Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
44.527
Cevap
375
Favori
1.114.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
113 oy
Giriş
    Superonline da Türk Telekom altyapısı kullaniyor sanırım en kötü öyle yapacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Söylediğim gibi hocam fiber işi şu an sıkıntı bizim Bahçelievler'de bu konuda çok sıkıntı her gün bir bina yıkılıyor, şantiye alanı gibi oldu semt, Allah'tan bizim orada yani söylediğim gibi kablonet vardı da öyle yırttım yoksa bunlara kalsa sinir hastası olur insan benim eşim home ofis çalışıyor kadın perişan oldu bunlar yüzünden 21 gün koca 21 gün.! deseler ki yapmayacağız zaten çıkıp gideceğiz ilgileniyoruz öne aldık diyorlar sürekli oyalıyorlar, Bir de kapatmak istediğimde arayıp ya diyor sizi kaybetmek istemeyiz, kaybetmek istemeyen adam zaten 21 gündür bu işi çözerdi 🤣, hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim başa gelince insan anlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 2 Eylül 2026; 14:57:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdo205 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum evden internetten çalışıyorum ve 21 gün de aldığım internet paketinin haddi hesabı yok, hafta sonu yurt dışına çıkıyorum umarım ben gelene kadar yaparlar yoksa komple kapatır Türk Telekom’a geçerim en azından muhatap bulması kolay

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sorunun çözümü için ekiplerin kontrolleri devam etmektedir. 106809684 numaralı kaydınız üzerinden gelişmeleri bildireceğiz. Ekibimiz sizinle iletişime geçecektir.
  • Halit1x1 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz için bilgi talep ettik. DM üzerinden iletişime geçerek güncel bilgi talep edebilirsiniz. Dönüş beklemekteyiz.

4271903 numaralı abonenizim. Binamızda yaklaşık 2 aydır türktelekom altyapısında sorun var bende internetimi kullanamıyorum. Konu ile ilgili destek taleplerime cevap versenizde sonuç üretemiyorsunuz. Süreç ile ilgili desteğinize ihtiyacımız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimlik doğrulama, Nfc saçmalıkları yüzünden gene uygulamaya giremiyorum. Kimliği oluyor ama işlem başarız oluyor. Bu saçmalıktan tamamen kurtulamıyor muyum. Birkaç ay da bir çıkıyor. Şikayet yazıyorum düzeliyor.

Abone no: 4725290

TurkNet Destek Burada

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • domainger D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sorunun çözümü için ekiplerimize aciliyet bildiriyoruz. Kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Güncel gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden bildireceğiz.
  • Evet 11 temmuz'da abone oldum, 13 Ağustos'ta internet gitti toplam 53 günlük abonelik, 13 agustostan itibaren internet yoktu, 699 liradan 12 ay peşin ödedim 8400 TL, toplam 53 günün 21 günü de kullanamadım benden kestikleri paraya bakın 2000 lira para kesmişler HARAM ZIKKIM OLSUN, kullanamadığım günlerin iadesini de yapmamışsınız, konu ile ilgili bilgi alabilir miyim

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 3 Eylül 2026; 11:34:39 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Evet devam ediyor. Mobil doğrulama kısmını atlayamıyorum. Tüm adımları doğru yapsam da hata alıyorum ve uygulamaya giremiyorum.

TurkNet Destek Burada

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sorunun çözümü için ekiplerin kontrolleri devam etmektedir. 106809684 numaralı kaydınız üzerinden gelişmeleri bildireceğiz. Ekibimiz sizinle iletişime geçecektir.

1 gündür internet yok, destek kaydından otomatik dönüş bile yok, şu taşeron firmanızı yollayın bağlasınlar artık yeter. Geçen seferki ekçilerle konuşuyorum adamlara zamanında bildiri yapmıyormuşsunuz bu nasıl bir rezillik yıllardır abonenizim zaten lanet olsun şu kentsel dönüşüme de yapacağınız kutuya da.

TurkNet Destek Burada

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Sorunu ekibimize ilettik, kısa süre içerisinde size destek olacağız.
  • Sreter kullanıcısına yanıt
    Merhaba, DM üzerinden mesajınıza dönüş yapılmıştır. Ekiplerle iletişime geçiyoruz.

İletişim geçtiğiniz böyle mi oluyor? Hâlâ kutuya gelen giden yok hâlâ kırmızı yanıyor. Firma yetkilisi olan sizsiniz, işimizi yapamıyoruz sayın firma yetkilisi umarım gpon bir kaç saat içinde yeşil yanmaya başlar. Bugün gelmezse BTK şikayetimi yapacağım, yapacağım proje ile Türknet tarafından nasıl madur edildim adlı çalışmayı kamuoyuna sunacağım artık yeter.

Hocam BTK falan hikaye onlarla hiç ilgilenmiyorlar ben bir sürü kayıt açtım, hiçbir şekilde bir etkisi olmuyor btk'nın klasik ilgileniyoruz yapıyoruz ekiplere söyledik diyorlar sıkıntı büyük bunlara herhalde Kayyum atandı 🤣 çökmüşler destek bitik yani, Bahçelievler'de de sokak sokak geziyorum işim gereği bir tane bir yerde de ekiplerini görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 3 Eylül 2026; 16:20:33 >
  • Merhaba. Zaten türknet kullanıyorum. Uygulamaya giriş yapmak istediğimde benden doğrulamalar istiyor. Bunun nedeni nedir?

TurkNet Destek Burada

Sim değişimi veya hat taşıma yaptınız mı?

Hiç sorun bitmiyor bunlarda.

Yine yazılımsal sıkıntı var galiba.TurkNet Destek Burada 

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.