Şimdi Ara

Türkler ile söylenen sözler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
15.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler
    -Napolyon

Savaşın zevkini almak isteyen herkes Türklerle savaşmalıdır.
    - Towsend (İngiliz Komutan)

Türklerin biricik sevdikleri şey hak ve hakikattir. Ve hiçbir haksızlık yapmadıkları halde haksızlığa uğramışlardır.

- William Pitt (İngiliz Devlet Adamı)

Kılıcı insafsız bir beceriyle kullanan Türk'ün eli, yendiği insanların yarasını sarmakta da ustadır.
    - Lord Byron

Türk'ü anlamamak için tarihe göz yummak gerekir. Haksız saldırılar ve adi iftiralar önünde Türk'ün vakur kalışı, kuşku yok ki< körlerin gerçeği, eşyayı anlamadıklarını düşündüklerinden ve körlere acıdıklarındandır. Bu soylu bir davranış o adi iftiralara ne açık bir cevap oluyor.
    - Pierre Loti

Yabancıların bu milleti bu kadar övmesine rağmen bazılarının kendi milletini aşağılaması gerçekten düşündürücü.Belki de Türk değillerdir.Kim bilir?

Ne alakası var. Bu söylenen sözlerin yıllarına baksana sen şimdi üstüne mi alınıyorsun. Ben inanmıyorum artık böyle olduguna. Ve inanmıyorum bu sözlerde bahsi geçen bir TÜRK'ÜN kaldıgına.

• Onlar eski Türklerdi hoştu güzeldi siz şimdiye bakın...
  • Letonya'da ''Atatürk gibi düşün'' diye bir söz var. Ciddiyim yani. Leton arkadaşım söyledi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dama Tahtası

quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

alın gaza gelin

burda arkadan ok atanlar kimin adamı olayı hala çözemedim? Yani şu cesurca savaşıp geri dönen adamları da telef ediyolar arkalarındakileri de. 3. bi grup mu okçular?

İlk giden atlı birlikler de okçular da Cengiz Han için savaşıyor. Atlı birlikler direk ölüme gidiyorlar ilk önce hızlı bir şekilde girip öldürebildikleri kadar adam öldürüp sonra geri dönüyorlar. Bu sırada onları takip eden düşman birlikleri gizlenen okçular tarafından temizleniyor. Aslında bizim Hilal Taktiğine(Kurt Kapanı-Turan Taktiği) benziyor.

• takipppp AKINCILARRRRRR
  • BU KONUNUN CEVABI İSTİKLAL MARŞINDA VE ÇANAKKALEDEDİR.Yeni Nesil ise avrupa kulturlerine ayak uydurmus,modern zamanlarin esiri olmus.herseye muhalefet ve birbirlerinden olumune nefret eden.futbol mobil isletim sistemleri fanatigi olan sorunlarini yorum yazmakla cozulecegini sanan GEÇMİŞİNİ UNUTMUŞ GELECEĞİNİ BİLMEYEN insanlarin yer aldigi kesimdir.Hangi irktan oldugun onemli degil.Onemli olan Atalarindan Sana Kalan Mirasa nasil sahip oldugun ve onu gelecek nesillere nasil aktarabildigindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toto kaldirmaya kendini tatmin etmene gerek yok suan turklerin %99 olse kimse hatirlamaz (ben dahil)

Bazi seyler eskide kaldi

Suan ahlak olarak en ust toplum japonlar hemde dinsiz kitapsiz olmalarina ragmen biraz arastirin hayret edeceksiniz japon toplum ahlakina

• quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

alın gaza gelin

Bu klipte de savaşanlar moğollor. Türkler değil

Türk soyundan geldiği söylenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estonia

Gördüğünüz gibi bir ırk konusu bile nasıl ırk kavgasına dönüşüyor.Yaşasın Dünya Barışı , ırkların ve ülkelerin canı cehenneme .. Ne mutluki yaz ayları Estonya'da yaşıyorum en azından oradaki insanlar daha anlayışlı ...

Muhtemelen ne dediğinizi anlamadıkları içindir.
  • Bir ingiliz gazetesinde yazan söz. ''Biz dedelerimizin savaşarak alamadığı yerleri şimdi paramızla alıyoruz.'' İngilizler bu sözü Türkiye için söyledi. Bu sözün altında yatan politikayı şuan tüm avrupa devletleri uyguluyor. Avrupa arabası sevdalılara duyurulur. Bu ülkeyi bizlerden savaşarak alamadılar şimdi paralarıyla karış karış alıyorlar. Çok koyuyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Gardrop Fuat ]

quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler
    -Napolyon

Savaşın zevkini almak isteyen herkes Türklerle savaşmalıdır.
    - Towsend (İngiliz Komutan)

Türklerin biricik sevdikleri şey hak ve hakikattir. Ve hiçbir haksızlık yapmadıkları halde haksızlığa uğramışlardır.

- William Pitt (İngiliz Devlet Adamı)

Kılıcı insafsız bir beceriyle kullanan Türk'ün eli, yendiği insanların yarasını sarmakta da ustadır.
    - Lord Byron

Türk'ü anlamamak için tarihe göz yummak gerekir. Haksız saldırılar ve adi iftiralar önünde Türk'ün vakur kalışı, kuşku yok ki< körlerin gerçeği, eşyayı anlamadıklarını düşündüklerinden ve körlere acıdıklarındandır. Bu soylu bir davranış o adi iftiralara ne açık bir cevap oluyor.
    - Pierre Loti

Yabancıların bu milleti bu kadar övmesine rağmen bazılarının kendi milletini aşağılaması gerçekten düşündürücü.Belki de Türk değillerdir.Kim bilir?

Ne alakası var. Bu söylenen sözlerin yıllarına baksana sen şimdi üstüne mi alınıyorsun. Ben inanmıyorum artık böyle olduguna. Ve inanmıyorum bu sözlerde bahsi geçen bir TÜRK'ÜN kaldıgına.

Herkes kendini ne olarak görüyorsa odur.1900'lü yılların başında Atatürk ve Türk Milleti umutsuzluğa kapılsaydı şu an bağımsız olamazdık.İsteyen üstüne alınır isteyen üstüne alınmaz.Ayrıca bu sözleri söyleyen insanlar bundan 1000 yıl önce yaşamış kişiler değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden iyiydik.Ama nedense şimdi gerileme var?Ve hep bu gerileme yüzünden gelişmiyor bu ülke .Ehliyet özellikle.Burdakinleri Avrupa'ya götürsen en fazla 100 kişi falan alır ehliyeti.Adam bakkaldan yiyecek alır gibi ehliyet alıyor.Bu nedir kardeşim?Adama geri vitesi çek diyolar adam çekiyor bitiyor.Böyle bir şey olur mu????Şaka gibi

quote:

Orijinalden alıntı: naranta

"Türkler öyle bir millettir ki. Bir tanesi bile hayatta kalsa, devlet kurup intikamını alır." Adolf Hitler

quote:

Orijinalden alıntı: -Bezstrashen-

ya bırakın 200-300 yıl önce yaşamış adamların sözlerini söyleyip egonuzu tatmin etmeyi. 300 yıl önceki türkler ile şuanki türkiyede yaşayan türkler bir mi sizce ? hadi bakın işinize ya

Evet o insanların torunlarıyız. Ama Türklüğünü unutan uyutulan birçok cahil insan da var.. Milletini bilmeyen, milliyetçilikten yoksunlar da var. Geçmişi bilmezsen geleceği göremezsin. (:

O insanların torunu olup olmadığını nerden biliyorsun?Sarı saçlı mavi gözlü insanlar Türk mü?İnternette araştıralım bence böyle konuları.Şaka falan atmıyorum beyler.Türk düşmanı veya ermeni falan da değilim.Şimdi de biri gelicek şikayet edicek biliyorum.Ama yazdığım doğru.Fakat belki aramızdan bazıları Türk'tür ona bişey diyemem.

Kurtuluş savaşından sonra tüm yunanlılısı ingilizi italyanı falan hepsi doldu bu ülkeye.Ben bile kendimin Türk olup olmadığımı bilmiyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

her milleti karşıma alırım ama türkleri asla. savaşçı bir milleti karşımıza almak bizim sonumuz olur. bu dünyada soylu 2 ırk vardır. Bunlar almanlar ve türklerdir. 3 kıtaya hükmetmiş bir milletle savaşılmaz. ancak önlerinde diz çökülür.

Adolf Hitler
    1940 - berlin ulusa sesleniş konuşması

Yazıyı direk duvar kağıdı yaptım Hitler hayranıyım aynı zamanda Atatürk'çüyüm böyle birşey yaptım gördükçe gururlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 19 Mayıs 2012; 20:39:54 >

• evet ya sormayin turkler ile ilgili sozler cok hakli biz cok ustun bir irkiz dunyanin en gelismis en zengin en fazla milli geliri olan ulkesiyiz sehit nedir bilmeyiz hele issizlik ne oldugunu bile bilmeyiz

• Turkler baska ulkelerin soyledigi sozle ovunecek kadar geri kalmis bir millettir.

Ben

• Bu sözlerin söylediği zamandaki Türklerle günümüzdeki Türkler çok farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

madem türksün göster herkes ürksün

Avrupa ortalamasının altındakini gösterince mi ürkücekler.

• Türküm ne mutlu ki burada Türk olmuyanlar veya Türklüğünden utananlar konuyu saptıranlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

madem türksün göster herkes ürksün

Bunu inan daha önce hiç duymamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

her milleti karşıma alırım ama türkleri asla. savaşçı bir milleti karşımıza almak bizim sonumuz olur. bu dünyada soylu 2 ırk vardır. Bunlar almanlar ve türklerdir. 3 kıtaya hükmetmiş bir milletle savaşılmaz. ancak önlerinde diz çökülür.

Adolf Hitler
    1940 - berlin ulusa sesleniş konuşması

Yazıyı direk duvar kağıdı yaptım Hitler hayranıyım aynı zamanda Atatürk'çüyüm böyle birşey yaptım gördükçe gururlanıyorum.

Yaşasın Nasyonel Sosyalizm.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.