Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
44.527
Cevap
375
Favori
1.114.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
113 oy
Giriş
  • Ben artık dayanamadım az önce iptal başvurusunda bulundum 21 gün oldu bir kabloyu yapmadınız hakikatten bak bunu samimiyetime söylüyorum ayıptır yazıklar olsun iki gündür de genel arıza var diyorsunuz bölgenizde öyle çıkıyor uygulamada karşı binada komşum gigafiber kullanıyor adam da internet var, arka sokakta kardeşim oturuyor adam giga fiber kullanıyor internet var Bu nasıl genel arıza oluyor Bir de yalan konuşuyorsunuz yani harbiden yazıklar olsun, apartmanda Bizim aile apartmanı 20 gündür benimle birlikte kullanamayan iki kişi var onlarla da dün konuştum onlar da bugün iptal talebinde bulunacak sizin o kutunuzu da kablolarınızıda kesip apartmandan sökeceğim o binaya bir daha giremeyekcisiniz, En başında biz burayı yapmayacağız gelmeyeceğiz deseniz beklemezdik 20 gün insan bekletilir mi ahlaksızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 1 Eylül 2026; 13:50:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Türk Telekom saha ekiplerini yönlendirmişsiniz yine. L3/Omurga sorunu için L1 ekibini yönlendirip duruyorsunuz. İnanılmaz gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hala 1000dk içinde mi yoksa sadece telefon hizmeti mi bu kadar ? Bu arada THK dan değil voip den hizmet alınacak. Turknet Fiber de modemin ses portundan olacağını varsayıyorum

2-3 Hafta

Destek Numarası: 106734668

Kaç saattir internetimiz yok, bir cevapta yok. Artık müdahale ve sonuçlandırma ile internetimizin aktif olmasını istiyoruz.

• 17.08.2026 tarihinden Beri internetim yok , kimseden cevap yok destek kaydı açıyorum sürekli kapanıyor bütün işlerim aksadı çözüm yok aboneliğimi iptal etmeyi düşünüyorum , boşuna bir yıl peşin ödedim. Çok mağdur oldum internet üzerinden calisiyorum operatörden aldığım internet paketinin haddi hesabı yok çok can sıkıcı olmaya başladı , kimse dönüş yapmıyor ne zaman çözülecek bir bilgi yok sorunun ne oldugunu söyleyen yok berbat bir hizmet , müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz

• Çok şükür kurtulduk, 21 gün sonunda halen gelip yapmadılar, Bir de halen telefonda bize bir şans verin diyorlar, zaten 2 kere kapatmanın eşiğinden döndük halledeceğiz dediniz halletmedniz. Buraya müşteri numaramı yazıyorum TurkNet destek ekibi kullanamadığım 21 gününde iadesi için gerekeni yapalım bir zahmet,
    TurkNet Destek Burada

• ButtHead kullanıcısına yanıt
    Merhaba, uzayan süreç için üzgünüz. DM üzerinden mesajınıza dönüş yapılmıştır. Kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz.
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Bölgenizde altyapı kaynaklı genel arıza mevcuttur. Sorunun bir an önce çözülmesi için ekiplerimizin kontrol ve çalışmaları devam ediyor. Arıza süreçlerini titizlikle takip etmekteyiz. Güncel gelişmeleri paylaşacağız, Online İşlem Merkezi üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz.
    Bu bölgenizde genel arıza var lafı da yalan, genel arıza var dediği zaman yani sistemde ve uygulamasında hiçbir şekilde destek kaydı falan oluşturamıyorsun telefon ettiğinde direkt bölgenizde genel arıza var deyip telefon yüzüne kapanıyor otomatik, onu da kasıtlı yapıyorlar kullanıcı ile muhattap olmamak için, genel arıza olan bölgede karşı binada gigafiber İnternet mi olur arka sokakta gigafiber İnternet mi olur tamamıyla dümendeler yani, az önce apartmandaki 2 komşumu da iptal ettirdim içimin yağları eridi, insanlar Bizim gibi bilgilide değil komşuda da diyor ki, bekliyorum diyor hep gelecez yapacağız diyorlar diyor 3 hafta oldu diyor, neyse çok şükür ben hariç apartmanda zaten 2 kişi daha vardı kullanan, üçümüzde de şu an iptal ettik.

• Yeni bir binada oturuyoruz sokakta gigafiber var bina içine kdr kutu geldi kablo getırıldı kutuya bağlanmadı içeride duruyopr kablo.Kaç kere aradım alt yapı yok denıyor.Durumu anlatıyorum sokakta var bınaya kablo geldı kutu var baglanması egrekıyor bır turlu baglamadılar konu ile ilgili birisi artık ılgılensın.

Destek Numarası: 106364536 ALT YAPI YOK DENILEREK KAPATILMIS AMA ALT YAPI VAR DIYORUM ANLATAMIYORUM BINADA HERKES TURK NETE GECER 1200 LİRA SUPERBAX KULLANIYOR HERKES

Valla aynı durum bizim apartmanda da söz konusu komşular iptal ediyor bende bu hafta içi iptal edeceğim öyle görünüyor aradılar ama bir çözüm yok her seferinde ekiplere konuyu ilettik en kısa sürede yapilacak dediler yine bir şey yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

@pleksiglass

@ender123

@efem213

Merhaba,
    Dün (1 Eylül) adresimde gerçekleştirilen yeni abonelik kurulumunda görevli teknik ekibiniz, bina içinde mevcut bir kablo kanalı/şaft boşluğu bulunmasına rağmen kolaycılığa kaçarak internet kablosunu binanın dış cephesinden (dışarıdan) sarkıtarak daireme ulaştırmıştır.
    Tüketici Kanunu uyarınca tarafıma sunulan bu kurulum hizmeti "ayıplı hizmet" kapsamındadır. Dışarıdan çekilen kablo hem apartman dış cephesine ve estetiğine zarar vermekte hem de yağmur, güneş, rüzgar gibi dış etkenlere direkt açık olduğu için kısa sürede internet hat kopmalarına ve performans kayıplarına yol açacaktır. Bina yönetimi de dış cepheden sarkan bu kabloya müsaade etmemektedir.
    Henüz 1 günlük yeni abone olarak, yapılan bu hatalı montajın ivedilikle düzeltilmesini, kablonun bina içindeki şaft/kanal kullanılarak iç tesisata alınmasını ücretsiz olarak talep ediyorum. Kurulum kusuru düzeltilmediği takdirde ayıplı hizmet gerekçesiyle aboneliğimi sonlandıracağımı ve faturama yansıtılacak hiçbir kurulum/hizmet bedelini kabul etmeyerek Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağımı ihtaren bildiririm. Durumu gösteren fotoğraflar ekte yer almaktadır. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

• Peşin ödemede enparada sonradan taksit oluyor mu?

• Peşin ödediğim internette hem kentsel dönüşüm hem kabloların yeraltından değil çatıdan çatıya sekmesinden dolayı sürekli fix internet bağlantım gidiyor. 1 saattir yine internetim yok müşteri numarası 2419833 lütfen bilgi verir misiniz?

Nerede oturuyorsunuz tam bilmiyorum ama velakin bizim Bahçelievler'de binaların altından geçiyor fiber kablolar yani 1nci kat hizasında, şu an en güvenilir Türksat kablonet, ben de ona geçtim yapacak bir şey yok hiç olmazsa yerin altından geçiyor yıkım falan oldu mu etkilenmiyor, 200/20 veriyor kendi hattı üzerinden, akmasa da damlıyor şükür sürekliliği var aldığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım, gigafiber öncesinde 10 sene kullandım en ufak bir arızada arıyorsun iki saat içinde adamlar geliyor ilgileniyor sokağa kazıyor kaldırıyor söküyor takıyor sorunu çözüyorlar, bu firmaya ne oldu böyle oldu benim aklım almadı, yani 21 gün 30 metre kablo çekemeyecek kapasitesi yoksa zaten kapatıp gitsinler milleti de yani boşuna mağdur etmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 2 Eylül 2026; 14:52:49 >
  • erdo205 kullanıcısına yanıt
    Bende Bahçelievler Yenibosna da oturuyorum maalesef Türk Telekom ve superonline ve turknet harici sağlayıcı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.