Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44.535
Cevap
375
Favori
1.114.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
113 oy
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #34
Giriş

Hocam şöyle söyeyeyim, telekomun fiyatları taahhütlü ve ortalamanın üzerinde. Ama aralarında en sorunsuzu da o. En azından aradığınızda karşınızda bir muhattap var. Veya arızalandığında size neden arızalandığını söyleyecek bir çalışan var. Telekom altyapısını kullanan diğer ISS'ler de mevcut. Ama dediğim gibi aradığınızda karşınızda muhattap bulabileceğiniz tek firma şuan için sadece Turk telekom.

Turknet gibi genel arıza var deyip günlerce haftalarca internetsiz kalmazsınız. 26 gün diyorsunuz, o sürede o sokağa 20 tane yeni hat çekmeleri lazım. Umursamıyorlar artık kullanıcıları. İnternette sağlam reklam yaptılar tüm bilen bilmeyen turknetli oldu. Şimdi de yetişemiyorlar arızalara.

• Şimdi gigafiber var memnunum bazı sorunlar oldu ama taşeron altyapı ekibi işimi çözdü, malesef başka adrese taşınmak durumundayım,

Nakil için telekom altyapısından 100 mbit veriyorsunuz , ama yeni abonelik alırsam 350 lira farkla 1000 down/50 up veriyorsunuz , adres aynı, bu işi nasıl çözeriz?

3 aydır ücretsiz gigafiber yararlanıyorum, iptal durumunda ne kadar öderim?

Özelden bilgilerimi ilettim, mobilden veya sitenizden bu sorunu çözemedim, normal 100 mbit nakili secerek devam etsem 1000/50 hıza yukseltme yapabilirmiyim? Musteri temsilcisine ulasamiyorum, destege zaten yazamiyorum, bari siz yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 26 Ağustos 2026; 13:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gigafiberi sonlandırınız, cihazları geri gönderiniz.

Yeni adresde fiber varsa yeni abonelik açıp, 1000 yükseltme yapınız.

Gigafiber yeni abonelik yaptınız ve kurulum taksiti varsa kalan taksitler fatura edilir. Ödeyiniz.

Daha önceki aboneliğimde kurulum aşamasında sorunlar yaşamıştım yine benzer şeyler olsun istemiyorum.

Bugün 13.00-18.00 aralığı için kurulum randevum var.Eşim işten izin aldı ve bekliyor , en son sabah uzman atandığına dair bir mesaj geldi.Kurulumun bugün tamamlanacağını teyit eder misiniz lütfen ?

• Ekip geldi ve 5 dakika içinde binadan ayrıldı. Kutuda bir sinyal problemi olduğunu daha sonrasında arayan çağrı ekibi söyledi , komsularımla görüstüğümde Turknet'i aktif olarak kullanıyorlar . Altyapı ekibini beklemek yerine farklı bir boş port kullanımı için atama yapılamaz mı ?

Abone numaramı özel mesaj üzerinden iletttim. Sorun hızlıca çözülmezse maalesef iptal etmek zorunda kalacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kadar hızlı olabileceğini sanmıyordum

Şimdi diğer evdeki ont ve modemi Aras kargoya teslim edip huzura kavuşacağım inşAllah..
    Gigafiber hızım 980 down -600 up. civarlarındaydı (wifi6)

Güncel hızım bu şekilde yine wifi6.

• Mylove kullanıcısına yanıt

eski kablon devredeyken, aşağıdaki soketleri sök tak bunda ne var yani? enninde sonunda senin cihaza denk gelecek olan sopketi bulursun. 100 tane mi soket var nedir? hadi olsun 20 tane. 5 dk max seni uğraştırır. kısmetliysen hem de denk gelelebilir.:D aslında bir tane multimetre kullansan en güzeli olur. analog telefon da takabilirsin hışırtı için ampul takdiyecektim ama ampül çalışmaz 48v çok düşük akım çalıştırmaz, ampül de bulamazsın. ne yaptın hallettin mi? bence boşuna değiştirmiş olma ihtimalin yüksek kabloyu.

• Merhaba tam 16 gün oldu halen daha kabloyu yapmadılar sokakta kopan, 1.200 lira kurulum bedelinide hiçbir şekilde geri vermiyorlar yani onu almak istiyorlar, izah ettim 45 50 günlük aboneyim zaten 15 gündür kullanamıyorum dedim Yok anlamıyorlar, aboneliği sonlandırırsınız 1200 lira kurulum bedelini keseceğiz diyorlar hiçbir şekilde çözüm de sunmuyorlar gelip yapmıyorlarda hiçbir kolaylık sağlamıyorlar böyle kaldık bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 28 Ağustos 2026; 9:19:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 28 gündür internet olmayınca, 2 aboneliği iptal ettim.

peşin ödeme yapmıştım, 3750 iadeleri de okeylediler. cihazlar içinde aras kargo adresi verilecekmiş sms ile, kargoya vericem 15 gün içinde.

28 günlük internet sağlanamayan günlerin iadesini nasıl alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 28 Ağustos 2026; 12:11:52 >
    Ben en son konuştuğumda, kullanılamayan günler için talep açarız falan filan demişti çağrı merkezindeki hanımefendi, çağrı merkezini arayarak tekrardan talepte bulunun banka hesabınıza gönderecekler parayı anladığım kadarıyla tabii verirseler. ben 50 günlük aboneyim zaten 17 gündür kullanamıyorum iptal etmek istedim hiç bunlarla uğraşamam diye, hem kendilerinden kaynaklı sıkıntı mevcut arızayı gelip yapmıyorlar hem de benden kurulum ücretini 1200 lirayı talep ediyorlar yani otomatik kesiyorlar, yani lanet okuyorum başka bir şey değil,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 28 Ağustos 2026; 12:19:53 >
  • erdo205 kullanıcısına yanıt

hocam bana da oyle dediler ama turknet alt yapı ekibini yakaladım. bayrampaşada sorunumuz var, yeni alt yapı sağlanmalı, önce alt yapı çekilip sonra tek tek binalara gidilmeli, birkaç ay sürebilir dedi. dolayısı ile bu sürede internetsiz kalamam. altyapı oturtup fiyatlar uygun olursa 12 ay sonra geçeriz yine.

• MErhaba Kablonet kullanıyorum. Kullananlar bilir, burda internet + TV tek pakette. Benim için TV öndemli değil, çanak anten ya da digiturk de izliyorum. Aradım 3700 TL cayma bedeli istediler. Turkneti aradım 5000 TL ödüyoruz dediler. Bakın dedim içinde TV paketi de var, sadece internet değil. Olsun ödeniyor dedi çağrı merkezindeki çalışan ama ben kendisine güvenmediğim için yazılı talep gönderdim. Şimdi aradılar TV tarafını ödemeyiz diyorlar. Yahu iyi de faturada ayrı ayrı yazmıyor ki. Bu komple bir paket.

Daha önce Kablonetten böyle bir tarifedeyken turknete geçip, cayma bedeli alan var mı? kararsız kaldım şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 28 Ağustos 2026; 13:32:41 >

• Sume kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz?
  • Yaklaşık 15 gündür internet bağlantım yok kimseden destek alamıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum müşteri hizmetleri cevap vermiyor internetin ne zaman geleceği hakkında kimse bir şey söylemiyor artık yoruldum ve bu 15 günlük internetimin olmamasının sürecini operatörden aldığım internetin bitmesi ve bu internet paketi almamın bana maliyeti l 4000 TL’ye geçti. İstanbul Bahçelievler Yenibosna kısmında hiçbir yerde TurkNet‘te internet bağlantısı yok müşteri hizmetlerine sordugumda ne zaman gelir bununla ilgili bir cevap alamıyorum ve bana söylenilen şey şu biz de bilmiyoruz nasıl çözüm olacak bilmiyoruz saha ekiplerimiz çalışıyor sadece bu

• Aralık, ocak gibi türknete geçtim geçtiğimden beri bir sürü problem yaşadım. Yetmezmiş gibi birde gittim yıllık peşin ödedim temmuz ayında malum indirim sebebiyle. Şimdide 2 aydır peşin ödememe rağmen 350 TL kadar ekstra fatura geliyor. Hani peşin ödemiştik. Bu ödemeyi iptal etmek için daha ne yapmamız lazım.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.