Şimdi Ara

Türkiye'nin olumsuz durumu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Gençler geleceğe güzel bir şekilde bakmıyor . Kiminle konuşsam geleceği hakkında bir korkusu var , benim de öyle.
    - Eğitim sistemimiz berbat seviyede . Gençlerimize devlet yabancı dil öğretemiyor . Dili ders olarak gösterdiği için öğrenciler bundan sıkılıyor. Öğretim tarzı da yanlış .
    - Mesleki eğitimi üniversiteye gelince anca almaya başlıyoruz. Daha erken yaşlarda öğrenci hangi mesleği sevdiğine inanmalı. Bazen T mesleği istiyorsun ama olamıyor B mesleğine gidiyorsun.
    - Çocuğum olursa çocuğumun geleceği bu durumda ne olur hiç bilemiyorum. Her gün değişen bir eğitim sistemi var ve değiştirdikleri sistemi ilk önce övüyor sonra kötüymüş deyip kaldırıyorlar. Çocuğun başarılı olacağını düşünmüyorum.
    - Sporcularımız yok ama Spora ilgimiz çok fazla. Olimpiyatlarda madalya almak hep bir sıkıntı. Oyunlara oyuncu yollayamıyoruz. Yollasak 1 tane oluyor o da hemen eleniyor. Yüzme vs.. gibi birsürü spor dalına çok yetersiziz.
    - Futbolu tek spor dalı gibi görüyoruz. Hadi öyle olsun ama futbolda da berbatız. Avrupa takımlarına yeniliyoruz , milli takımımız şuan berbat halde. Euro 2016 yalan oldu .
    - Antrenörlerimiz yok . Yetenekleri keşfeden antrenörler yok . yetenekli kişilere iyi eğitim veren sistem yok. Destek yok .
    - Uluslararası alanda kendimizi pek tanıtamıyoruz. Harika yerlere sahibiz turistik olarak ama bilen turist sayısı az. Bu güzelliklere yabancı ülkeler sahip olsa havadan para kaparlar . Yurtdışına gitmiş biri olarak diyorum.
    - Kendi polisimizi , vatandaşımızı koruyamıyoruz. Devlete beni koruması için vergimi veriyorum ama camı pencereyi kapatıp dışarıdaki olaylardan korkuyorum.
    - Elimizi masaya vurup gücümüzü gösteremiyoruz. Güç olsa vururuz ama yok ki .
    - Kendi kararlarımızı veremiyor başka devletlerin ağzına bakıyoruz.
    - Aşırı derecede din kullanılıyor ülkede. Bu çok günah .
    - Milletimiz malesef ki cahil. Hangi okuldan mezun olursa olsun milletimiz kendini geliştirmiyor. Kitap okumuyor , okuduğu dinlediği şeye hemen inanıyor ve araştırmıyor , düşünmüyor .
    - Ormanlarımızı kesiyoruz. Yeşillik alanlara sahip olamıyoruz.
    - Korkunç derecede sen benim adamımsın kafası var. O kafadan değilsen bir hiç oluyorsun herhangi bir alanda .
    - Borsamız gerçekten kötü. Euro ve Doların durumu özetliyor. Yabancılar piyasadan bir parayı çekse ekonomi batıyor.
    - Herşeyin verilere dayalı olduğunu düşünüyoruz. En iyi veri aç olan insan şimdi daha iyi doyuyor mu bunu araştırmaktır. Değilse veriler yalandır . Zengin zenginleşir fakir fakirleşir.
    - Benzin gibi temel ihityaçlar çok pahalı .
    - Kredi kartı borçlusu artıyor. Bilinçli kredi kartı kullanmıyoruz. Kredi kartı kullanmak zorunda kalanlar oluyor.
    - Kişinin asgari geliri çok az ve hayat pahalı. Yetmiyor. Gelen gidenden az .
    - Bilinçli şekilde ülkede çocuk yapılmıyor. Maddi gelir az olmasına rağmen 3-4 çocuk oluyor evde . Fakirlik evde yaşanıyor. Eğitim bunda kesin şart .
    - Tren yollarına gereken önem gerçekten az. Son yıllarda birşeyler yapılmaya çalışılıyor ama çok çok geç kalındı . Yurtdışında herkes tren kullanıyor . Saatte 250-300km arası hız ile gidiyorlar .
    - Köyden kente göç aşırı fazla . Köylerde verimli araziler duruyorken şehirde az para ile çalışıyor vatandaş . Köyde o tarlasını biçse daha fazla kazanır halbuki .
    - Kitap okumuyoruz , okumuyoruz , okumuyoruz. Çok berbat bir durum .
    - Doğudaki genç batıyı , batıdaki genç doğuya gidemiyor. Çocuklarımız ülkesini tanımalı. O bölgelerde insanlar nasıl yaşıyor bilmeli. Aklında bir yorumu olmalı . Okullarda sık sık devlet destekli geziler olmalı. Ben ilkokulda felan sadece 1 kere hatırlıyorum böyle birşeyi .

Aklıma gelenler bunlar . Tc vatandaşı olarak ben bu sorunlara üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 11 Ekim 2014; 0:34:03 >

• Okumadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama komikmiş
  • Kisisel gelisim şart iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel yazmissin, katiliyorum.
    Bence bunlarin hepsinin temelinde egitim yatiyor.
    Genc nesilin egitim alamamasinin sebebi ise ebebeynlerinin egitim alamamis olmasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı konu okuyun kaçırmayın derim.Gerçekten eğitim seviyemiz düşük cahillik seviyemizde çok tavan yapmış durumda ögretmenler memurlar herkes işini sallıyor iyi yapan yok ben paramı alayım gerisii hikaye kafasındalar tabiki iyi olan yokmu içleerinde var ama az. Giderek çöken bi toplumumuz var ama ancak hala bu millet bitmemiş diyecek bişiler yapabilirz hala vakit varken...
  • dovu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CSB

• evet öyle.evet
  • Ülkeyi yöneten geri kafalı ne bekliyorsun otobüste kitap okurken millet dik dik bakıyor ne bekliyorsun
  • okumadım ama haklısın

• okudum ve katılıyorum bu ülke ne zaman düzelir bilmiyorum ama biz göremeyiz

• Asıl doğudaki kürt batıya geliyor. Batıdaki Türk doğuya gelmiyor. Iyi gidiyordun da olmadı bu yazdığın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Asıl doğudaki kürt batıya geliyor. Batıdaki Türk doğuya gelmiyor. Iyi gidiyordun da olmadı bu yazdığın.

iş göçü demiyorum , öğrenciler için diyorum .
  • Avrupa batiiirrr türkiye kalkıniiirrr

• oh ne güzel ülkenin durumu iyi olsun benzin ucuz olsun telefon ucuz olsun son teknoloji gelsin bizde yatalım yiyelim içelim.
    armut piş agzıma düş misali.

ulan almanlar japonlar bu mantıkta olsa 2. dünya savaşından sonra hiç bi cacık olmazdı adamlardan.
    çalış çırpın degiştir bu durumu. aglama
  • çok güzel anlatmışsın.
    Ben ekonomik sahada mücadele edeceğim.

Herkes bir konuda görev alsa hallolur beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.