< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
Mankind was born on earth, it was never meant to die here. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
|
|
Hocam şaka gibi gerçekten. Bahçelievler Yayla tarafına yakınım, aşağılara gidince durum daha da beter; 21 gündür interneti olmayan insanlar var. Sebebi ise iş bilmez müteahhitler ve kentsel dönüşüm müdürlüklerinin koordinasyonsuzluğu. Geçen kablolar, her şey belli; koordinasyonlu bir çalışma yapılsa bunların hiçbiri yaşanmaz. 3 gündür iş yapamıyorum. Mecbur mobilden internet alacağım, o da 50 GB 750 TL, gerçekten şaka gibi. |
|
Dostum gerçekten zor değil yapmaları gereken şey belli, kendi altyapıları gelene kadar Türk Telekom üzerinden internet sağlamak zaten verdikleri modem bunu destekliyor, kendi altyapıları gelince de 1 tuş ile Türk Telekom'dan gelen interneti kapatmak. İnsanların mağduriyetini de göstererek güzel bir video hazırlatacaklar bana o raddeye geldim artık. |
|
Bak dostum YouTube'a zaten video yapacağım bu mesajı da üstteki amirlerine lütfen ilet "Genel arıza var" diyerek işin içinden çıkamazsınız, "normalde" kentsel dönüşüm alanı içinde yıkım yapılmadan önce belediye, müteahhit ve altyapı sağlayıcılarının (Türknet gibi) ortak bir sahalama ve hat deplasman (taşıma) planı yapması gerekir. İnternet günümüzde temel ihtiyaçlardan biri, hattınız kopuyorsa zaten altyapınız olmadığı bölgelerde Türk Telekom altyapısı ile VDSL bağlantı sabit internet verebiliyorsunuz, kendi altyapınız gelene kadar sabit interneti Türk Telekom altyapısı ile verip kendi hattınız onarılınca Türk Telekom'dan sağladığınız sabit interneti kapatabilirsiniz. Kentsel dönüşüm ofislerine ve müteahhitler ile kablonuz kopmadan hızlı reaksiyon alabilirsiniz, bunları neden yapmadığınızı üstleriniz ne diyor çok merak ediyorum. |
|
sıfır kurulum bina içierisinden yerine kablolama bina dışından sarkıtlıarak yapıldı arıza kayıtları açtım. geri dönüş alamadım aboneliği iptal etsem. kurulum ücreti ödermiyim. kurulum ücreti çıkartırlarsa thhye versem olum sonuç alırmıyım |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 4 Eylül 2026; 20:11:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sayın turknet 31.07.2026'da 12 aylık peşin ödeme yaptığım halde neden ısrarla uygulamanızda 03.08.2026 - 03.08.2027 aralığını kapsadığı yazıyor? Neden temmuzdan temmuza değil? Temmuz faturasını da ödemiştim. Onu düştünüz. Yani temmuzdan temmuza olması lazım. Hemen bu bilinçli yapılan şeyi düzeltmenizi istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plover -- 5 Eylül 2026; 0:38:40 > |
|
|
|
Firma bazlıda olabilr. Ont yi öle yatay koyma; optik kablo bükülürse los olabilir. Optik kablolar biraz narin biraz nazlı. Eğilmeye bükülmeye gelmez, geniş açı sevmez. Olmadı ontnin arkasından yavaşça kabloyu çıkarıp tekrar takıp dene. |
|
Bağlayan personel bilerek öyle yaptım kablodan dolayı hassas dedi ellemeyin. Şimdi Mobil app baktım fiber bölgesel kesinti diye uyarı varmış. Hafta sonu olacak iş değil ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|