< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 2 Eylül 2026; 14:57:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
4271903 numaralı abonenizim. Binamızda yaklaşık 2 aydır türktelekom altyapısında sorun var bende internetimi kullanamıyorum. Konu ile ilgili destek taleplerime cevap versenizde sonuç üretemiyorsunuz. Süreç ile ilgili desteğinize ihtiyacımız var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mankind was born on earth, it was never meant to die here. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 3 Eylül 2026; 11:34:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet devam ediyor. Mobil doğrulama kısmını atlayamıyorum. Tüm adımları doğru yapsam da hata alıyorum ve uygulamaya giremiyorum. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1 gündür internet yok, destek kaydından otomatik dönüş bile yok, şu taşeron firmanızı yollayın bağlasınlar artık yeter. Geçen seferki ekçilerle konuşuyorum adamlara zamanında bildiri yapmıyormuşsunuz bu nasıl bir rezillik yıllardır abonenizim zaten lanet olsun şu kentsel dönüşüme de yapacağınız kutuya da. ![]() |
|
İletişim geçtiğiniz böyle mi oluyor? Hâlâ kutuya gelen giden yok hâlâ kırmızı yanıyor. Firma yetkilisi olan sizsiniz, işimizi yapamıyoruz sayın firma yetkilisi umarım gpon bir kaç saat içinde yeşil yanmaya başlar. Bugün gelmezse BTK şikayetimi yapacağım, yapacağım proje ile Türknet tarafından nasıl madur edildim adlı çalışmayı kamuoyuna sunacağım artık yeter. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 3 Eylül 2026; 16:20:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sim değişimi veya hat taşıma yaptınız mı? Hiç sorun bitmiyor bunlarda. Yine yazılımsal sıkıntı var galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|