Yarbay
15 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme
Toplam: 115 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Son zamanlarda artan dolandırıcılık yöntemi, ile çok fazla insanı dolandırıyorlar. Lütfen bu konuda hassas ve dikkatli olmanızı rica ediyorum

https://youtube.com/watch?v=tzemyJoL_uk&si=rPOeQ7tMYT5DfrMp
Eskiden Türk Telekom, THY personeline indirimli paketler. sunuyordu o paketler kalmadımı artık?
Farklı internet firmalarını kullanan arkadaşlardan oluşturulan bilgi alışverişinin yapıldığı farklı firma hakkında kullncılardan hız stabilite fiyat hakkında firma hakkında bilgi alabilirsiniz kanal telegram kanalıdır link isteyip gelmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir. Not burdan link paylaşmak yasak sanırım
Türk Telekom 2 yıllık sözleşmem 1 Kasım'da sona eriyor 2 yıl boyunca 86 lira ödedim aynı pakete devam edersem ilk 12 ay 170 TL sonraki 12 ay 220 TL olacak buda bana ciddi aşırı yüksek geliyor daha uyguna farklı internet servis sağlayıcılara baktım fiyatlar türk telekomla göre uygun hatta bayağı iyi 35 mbse 86 paket veren şirketler var poyraznet milenicom internet kutusu gıbırnet gibi şirketlerin fiyatları çok iyi ama kararsız kaldım hangisini tercih etsem diye kullandığınız bana bu konuda bir yol gösterşn hangisine geçeyim sorun yaşamayacak hangi şirketler iyidir şimdiden teşekkür ederim
1 Kasım'da 2 yıllık tahaahütüm bitiyor bilgi almak için Türk Telekom müdürlüğüne gittim iptal ettirme nasıl oluyor diye. Memur bana 444 0375 numaralı hattan tahattün bittiği gün arayıp iptal ettirebilirsin dedi yani şimdi bu işlem için sadece telefonla arayıp iptal ettirmek yeterli oluyormu iptal işlemi bu kadar basit mi yani tam anlayamadım yani eskiden yok ne bilim fax çekiliyordu dilekçe falan dolduruluyordu müdürlüğe gidip evrak falan imzalanıyıordu
Merhaba arkadaşlar evinde Türk Telekom 16 MBS yalın internet paketini kullanıyorum modemin tplink 8970 bu modeme 6 adet cihaz bağlanıyor 4 telefon 1 tablet 1 adet akıllı TV modem artık kaldırmıyor cihaz sayısı arttıkça modemin gücü zayıfladı doğal olarak farklı çözümlere yönelmek zorunda kaldım az çok teknolojiden anlarım. Şimdi bu modemin yanına router alsam iş görür mü sorunum çözülürmü tahhadüm bitince 35 MBS hıza geçiçem. Routermi almalıyım yoksa router desteği olan modemmi almalıyım hangisini tavsiye edersiniz teşekkür ederim
15 ağustosta tahaaddüm bitiyor o gün aboneliğim otomatik sonlanırmı başka bir ıss firmasına geçiş yapıcam otomatik iptal olurmu yoksa Türk Telekom binasına gitmemizmi gerekiyor herhangi bir şey imzalamak için
Tplimk 8970 modemim var adsl modeme reset atmam gerekti tekrar kurulum için kısa mesajla kullanıcı adı ve şifremi aldım modemi kurdum fakat internete bağlanmıyor. M.h. aradım sorun çözülemeyince arıza kaydı saldılar modem ıp almıyor diye daha önce sorunsuz bir şekilde aynısı olmuştu bilgilerimi girip modemi kurdum sıkıntı olmadı ama bu sefer nedense olmuyor
Merhaba 2 gündür bu sorunu çözemedim facebookta 2 faktörlü kimlik doğrulama açmıştım cihazı sıfırladım facebooku tekrar yükledim bilgilerimle giriş yaptım fakat giriş kodu istiyor bu kofu nerden nasıl alacağım bilmiyorum facebooka kimliğimi çekip gönderdim dönüş yapılmadı bu konuda lütfen yardımcı olun
İnternette gezerken tesadüfen gördüm fiyatları görüncede çok şaşırdım bu nasıl mümkün olabiliyor 1 ay sonra taaihhadüm bitiyor buna geçmeyi düşünüyorum aramızda bu servis sağlayıcısı kullanan varmı
https://poyraznet.com/
Hakkında
Hakkımda:
BENDE SİMETRİ HASTALIĞI VAR YAMUK YUMUK İNSANLARA TAHAMMÜL EDEMİYORUM
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Operatör
Vodafone
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.745
İkinci El Bölümü Mesajları: 102
Konularının görüntülenme sayısı: 61.694 (Bu ay: 878)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.201 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.