Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber - Denizli ( Çalışmalar Başla(ya)madı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba!


    Öncelikle konuya GigaFiber hizmetinin Denizli'de henüz başla(ya)madığını belirterek giriş yapmak isterim.


    2022 yılı başlarında forumda @TurkNetDestek yetkilisine GigaFiber çalışmaları hakkında İl/İlçe/Mahalle bilgisi verdiğimizde bilgi alabiliyorken şu anda maalesef mümkün olmamaktadır.


    Anladığım kadarıyla TurkNet GigaFiber yatırımlarını mevcut müşterilerinin bulunduğu lokasyondaki yoğunluğuna göre değil kendi sayfasından doldurulan taleplere göre şekillendirmekte.


    Bu başlığı açmamdaki asıl sebep ise GigaFiber hizmetinin Denizli de muhtemel ilk gelebilecek mahallelerini sizinle paylaşmak istememdir.


    Aralık 2022 de ben de artan fiyatlardan dolayı 2 yıl tahhüt vererek fiyat açısından kendimi koruma altına almaya karar vermiştim. Çünkü tahhütsüz internet hizmeti veren servis sağlayıcıları müşterilerine tahhütsüz internet hizmeti verdiği gibi maalesef ki ülkenin ekonomik koşullarından dolayı yıl içinde 2. veya 3. kez fiyat artışı yapmayacaklarının da tahhüdünü verememektedir. Bu konunun en net örneği TurkNet in 12 aylık zaman dilimi içersinde 3. kez zam yapması örnek gösterilebilir ki 2. zam bildiriminde 2023 Haziran ayına kadar zam yapılmayacağının sözü de vardı.


    Konumuza dönecek olursak;


    Tahhütlü olarak kullanmaya başlayacak olduğum hizmet aktivasyonu için evime gelen taşeron kurulum ekibi ile ayak üstü sohbetim esnasında kendilerinin Kablonet (ADSL/VDSL), TurkNet, D-Smart v.b. gibi servis sağlayıcılarının hizmet aktivasyonlarını yaptığını ve en çok ta TurkNet in kurulumunu yaptıklarını belirttiler. Bu duruma istinaden Denizli de TurkNet kullanıcılarının en yoğun olduğu bölge olarak ta Pamukkale Üniversitesi kampüsü etrafında olduğunu öğrendim. Buna göre benim tahminim eğer iyi planlama yapılır ve yerel yönetim ile anlaşılırsa Pamukkale ilçesinde Siteler, Yunusemre, Asmalıevler ve kısmen İncilipınar ve Zeytinköy mahalleleri GigaFiber hizmetini ilk alabilecek mahalleler olabilir. Biraz önce de belirttiği gibi TurkNet İl/İlçe/Mahalle bilgisi verdiğimizde ileriki zamanlarda planlamanın olup olmadığı bilgisini verebiliyorken bahsetmiş olduğum bu mahalleler haricinde farklı mahallelerde de yatırım planı içersinde olduğu bilgisini verebiliyordu. İlerki zamanlarda ben de CİMER in Bilgi Edinme Hakkı ndan faydalanarak TurkNet in Denizli de hangi ilçe/mahallede altyapı izni aldığını öğrenmeye çalışacağım.


    2023 yılı içinde GigaFiber hizmetinin Denizli'de de başlaması dileğiyle.








  • Merhaba, ekiplerimiz gelen her talebi değerlendirmektedir. Altyapı uygunluğuna göre de GigaFiber için süreç başlatılır. Site üzerinden adres iletmeniz yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.