Şimdi Ara

Türkler ile söylenen sözler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
15.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çağdaş.

quote:

Orijinalden alıntı: Estonia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Estonia

(bknz : hiçbir vasfı olmayıp ırkıyla övünen kafatasçı )

bu tip bireyler genelde insanlaşma sürecinin başındadır.yaşama kattığı hiçbir değer yoktur.hiçbir bilimsel çalışmayı inceleyememiştir.zira zekası ve kültürü buna müsait değildir.yeniliğe kapalıdır.üzerine minik bir tuğla koyamamasına rağmen, tarihin tozlu yapraklarında kendi ırkına mensup atalarının yaptıklarıyla övünür.tek işi internet/kahve/cafe köşelerinde pineklemek olan bu tür, kendisi gibi olmayan herkesi aşağı görür.bilmez ki insanı insan yapan şey erdemli özelliklerdir.o zanneder ki türk/kürt/arap olunca her şey bitiyor.sırf bu özellik(ki tamamen şanstır) yaşamak için yeterli.nasıl ki bir eşşek, bir öküz, bir zürafa vsvs. sırf bu özellikleri ile önplandadır, o da zanneder ki ırk, insan olmak için yeterli bir koşul.ve genelde bu tip birey dindardır.ancak inancının, insan soyunu adem-havva ortaklığına dayandırdığını unutur."yaradılanı sev yaradandan ötürü" sözünü zırt pırt söyler, ne kadar hoşgörülü olduğunu ortaya koymak için, ama yalnız kendi ırkına mensup olan yaradılanı sever..zanneder ki tanrı da kendi ırkına mensup. -(gkhnvural)

Saygılarımla

Arkadaşım ben övünmüyorum soylenen sözleri buraya yazalım dıyorum ! şimdi bilmem ne olup git burdan birdaha da gelme

"Türkler barbardır.-Bilmem ne" desem hoşuna mı gidecek , sende biliyorsun bu konuya ırkına iltifat almak için açtığını..

Türkler ile soylenen sözler dedim Türkler ile ilgili iyi güzel sözler demedim .Senin gibiler yüzünden bu ulke batacak sende kaçıp estonıaya gidiceksin boyle cesaretsızsın ıste .İltifat için açmadım

Hocam hiç kusura bakma ama adam sonuna kadar haklı
    Ek olarak sana söylenmiş bir laf ortada.

• Bir Türk dünyaya bedeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFAKO -- 19 Mayıs 2012; 15:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

madem türksün göster herkes ürksün

• Sırf muhalefet olmak için yorum yapanlara da şaşırıyorum.Ne zaman düzgün bir konu görsem biri çıkıp aksini iddia etmeye çalışıyor.Önceki dönemlerde savaşmayan ülke yoktu zaten,herkes kendi özgürlüğü,refahı için savaştı.Müslüman bir ülkeydik,insan öldürmenin günahını her zaman biliyorlardı ama geçmişte ayakta kalmanın yolu savaşmak ve bu yolda gerekirse öldürmekti.Barbar türkmüş yok işte kan dökenmiş bunlar özenti insanların lafları birazda bana kalırsa çünkü illaki örnek gösterdikleri başka bir ülke oluyor...

Demek istediğim şu ki;eğer ülkende rahatça gezip dolaşabiliyorsan,havasını soluyorsan,bu ülkenin ekmeğini yiyorsan,ataların senin için geçmişte canı pahasına savaşmışsa (ölmekte var öldürülmekte) otur da biraz düşün en azından bunlara bir saygın olmalı.Hiç bir insan hayatından %100 memnun değildir zaten olamaz da...Şükür etmeyi bilmek lazım.

• kurtum demenin hak, turkum demenin irkcilik oldugu bir ulkede yasiyoruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın size Türk başka söze gerek var mı?

Birde bunu izleyelim

• Bence bir türk 10 bin fransızı yok eder. Napolyon Bonaparte
    Geldim gördüm kaçtım. Jül sezar Türkiyeye saldırma amacıyla geldiğinde söylemiştir.
    Türkler dünyanın en muhteşem, zeki çalışkan ahlaklı, namuslu, şerefli, güçlü milletidir. Anonim
    Türkün olduğu yerde güneş hiç batmaz. Çin atasözü.
    Türk gibi doğdu üstümüze. Norveç atasözü
    Bildiğim bir şey varsa o da ortalama bir Türk kadar zeki olmadığımdır. Albert Einstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

her milleti karşıma alırım ama türkleri asla. savaşçı bir milleti karşımıza almak bizim sonumuz olur. bu dünyada soylu 2 ırk vardır. Bunlar almanlar ve türklerdir. 3 kıtaya hükmetmiş bir milletle savaşılmaz. ancak önlerinde diz çökülür.

Adolf Hitler
    1940 - berlin ulusa sesleniş konuşması

%100 feysbuk onaylı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

alın gaza gelin

Bu klipte de savaşanlar moğollor. Türkler değil
  • quote:

Ben başlıyım

''Bana türklerden kurulu bir ordu verin dünyayı esir alayım'' Napolyon

''Türkler bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır'' la martine

bu sözler kanıtlanabilir istense değilmi ünlü kişilerin güzel lafları var

şuan yaşasalar bu lafların hiçbirini söylemezlerdi heralde
  • Viyana'da okuyorum. Bazen Türk olduğumu söylemeye utanıyorum, cidden çok kötü bi izlenim var Türklere karşı. Burada yazan sözlerin bazıları uydurma, zaten seçilmiş de konmuş buraya sözlerin çoğu. Burada yazan "Hitler'in sözleri" de insanı güldürüyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodude -- 19 Mayıs 2012; 19:45:54 >
  • ya bırakın 200-300 yıl önce yaşamış adamların sözlerini söyleyip egonuzu tatmin etmeyi. 300 yıl önceki türkler ile şuanki türkiyede yaşayan türkler bir mi sizce ? hadi bakın işinize ya
  • "Türkler öyle bir millettir ki. Bir tanesi bile hayatta kalsa, devlet kurup intikamını alır." Adolf Hitler

quote:

Orijinalden alıntı: -Bezstrashen-

ya bırakın 200-300 yıl önce yaşamış adamların sözlerini söyleyip egonuzu tatmin etmeyi. 300 yıl önceki türkler ile şuanki türkiyede yaşayan türkler bir mi sizce ? hadi bakın işinize ya

Evet o insanların torunlarıyız. Ama Türklüğünü unutan uyutulan birçok cahil insan da var.. Milletini bilmeyen, milliyetçilikten yoksunlar da var. Geçmişi bilmezsen geleceği göremezsin. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıpıdık_Öldürmeli! -- 19 Mayıs 2012; 17:00:07 >
  • Nostradamus ve onun gibi kahinlerin dunya ile ilgili neler olacagina dair soylemlerini okuyun sosyal devlet tum dunya gibi kavramlarin nasil yok olacagini aciklamasi ile bulursunuz suan bir cok avrupa ulkesinde milliyetcilik kavrami ulke genelinde hersiyasi iradeye sirayet ederken bizim ulkemizde ergen bebe burda kendi irkiyla utanc duyuyor senin barbar dedigin ecdadinin sana biraktigi ile yasiyorsun bu topraklarda milliyetcilik ile irkciligi ayiramayan beyinsizler burda atip tutmasin almanya ya fransaya ingiltereye gidinde orda adam.kendi irki ile nasil onuyo bi oturun bakin ayrica koprululer doneminde soylenen tek bir soz vardigin inandigim ve gurur duydugum oda BIR TURK GIBI GUCLU sozudur

• quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

Kendi ırkını kötüleyen aşağılık insanlar, bu konuyu saptırırlar.

+1

Bu yüzden Türklük ile alakalı iyi yasa kötü konu açılması artık rahatsız ediyor beni

Buraya post atmayı marifet sanan liseliler ve ne oldum delisi moskof özentileri bilmiyorlarki fikirleri kürtcu faşistlere ve şeriatçı yobazlara mutluluk veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yetter

quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

Kendi ırkını kötüleyen aşağılık insanlar, bu konuyu saptırırlar.

+1

Bu yüzden Türklük ile alakalı iyi yasa kötü konu açılması artık rahatsız ediyor beni

Buraya post atmayı marifet sanan liseliler ve ne oldum delisi moskof özentileri bilmiyorlarki fikirleri kürtcu faşistlere ve şeriatçı yobazlara mutluluk veriyor

Cool görünmeye çalışan embesil ergenler gelmiş bile hocam eğer çoğunluk böyle düşünüyorsa bitmişiz zaten.
  • AAAUUUUUUUUUUU
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

alın gaza gelin

Bu arada filmi izlemenizi tavsiye ederim.Türk-Moğol kültürü anlatılıyor.

İsmi:Cengiz Han

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermiyon -- 19 Mayıs 2012; 18:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

kurtum demenin hak, turkum demenin irkcilik oldugu bir ulkede yasiyoruz .

+ 128u32982397329812
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.