Şimdi Ara

Turknet Akşam Mucizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay önce konu açmıştım bakabilirsiniz geçiş sürecimi anlatıp hız sonuçlarımı koymuştum,yapa bölgesinde değilim 35 mb hız veriyorlar.Bu konuyu millet bilinçlensin diye açıyorum.Bir aylık sürede turknetin olayını anlamış oldum hafta sonları ve hafta içi akşam saatlerinde internetin yerlerde sürünmesi evet bütün olay bu işin teknik kısmını bilmiyorum nedir ne değildir ama ttnetten nasıl bir hizmet kiralayıp bize veriyorlarsa yoğun saatlerde ortada internet yok,ben bu interneti akşam kullanmak için aldım zaten tam internet kullanma saatinde böyle sorunlar olacaksa ne anlamı var size para vermenin

Sırf kotasız diye geçtim.Bazen kısa sürelerle internet gidiyor 1 dakika falan bekliyorum geri geliyor online oyunlar olsun netten maç izlemek olsun çok can sıkıcı bir durum.Kabaca benim anladığım firmanın bizlere verdiği internet yoğunluk kaldırmıyor biraz yüklenince anında pert,buyrun teknik detaylar

Turknet Akşam Mucizesi

Turknet Akşam Mucizesi

faturam geliyor 2 aylık onu ödiyip diğer ayın faturasını ödemeden iptal ettireceğim,bu şekilde hizmet olmaz ucuz etin yahnisi falan demeyin 60 lira az para mı üstüne 20 daha verir en azından böyle sorunlar yaşamam bazen 1 saat kopuk kopuk internet kullandğım oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 25 Aralık 2017; 21:28:14 >

• Bu konuyla ilgili imza kampanyası veya BTK'ya toplu şikayet organizasyonu falan mı düzenlesek ne yapsak? Yoksa bunların bu sorunu çözeceği yok.
  • Referans kampanyasından bedava vaadiyle sesini kıstığı müşterilere güvenerek kılını kıpırdatmıyor. Zaten işin içinde referans oldu mu hiç dinlemeyeceksiniz bile bkz. saadet zinciri/ponzi/piramit satış

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Referans kampanyasından bedava vaadiyle sesini kıstığı müşterilere güvenerek kılını kıpırdatmıyor. Zaten işin içinde referans oldu mu hiç dinlemeyeceksiniz bile bkz. saadet zinciri/ponzi/piramit satış

Gerçekten çok yersiz bir eleştiri olmuş.Sizden daha mantıklı bir yorum beklerdim.Burada referans kullananlar da eleştirilerini yapıyorlar.Arkadaşın sorunu tamamen bölgsel.Çoğusunda bu sorun yok.
  • Hocam bölgesel mi bilmiyorum da yani firmanın olayı bu mesai saatlerinde internetin fazla kullanılmadığı zamanlarda hiç sorun yok özellikle pazar günleri ve akşam saatleri çöp sinirlenmemek için kullanmıyorum.Bundan önce milenicom vardı hiç böyle sorunlar yaşamadım onlarda ttnetten alıp satıyorlar

Bu şekilde nereye kadar sürer bilmiyorum ama müşteri kaybı yaşayacakları kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Lütfen kişisel algılamayın, firmanın aklındaki çakallığı kastediyorum. "indirimlerim bitsin iptal ediyorum" diyenleri de görüyorum

"Saadet zinciri" şeklinde bir algı oluşturuca belirtme gereği hissettim.Ben şahsen sorun olması durumunda kesinlikle zincirlere mahkum kalmam.İndirimden sonra iptal edecek arkadaşlar tabi ki indirimi bekleyecekler.Sonuçta bedava hakkını neden kaybetsin.Ama bu demek değil ki tepki veremez!Sizin yorumlarınızı severek takip ettiğim için yazma gereği hissettim.Yoksa kırıcı olduysam özür dilerim.

Orijinalden alıntı: fabrizo

Hocam bölgesel mi bilmiyorum da yani firmanın olayı bu mesai saatlerinde internetin fazla kullanılmadığı zamanlarda hiç sorun yok özellikle pazar günleri ve akşam saatleri çöp sinirlenmemek için kullanmıyorum.Bundan önce milenicom vardı hiç böyle sorunlar yaşamadım onlarda ttnetten alıp satıyorlar

Millenicom da kullandığınızda aynı porttan mı alıyordunuz.Ve aynı evde mi kullandınız?Eğer evetse gerçekten bilemiyorum.Türknet'in bant genişliği konusunda bir şeyler yapması lazım.
    Saadet zinciri olayına kısmen benzediği için bu tür oluşumlara karşı uyarı maksatlı yazdım. Övgülere güvenmeyin anlamında. Forumun bazı bölümleri "internetten para kazan" başlıklı referans linkleriyle doluyor, adamlar öyle bir ballandırıyor ki. Sıcak fırsatlar konu dışı bölümündeki davetiye paylaşım konusu 77 sayfa olmuş ve gereksiz mesajlar siliniyor. Bu 77 sayfa içinde illaki sorun yaşayan fakat çok memnunum diyen vardır. Bunlara karşı dikkatli olunmalı, artıları ve eksikleri birlikte değerlendirilmeli. Piramit pazarlama övgülerini ise dinlemeden kaçmalı

Bu arada ttnet kullanıyordum aynı hattımı türknete taşıyarak abone olmuştum.

Turknet Akşam Mucizesi
  • Kesinlikle bende katılıyorum 12 tl fazla ödüyorum şuan türk telekoma, ama ne kesilme nede yavaşlama oluyor kesilme 2 kere oldu oda gece 3'te onada lafım yok olsun o kadar 15 dakika içinde geri geldi türknet kendi kuyusunu kendisi kazıyor sürekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: abrooke139

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Hocam bölgesel mi bilmiyorum da yani firmanın olayı bu mesai saatlerinde internetin fazla kullanılmadığı zamanlarda hiç sorun yok özellikle pazar günleri ve akşam saatleri çöp sinirlenmemek için kullanmıyorum.Bundan önce milenicom vardı hiç böyle sorunlar yaşamadım onlarda ttnetten alıp satıyorlar

Millenicom da kullandığınızda aynı porttan mı alıyordunuz.Ve aynı evde mi kullandınız?Eğer evetse gerçekten bilemiyorum.Türknet'in bant genişliği konusunda bir şeyler yapması lazım.

değişen hiç bir şey olmadı hocam aynı porttan hizmet almaya devam ediyorum aynı evde,direk taşıma yapıldı zaten şuan bile ölçüm yapıyorum 13-14 mb çıkıyor,belli birşeyler yapıyorlar ama ne olacak işin sonu kota mı uyguluyorlar anlamıyorum modeme gelen hız 35mb gözüküyor ama gerçekte öyle değil

• Benimde akşamları ping sorunum vardır yaklaşık 3-4 hafta devam etti, mahalledeki başka komşumuzun interneti Türk Telekom'du. Bu sorun ondada oluyordu. Bu sorun düzeldiği zaman onunki de düzeldi. Sorun muhtemelen Türk Telekom altyapıyla alakalı.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.