|
Bildirim

|
Firmalar eskiden bu siteyi önemsiyordu ancak şuan umurlarında değil. |
|
Keşke firma isimleride olsaydı haber değersiz oluyor böyle
|
|
Şikayet edilse ne olur takan mı var.
|
|
|
Firmalar eskiden bu siteyi önemsiyordu ancak şuan umurlarında değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 13 Şubat 2025; 18:48:46 > |
|
|
|
|
şikayat var yeni yeni çıktığında daha fazla ilgileniyordu, bir şikayet yazmıştım üniversitede beni aramışlardı, zannedersem ofistesiniz vs diyorlardı, |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. De ki: Şüphe yok, namazım da, ibadetlerim de, diriliğim de, ölümüm de alemlerin Rabbi olan Allah içindir. Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... ![]() Hakan FİDAN
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 13 Şubat 2025; 21:51:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 13 Şubat 2025; 21:56:49 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() PENTAX K10D PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw |
|
İnternet servis sağlayıcıları hiç şaşırtmıyor nedense. Türkiye'de lansman ve reklama para vermek yerine fiber( Çakma fiber değil - eski bakır sistem değil ) altyapı yapsalardı böyle olmazdı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 15 Şubat 2025; 16:30:30 > |
|
SİSTEM: AMD Ryzen 7600 İşlemci - Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutma -MSİ B650 Tomahawk Anakart - GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX Ekran kartı- Kingston Fury Beast 32 GB(2x16) DDR5 6000 MHz CL36 Ram - MSI MPG A850G PCIE5 850W + GOLD Power Supply - Samsung 970 Evo 512GB M.2 - Kingston Fury Renegade 1 TB ( 7300 -6000) Soğutuculu 1TB M.2 - ASUS TUF GT 501 KASA - ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz monitör... |
|
Burayı pek sallamıyorlar artık bence de, bakıp sorunu çözdük diyorlar da arkada çözülen sorun yok. Maksimum arayıp bilgi veriyolar, ama elinde hatalı ürünle kalıyorsun. Direkt THH'ye başvurmak lazım. |
|