepassten oyun indiriyom ondada saniyede 45 mbi gecmiyordu hiz testinde 920 mps download 930 mps upload degerleri goruyorum ayrica suan sabahtan beri modemde sinyal yok -
O telefonda AX yok. O yüzden 200 mbps geçmez. Ben de M31 var, aynı problem var. 150 mbps geçmiyor. 802.11ax olması gerekli, tabi modemin de bunu desteklemesi lazım. Bahsettiğin modem bunu desteklemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 9 Ağustos 2022; 20:22:43 > -
Yok hayır wifi da 800 alsan ne olacak 200 aldıktan sonra.
-
Wifi cogaltici almayi dusunuyodum o yuzden sordum
-
ahh ah derdini seveyim butonu niye yok dh de
-
Türknet'in verdiği modem ax desteklemiyor zaten. Teorik olarak ac ile 800mbps civarı bir hıza erişebiliyor olmanız gerekir ikinizinde ancak giriş seviyesi telefonlar anten kalitesi ve donanım ile darboğaza neden oluyor. Eski telefonum ile 2.4ghz bandında 50mbps zor görürken yeni telefonum ile aynı modemde 130mbps hız alıyorum sizdeki durumun aynısı gibi.
-
Evet, gigabit wi-fi için çoğu telefon uygun değil şuan.
-
Cep telefonu için konuşuyorum, 200 ile 800 arasında bir fark hissetmezsiniz. Cihaz desteği ile ilgili bir durum, aynı zamanda modem de destekleyecek vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Ağustos 2022; 15:21:53 > -
Merhaba, turknet tarafından verilen cihazın sınırlarını görüyorsunuz. wifi 6 özelliğine sahip cihazlarla(router-pc-tel vb) kontrol edebilirseniz farkı göreceksiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X