|
Bildirim
|
Niye mutlu olsunlarki?
Cogu kisi mecburiyetten calisiyor Dunya kadar insanin agiz kokusunu cekiyor Yuzde 99 insanlar istedikleri isi yapamiyor Hicbir cabalari hicbir seye degmiyor bugun markete gittim dogru duzgun bir sey almadim 131tl odedim ciktim 1600tl ile ne alinabilir maddi olarak ne kadar tatmin olunabilir ki? Bende bu duruma gicigim ama insanlara da hak veriyorum |
Bizim insanımızın genel çoğunluğu toplu halde yaşama konusunda zerre fikri yok, bu konuda her geçen gün geriye gidiyoruz. Çoğunluk her geçen gün arttığı için artık toplu halde yaşamayı bilen, saygılı insanlarda bu tiplere dönüşüyor.
Şimdi marketlerde, mağazalarda, yemek yediğimiz her türlü mekanda çalışanlara müşteriye iyi davranması konusunda baskı var, haklı sebepleri olabilir lakin insanımız o kadar tuhaf ki...Karşısında hoşgeldiniz, merhaba, iyi günler diyen çalışanı görmezden geliyor. Sanki ürünü değilde mekanı ve çalışanları satın almış gibi bir kafaya giriyor. En nihayetinde onlarda insan... Etrafımda benimle birlikte mekana girip böyle tuhaf hareketler yapan varsa ciddi şekilde uyarırım, eşim babam annem kim olduğu fark etmez. Çalışanlar tarafında da tuhaf tipler yok değil fakat karşılıklı bir etkileşimden dolayı ortaya çıkan sonuçlar bunlar beyler...Siz kendinizi o mekana giden ilk kişi gibi görüyorsunuz fakat oradaki adamlar binlerce tuhaf insanla ilgileniyor. Kaldı ki emeklerinin karşılığını alamıyorlar diye düşünüyorum, diğer kötü durum ise zorunluluk |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 2 Ocak 2018; 16:21:38 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 2 Ocak 2018; 21:10:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|