Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
44.527
Cevap
375
Favori
1.114.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
113 oy
Giriş
    Yapmadım. Dün müşteri hizmetlerini aradım. Uygulama güncelledik yapmanız gerekiyor dedi. Bana da çok garip geldi açıkçası. Nerde görülmüş böyle bir uygulama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Abone no: 4725290

TurkNet Destek Burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Bende sorun düzeldi. Normal giriş yaptım.

• 5 gündür evde internet yok müşteri hizmetlerine bağlanmak zaten imkansız arıza kaydı açtık ne arayan var ne soran. Abone no 0004888209 birisi irtibata geçsin artık

Hocam şaka gibi gerçekten. Bahçelievler Yayla tarafına yakınım, aşağılara gidince durum daha da beter; 21 gündür interneti olmayan insanlar var. Sebebi ise iş bilmez müteahhitler ve kentsel dönüşüm müdürlüklerinin koordinasyonsuzluğu. Geçen kablolar, her şey belli; koordinasyonlu bir çalışma yapılsa bunların hiçbiri yaşanmaz. 3 gündür iş yapamıyorum. Mecbur mobilden internet alacağım, o da 50 GB 750 TL, gerçekten şaka gibi.

Dostum gerçekten zor değil yapmaları gereken şey belli, kendi altyapıları gelene kadar Türk Telekom üzerinden internet sağlamak zaten verdikleri modem bunu destekliyor, kendi altyapıları gelince de 1 tuş ile Türk Telekom'dan gelen interneti kapatmak. İnsanların mağduriyetini de göstererek güzel bir video hazırlatacaklar bana o raddeye geldim artık.

Bak dostum YouTube'a zaten video yapacağım bu mesajı da üstteki amirlerine lütfen ilet "Genel arıza var" diyerek işin içinden çıkamazsınız, "normalde" kentsel dönüşüm alanı içinde yıkım yapılmadan önce belediye, müteahhit ve altyapı sağlayıcılarının (Türknet gibi) ortak bir sahalama ve hat deplasman (taşıma) planı yapması gerekir. İnternet günümüzde temel ihtiyaçlardan biri, hattınız kopuyorsa zaten altyapınız olmadığı bölgelerde Türk Telekom altyapısı ile VDSL bağlantı sabit internet verebiliyorsunuz, kendi altyapınız gelene kadar sabit interneti Türk Telekom altyapısı ile verip kendi hattınız onarılınca Türk Telekom'dan sağladığınız sabit interneti kapatabilirsiniz. Kentsel dönüşüm ofislerine ve müteahhitler ile kablonuz kopmadan hızlı reaksiyon alabilirsiniz, bunları neden yapmadığınızı üstleriniz ne diyor çok merak ediyorum.

Merhaba, bulunduğunuz bölgede genel arıza kaynaklı sorun yaşanmaktadır. Arızanın ön görülen çözüm tarihi 13/09/2026 olarak iletilmiştir. Bu süreçleri yakından takip etmekteyiz. Arama talebinizi ekibimize ilettik, detaylı bilgi için kısa sürede dönüş yapılacaktır.
  • sıfır kurulum bina içierisinden yerine kablolama bina dışından sarkıtlıarak yapıldı arıza kayıtları açtım. geri dönüş alamadım aboneliği iptal etsem. kurulum ücreti ödermiyim. kurulum ücreti çıkartırlarsa thhye versem olum sonuç alırmıyım

Hocam 35 40 gün olanlar var daha aşağılarda dere yoluna doğru, ben zaten iki gün önce kapattırdım, yani bu sorunları gideremeyecekleri ortada aklı selim insan yalan söylediklerini bu işi yapmayacaklarını anlar, her akşam eve gelirken bakıyorum kablolar hala yerlerde duruyor sokaktaki yani halen daha bir çalışma yok hiçbir şekilde yok arka sokakta da bir hafta önce bir bina yıktılar onun da kabloları yerlerde, hiçbir şekilde Bahçelievler'de hiçbir yere gidilmiyor bunlar yüksek ihtimal kopan kabloları artık yapmıyorlar çünkü kablo kopuyor Bir süre sonra 20 gün sonra başka bir bina yıkılıyor kablo yine kopuyor başka bir yerden kopuyor ek masraf olduğu için bence artık kopanların peşine düşmüyorlar, kopan koptu kalan yerler bizimdir diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 4 Eylül 2026; 20:11:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayın turknet 31.07.2026'da 12 aylık peşin ödeme yaptığım halde neden ısrarla uygulamanızda 03.08.2026 - 03.08.2027 aralığını kapsadığı yazıyor? Neden temmuzdan temmuza değil? Temmuz faturasını da ödemiştim. Onu düştünüz. Yani temmuzdan temmuza olması lazım. Hemen bu bilinçli yapılan şeyi düzeltmenizi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plover -- 5 Eylül 2026; 0:38:40 >

TurkNet Destek Burada

Geçen sene yıllık ödeme yaparken bana da aynısı oldu 26 haziran ödedim sistemde 5 temmuz gözüktü

Firma bazlıda olabilr.

Ont yi öle yatay koyma; optik kablo bükülürse los olabilir.

Optik kablolar biraz narin biraz nazlı.

Eğilmeye bükülmeye gelmez, geniş açı sevmez.

Olmadı ontnin arkasından yavaşça kabloyu çıkarıp tekrar takıp dene.

Bağlayan personel bilerek öyle yaptım kablodan dolayı hassas dedi ellemeyin. Şimdi Mobil app baktım fiber bölgesel kesinti diye uyarı varmış. Hafta sonu olacak iş değil ya

Bugün kutuya bakayım dedim nasıl olsa açık ve ne göreyim şu rezalete bakar mısınız? 5 gündür internetimin olmama sebebi :)))

TurkNet Destek Burada

Belki bizde her icraat şeffaf, açık gizli saklı birşey yok babında olabilir. Sanatsal bir çalışma. Sarkan sarkıtlar. TurkNet Destek Burada 

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.