Şimdi Ara

Vodafone Net Fiber Wifi Hız Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 yıldır millenicom 1gbit fiber internet kullanmaktaydım çok kısa süre önce vodafone firmasına geçiş yaptım geldiler modemi taktılar interneti kullanmaya başladım. Ancak şöyle bir problem var kablolu olarak speedtest sonuçlarına göre 650-850 arası internet hızları alıyorum bu benim için sorun olan taraf değil ancak iş wifi ile hız ölçümüne gelince hüsran. Modemin hemen yanında iphone 13 ile 5g ile hız testi yaptığımda 200-300 arası sonuçlar alıyorum sürekli. Telefon wifi 6 destekli yani çok rahat 600 leri görmesi gerekir ki ben önce ki firmada kullandığım modemle bu hızları alabiliyordum telefondan. Modem yanında 300 almak önemli değil biraz uzaklaşınca bu hız 100'lere düşüyor. Modem sorun olabilir diye gidip Xiaomi ax3200 satın aldım ancak bunda da aynı problem devam ediyor bir türlü anlam veremedim. Sizce burada problem nedir vodafone bu problemi çözemedi henüz ne gibi bir yol izleyebilirim

bir de şöyle birşey var speedtest sonucum bu fast ile yaptığımda bu sonucu alıyorum kablolu olarak. Dediğim gibi modem yanında wifi 5g bandında 300-330 mbps max alabiliyorum. birden fazla cihaz ile test ettim ancak bunun üstüne çıkamadım. Kendi satın aldığım ax3200 router ile bu sayı 400-450'lere çıktı ancak yine de istediğim sonucu alamadım.

• Bu konuda bilgisi olan yok mu acaba nasıl bir çözüm bulabilirm Türk Telekom ekibi geldi hat değer 29muş en fazla 27 olmalıymış onu düzelttiler 22ye indirdiler ancak sorun hala devam ediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.