Şimdi Ara

Türkler ile söylenen sözler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
15.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu duygular içerisinde olan insan görünümlü ezikler, günümüz ona ateistliği, kendi ırkını kötülemeyi moda edinmiş haldeler.Türklerin bu dönemindeki hal ve davranışlarını beğenmeyenler, geçmişte bundan kat ve kat kötü iken acaba ne yapacaklardı ? Tamamen kafası boş et parçalarıdır benim için

kime kızdığın belirsiz, bana değil herhalde... Eğer ben ise muhattabı daha okuduğunu bile anlayamayan insanlarımızın olduğunu görmek ne kadar üzücü...

quote:

Sırp Nikola Tesla kadar bilim tarihine katkımız olmadı binlerce yıllık geçmişimizde

Einstein ile rekabete girişen Tesla... Bilim... Bilimsel topluluğun uydurması bilim... Bilim adamlarından oluşan bilimsel topluluk, rönans ile yükselen; kimlerden oluştuğu belli, kurallarını koyanların belli olduğu bilim... Farabi'ye, Fatih Sultan Mehmet'e yer vermeyen bilim... Rönesans ile birlikte bizim için kabusa dönen yıllar... Nitekim Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet ile bir fırsat bulmuşken, boşa harcamamak gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 6 Ocak 2013; 1:33:01 >

• Şu milliyetçilikle ırkçılığı hala karıştıranlar var. Kendi milletini sevmek diğerlerini yermek anlamına mı geliyor? Ona bakarsan babanla ya da annenle ya da ailenle de herhangi bir başarıda gurur duyma ya da ekstra bir sevince sahip olma, ne de olsa onları da sen seçmiyorsun ebeveyn olarak
  • quote:

Şu milliyetçilikle ırkçılığı hala karıştıranlar var. Kendi milletini sevmek diğerlerini yermek anlamına mı geliyor? Ona bakarsan babanla ya da annenle ya da ailenle de herhangi bir başarıda gurur duyma ya da ekstra bir sevince sahip olma, ne de olsa onları da sen seçmiyorsun ebeveyn olarak

Ben ne milliyetçilik ne ırkçılığa dair bir yorumda bulunmadım. Bana söylenmemiş ise cümleler ne ala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 6 Ocak 2013; 1:35:43 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.