Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
44.527
Cevap
375
Favori
1.114.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
113 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün gece 1-6 arası internetin bakım sebebiyle kesileceğine dair mesaj atmışlardı. 1den önce yatıp 6dan sonra kalktığım için bilemedim şimdi 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizdalga58 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve yaşadığınız sorunu DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edeceğiz.
  • Ağustosun başında aboneliği başlattım ve kuruluma gelen kişiye daha önceki aboneliklerimde de istediğim hızın modeme gelmediğini söyleyince bina içindeki kutudan gelen kabloda bir sorun olabileceğini ve 1500 lira karşılığında düzeltebileceğini söyledi, ben de kabul ettim. Kendisi kutuya inip 15 dk kadar uğraştıktan sonra hallettim diye geri geldi ve kontrol ettiğimizde modeme olması gereken hız kadar sinyal geldiğini gördüm ve ödemeyi ibandan yaptım. Ancak yaklaşık yarım saat sonra tekrardan eski haline gelince destek kaydı açtım ve bir sonraki gün türk telekomdan kontrol için geldiler. Gelen kişi bina içindeki kutuya kadar sağlıklı bir sinyal geldiğini söyledi ve daireye kadar çıkan kablonun durumunu kontrol etti. Kablonun değişmesi gerektiğini söyledi ve geri gitti. Bunu destek kaydına yazdım ve hem o yarım saatlik zamanda yaptığım speedtest'i hem tekrardan bozulunca yaptığım speedtest'i hem de 1500 lira iban'a ödeme yaptığımın dekontunu ekledim ancak 1 ay boyunca beni genel arıza diye geçiştirdiniz. En son da geçen gün sorununun çözülmüş diye mail atıp destek kaydını komple silmişsiniz. Hiç bir şey için 1500 lira ödeme alıp bu şekil bir muameleyi mi müşterilerinize hak görüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• qwiener Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edip size yardımcı olmak isteriz.
    Kutu ters takılmış, kablolar salkım saçak. Bu mu Turknet Gigafiber kalitesi?

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpman -- 9 Eylül 2026; 18:36:11 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba Sayın Yetkili lütfen bugün Abone no: 0005297684 internet bağlantısı hakkında bilgi verin.Ne gelen var ne giden.Ne servis geliyor ne de telefonla iletişim yapılamıyor.Yan binada internet olup 1 aya yakın süredir internet olmamasını anlamıyorum.Bu özelden yazdığım size son mesajım olup bundan sonra genelde,sosyal medyada ve aktif olarak kullandığım ekşi sözlükte mağduriyetimi paylaşacağım.Turk.net evimiz kendi içimizde özel mesajla işimizi halledelim derken üvey evlat muamelesi görmek zorumuza gitti. Saygılarımla 

• odessa798 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız hakkında DM üzerinden dönüş yapılmıştır.

Merhaba,

Adres bilgisini özel mesaj olarak ilettim.

Bilginize.

Merhaba. Apartmana geçen sene fiberoptik kablo döşendi ve kablolar daire önlerine kadar getirildi ancak bina girişinde bir kutu yok. Birkaç gün önce mevcut kullandığım sağlayıcı olan MobilFree tarafından arandım ve fiber istediğim takdirde 7 iş günü içinde ekiplerin gelip kurulum yapabileceğini söylediler. Aynı hizmeti TürkNet veriyor mu?

Dipnot olarak eklemem gerekirse, eskiden altyapı sorguladığımda 50 Mbps VDSL görünüyordu. Birkaç gündür herhangi bir sağlayıcı sitesinde sorgulama yaptığımda altyapı bilgisi görünmüyor. Sadece BTK sitesinden sorulama yapınca 1000 Mbps fiber görünüyor.

Gigabyte GA-8I915ME-G &amp; Intel Pentium 4 2.80GHz &amp; 512MB DDR400 SDRAM &amp; PowerColor X1550 512MB 128bit &amp; 80GB HDD 7200RPM
  • Halacoglu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    www.turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    sayfamız üzerinden adresinizi kontrol edebilir misiniz? Çıkan sonucu baz alabilirsiniz.

Altyapı sorguladığımda hiçbir bağlantı yokmuş gibi görünüyor ancak binada halihazırda aktif kullanılan 50 Mbps VDSL var zaten. Altyapı görünmemesi de önceki mesajda yazdığım gibi, birkaç gündür olan bir durum. Sadece BTK sitesinde 1000 Mbps fiber görünüyor.

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

Gigabyte GA-8I915ME-G &amp; Intel Pentium 4 2.80GHz &amp; 512MB DDR400 SDRAM &amp; PowerColor X1550 512MB 128bit &amp; 80GB HDD 7200RPM

• Halacoglu kullanıcısına yanıt
    Ad-soyad ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Sizinle iletişime geçeceğiz.

Evimde uydu olmadığı için tüm TV ve diğer cihazlarım internete bağlı. Gitmesi demek tüm evi karartmak demek. İnternet gidince ev taş devrine dönüyor. Hele ki dün maçı evde izleyememek sabrımı taşırdı. Eğer ulaşabilseydim dümdüz gidecektim. İptal talebinde açıklamaya ikna için aramayın dedim. Eğer arama cüretinde bulunursanız bu aramayı taciz olarak kabul eder ve dümdüz giderim.

3832207 / 4002768

Kutu olmadan nasıl kurulum yapacaklar?

Bence hiç fiber talebinde bulunmayın, eldeki vdsldende olabilirsiniz.

Şuradan bakın birde.

altyapısorgula
    İnternet Altyapı & Boş Port Sorgulama 2026 - AltyapıSorgula.com
    https://altyapisorgula.com
    BTK dışında altyapı gösteren tek site burası oldu. MobilFree ile görüşüp fiber dönüşüm onayı verdim. Müşteri hizmetleri yetkilisinin söylediğine göre talepten sonraki 7 iş günü içinde Telekom ekipleri gelip kurulum yapacakmış. Bakalım, bekleyip göreceğiz. Öncesinde Türknet’i aradım, kendi sistemlerindeki altyapı sorgulamada sonuç görünmediği için işlem yapamayacaklarını belirttiler.

TurkNet Destek Burada

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpman

Merhaba.
    Yıllardır Turknet VDSL abonesi olarak Gigafiber beklerken İstanbul Çağlayan da Bina girişine dün takılan Turknet kutusunun hali.
    Bunu takan usta kör oldu derler ya maalesef aynı durum. 😂
    Kutu ters takılmış, kablolar salkım saçak. Bu mu Turknet Gigafiber kalitesi?

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada
    Hızlı desteğiniz ile sorunun çözülmesine teşekkür ederim. Keşke ilk seferde böyle düzgün iş yapılsaydı.

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpman -- 10 Eylül 2026; 19:12:6 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.