Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
44.527
Cevap
375
Favori
1.114.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
113 oy
Giriş
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun için saha ekiplerinden güncel bilgi istedik. Bilgi geldiğinde gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • harun2413 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda süre bilgisi veremiyorum ama dilerseniz 0850 288 8081 numaralı hattımızı arayarak destek alabilirsiniz.
    Merhaba, hatalı statüde destek kaydı oluşturmuşsunuz. Download hızınız için teknik ekibe bilgi veriyorum. Yerleşik operatörün Covid döneminde upload hızlarını artırmasıyla birlikte biz de kullanıcılarımıza maksimum seviyede bu artışı deneyimlemeleri için hattınıza 10 mbps upload tanımladık. Yerleşik operatör bu hızlarda hizmet vermeye devam ederse biz de size yüksek upload verebileceğiz. Devam etmezse, size önceden tanımlanan paket hızınız geçerli olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    aynı yanıtları defalarca almak ıcınmı kayıt olusturacam ?

ben utandım telekom ekıplerınden. adamlar bıktı artık. tanıyorum bıde babamın arkadasları olur. yegenım senın hattın 120 mbps ı rahat kaldırır dıyorlar. kabın 10 metre yahu bınamızın ıcınde neredeyse.

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 14 Haziran 2020; 16:32:3 >
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz

• evoo.9 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınız şu anda online görünüyor. Tekrar kontrol eder misiniz?
    Sağolun o Zamana kadar hizi bir miktar düşürme Şansınız var mı kopmasın en azindan

• Merhaba. Bugün Bulgaristan ile yaptığım telefon görüşmesi sonucu hattımın 24 saat yurtdışı aramalara sınırlandırıldığı hakkında mesaj geldi. Bu durumu daha önce de yaşadım 1 ayda anca çözüldü problemim. Bulgaristan'da hastam var durumu hakkında bilgi almam gerekiyor. Tarafınıza destek kaydı bıraktım ve bu sorunumun en kısa sürede çözülmesini istiyorum.

Destek No
    34263922
    Açılış Tarihi
    14.06.2020 16:29:07
    Güncelleme Tarihi
    14.06.2020 16:29:07
    Destek Konusu
    Arama Yapamıyorum
    Bana Safiye T.'yi bağlayın ilginç bir çıkış olmuş, valla kusura bakmayın güldürdünüz OİM'deki destek kaydına ne yazdığınızın bir önemi yok, nasılsa okumuyorlar. Buradaki TurkNetDestek yardımcı olamıyorsa yapacak bir şey kalmıyor maalesef. Sizi anlıyorum bende benzer bir sorundan muzdarip'im bir türlü laf anlatamıyorsunuz, aslında okusalar anlarlar ama okumuyorlar. Sizi o kadar görmezden geliyorlar ki bir süre sonra ben aslında var mıyım? tarzında felsefik düşünceler geliyor aklınıza.
    14900k all core 6,0 ghz
    ram cl 36 7800 mhz
    asus z790 apex encore
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • 13.06.2020 tarihinde 35 mbps tanımlandı ancak ben 75 paketi tanımlansın istedim birde sistemde hala eski paketim tanımlı destek kaydıma dönüş olmadı. Lütfen paketimi 75 mbpse güncelleyin

TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozgatlee -- 14 Haziran 2020; 17:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba, destek kaydı oluşturdum. Destek No: 34241998

Destek No
    34163910
    Açılış Tarihi
    11.06.2020 19:53:56

24 saat içerisinde geri dönüş tapılacak diye otomatik mesaj geldi, 3 tane 24 saat geçti ilgilenen yok.

@TurkNetDestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticket atsam 10 gün sonra cevaplanıcak otomatik bir cevap koymuslar arızanız yok 24 saat sonra biri gelio yazıo sorun yok diye sabahları bakıyor genelde. sorun varken yardımcı olsanız keşke. Şuan sorun var hadi çözün.

TurkNet Destek Burada
  • Merhabalar , malasef artık çaresiz hissediyorum benim sorunum 04.06.2020 de kopma sorunlarıyla başladı . 05.06.2020 de tamamen gitti ve dsl ışığı yanmıyordu 06.06.2020 arıza kaydı açtım sorunun altyapıyla ilgili olduğunu Türktelekom a bildirildiğini onların arızayı giderilebileceği tarafıma söylenip duruyor bugün ayın 15 i oldu halen internetim yok online sınavlarımız vardı mobile ek paket almak zorunda kaldık zararım şuana kadar 90 TL ve internet hizmeti veremediğiniz 9 gün + manevi zarar.

33974351 destek no

Bugün bana ulaşıldı, ancak önceki hatalı adrese telefon bağlantısının yapıldığını öğrendim, tekrar nakil başvurusu yapılmak zorunda kaldım. Kaydı ilk açtıktan 2-3 saat içinde iptal ettim! O kadar geç dönüş yapıyorsunuz ki adamlar gidip bağlamışlar bile!

Bu durumla alakalı bana extra 99 TL nakil faturası çıkarırsanız kesinlikle ÖDEMEYECEĞİM. Önce THH'ye itiraz oradan da üyelik iptaline gider, şimdiden uyarıyorum.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.