Şimdi Ara

Türkler ile söylenen sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
15.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''Bana türklerden kurulu bir ordu verin dünyayı esir alayım'' Napolyon

''Türkler bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır'' la martine

• up
  • madem türksün göster herkes ürksün
  • Başlık Türkler ile ilgili söylenen sözler olacak..
  • Kendi ırkını kötüleyen aşağılık insanlar, bu konuyu saptırırlar.
  • İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler
    -Napolyon

Savaşın zevkini almak isteyen herkes Türklerle savaşmalıdır.
    - Towsend (İngiliz Komutan)

Türklerin biricik sevdikleri şey hak ve hakikattir. Ve hiçbir haksızlık yapmadıkları halde haksızlığa uğramışlardır.

- William Pitt (İngiliz Devlet Adamı)

Kılıcı insafsız bir beceriyle kullanan Türk'ün eli, yendiği insanların yarasını sarmakta da ustadır.
    - Lord Byron

Türk'ü anlamamak için tarihe göz yummak gerekir. Haksız saldırılar ve adi iftiralar önünde Türk'ün vakur kalışı, kuşku yok ki< körlerin gerçeği, eşyayı anlamadıklarını düşündüklerinden ve körlere acıdıklarındandır. Bu soylu bir davranış o adi iftiralara ne açık bir cevap oluyor.
    - Pierre Loti

Yabancıların bu milleti bu kadar övmesine rağmen bazılarının kendi milletini aşağılaması gerçekten düşündürücü.Belki de Türk değillerdir.Kim bilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel.
  • Dunyada bir devlet olsaydi ordusu turklerden, sanayisi almanlardan fahisesi fransizlardan olurdu

Hitler

• quote:

Orijinalden alıntı: Estonia

(bknz : hiçbir vasfı olmayıp ırkıyla övünen kafatasçı )

bu tip bireyler genelde insanlaşma sürecinin başındadır.yaşama kattığı hiçbir değer yoktur.hiçbir bilimsel çalışmayı inceleyememiştir.zira zekası ve kültürü buna müsait değildir.yeniliğe kapalıdır.üzerine minik bir tuğla koyamamasına rağmen, tarihin tozlu yapraklarında kendi ırkına mensup atalarının yaptıklarıyla övünür.tek işi internet/kahve/cafe köşelerinde pineklemek olan bu tür, kendisi gibi olmayan herkesi aşağı görür.bilmez ki insanı insan yapan şey erdemli özelliklerdir.o zanneder ki türk/kürt/arap olunca her şey bitiyor.sırf bu özellik(ki tamamen şanstır) yaşamak için yeterli.nasıl ki bir eşşek, bir öküz, bir zürafa vsvs. sırf bu özellikleri ile önplandadır, o da zanneder ki ırk, insan olmak için yeterli bir koşul.ve genelde bu tip birey dindardır.ancak inancının, insan soyunu adem-havva ortaklığına dayandırdığını unutur."yaradılanı sev yaradandan ötürü" sözünü zırt pırt söyler, ne kadar hoşgörülü olduğunu ortaya koymak için, ama yalnız kendi ırkına mensup olan yaradılanı sever..zanneder ki tanrı da kendi ırkına mensup. -(gkhnvural)

Saygılarımla

Çok aptalca.Konuyu açan kimi yüksek görmüşte kimi alçak görüyor

Benim büyük dedelerim atalarım neler yapmış nasıl yaşamış onlara başkaları neler demiş.Bunları merak edip konu açan birisine ırkçılığa çekmek
    Üstüne konuyla ne alakası bi türlü anlayamadığım şey olan ''dindarlar'' demek.

gkhnvural garip(saçma) biri

• her milleti karşıma alırım ama türkleri asla. savaşçı bir milleti karşımıza almak bizim sonumuz olur. bu dünyada soylu 2 ırk vardır. Bunlar almanlar ve türklerdir. 3 kıtaya hükmetmiş bir milletle savaşılmaz. ancak önlerinde diz çökülür.

Adolf Hitler
    1940 - berlin ulusa sesleniş konuşması
  • Savaşta da barışta da aldatmazlar. (La Martine -Fransız yazar)

Savaşın tadını almak isteyen herkes Türklerle savaşmalıdır. (İngiliz Komutan)
  • alın gaza gelin

• Hadi entel ergenler,

Türk'ü kötülemek için ne gerekiyorsa yapın. Ne kadar barbar olduklarını vs. Avrupalıların da ne kadar medeni olduklarını, gittikleri her yere medeniyet götürdüklerini de yazın. Ama dikkat edin de bunları yazarken salyanızı klavyeye akıtmayın.
  • Gördüğünüz gibi bir ırk konusu bile nasıl ırk kavgasına dönüşüyor.Yaşasın Dünya Barışı , ırkların ve ülkelerin canı cehenneme .. Ne mutluki yaz ayları Estonya'da yaşıyorum en azından oradaki insanlar daha anlayışlı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonia -- 19 Mayıs 2012; 13:44:59 >
  • Irkçılık kötüdür. Kendi ülkesinde yaşayıp ırkçılığı savunan arkadaşları gurbette aynı şeyi savunmaya davet ediyorum.
    Tarihe bakarsak Türkler için söylenmiş güzel sözler olduğu kadar söylenmiş kötü sözler de vardır unutmayalım. Ayrıca başka bir milleti öven sözlerin sahipleri ırkçı olamaz, sizlerde bu insanların söyledikleri sözleri kullanarak onları kendi ırkçılığıza meze edemezsiniz.

• "Bana Türklerden kurulu bir ordu verin size 100 akçe vereyim." Eflatun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Irkçılık kötüdür. Kendi ülkesinde yaşayıp ırkçılığı savunan arkadaşları gurbette aynı şeyi savunmaya davet ediyorum.
    Tarihe bakarsak Türkler için söylenmiş güzel sözler olduğu kadar söylenmiş kötü sözler de vardır unutmayalım. Ayrıca başka bir milleti öven sözlerin sahipleri ırkçı olamaz, sizlerde bu insanların söyledikleri sözleri kullanarak onları kendi ırkçılığıza meze edemezsiniz.

Ben ırkçı değilim.Kürtler haricinde her ırkı seviyorum , bir problemim yok onlarla, israilen tut fransaya kadar.Ama bana ve ülkeme zararı olan adamı niye seviyim ? Atatürk adet kim olursan ol gel, Ne mutlu türküm diyene demiş, ne mutlu türk doğana dememiş bütün hoşgörüsüyle her dilden her dinden her ırkı davet etmiş ama tarihten beri en hoşgörülü millet olmamıza rağmen en çok keriz yerine konan biz olmuşuz.Sonrada yok ırkçı olmayın diyorsunuz biz hiç olmazsa diğer devletlerden nefret etmiyoruz ama eminim avrupada halen daha türk diyince bir adım geri çekilme oluyordur.

• Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Irkçılık kötüdür. Kendi ülkesinde yaşayıp ırkçılığı savunan arkadaşları gurbette aynı şeyi savunmaya davet ediyorum.

Ben ırkçı değilim.Kürtler haricinde her ırkı seviyorum , bir problemim yok onlarla, israilen tut fransaya kadar.Ama bana ve ülkeme zararı olan adamı niye seviyim ? Atatürk adet kim olursan ol gel, Ne mutlu türküm diyene demiş, ne mutlu türk doğana dememiş bütün hoşgörüsüyle her dilden her dinden her ırkı davet etmiş ama tarihten beri en hoşgörülü millet olmamıza rağmen en çok keriz yerine konan biz olmuşuz.Sonrada yok ırkçı olmayın diyorsunuz biz hiç olmazsa diğer devletlerden nefret etmiyoruz ama eminim avrupada halen daha türk diyince bir adım geri çekilme oluyordur.

Anlayamadığın nokta şu Türk olmayan birine zorla "ne mutlu Türküm diyene" dedirtemezsin. Bu insanların kendi toplumları var ve Kürtler bu kadar basit. İşte bu yüzden ırkçılık veya herhan gibi ayrımcılık kötüdür. Önemli olan çok ırklı, çok meshepli sosyal bir devlet olabilmektir. Onun kürtlüğü seni ilgilendirmemeli senin de Türklüğün bir başkasını.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.