![]() Resmi gazetede yayınlanan karara göre, Türkiye'deki Gazzeli üniversite öğrencilerinin lisans ve önlisans parasını devlet karşılayacak. https://twitter.com/karargah_haber/status/1725378274145001741?t=UdG8DQ8njBX7DBzL4BBeSg&s=19![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'deki Gazzeli üniversite öğrencilerinin lisans ve önlisans parasını devlet karşılayacak.

-
-
Kendi Milleti dışında her millete yardım eden bir devlet düşünün, hem de kendi milletinin vergileriyle… Sanırsam fazla bilim kurgu filmi seyrediyorum böyle bir şey olsa olsa Devrim olmamış Küba da Amerika tarafından yapılırdı sanırsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokkatto -- 17 Kasım 2023; 10:19:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Meali: Arapların ödemesi gereken fatura Türklere kesilecek
-
Hakkım ve vergim helal değil haram olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi halkı hariç o halkın vergileri ile herkese bol keseden yardım yapan bir devlet düşün evet çok ütopik gibi ama hayır orada yaşıyorsun.. Arapları Kalkındırma Partisi iktidarında bu mümkün.
-
Tabi ki dış güçler kıskanacak. Kendi vatandaşı hariç herkese melek gibi maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halkın kendi seçiminin sonuçları bunlar. Şimdi bile halka sorun en az %40 ı reis doğru yapıyor der.
-
Yeditepe Üniversitesine giderken bursum kesilmişti ve ödeyemediğim için okuldan atılmıştım vay be ülke kimlere kaldı...
-
Dünyada kendi halkından fazla başkalarını düşünen başka bir hükümet daha var mıdır acaba?
-
Yazıyorum yazıyorum siliyorum Türk genci KYK kredisini bile ödeyemezken bunların okul paralarının Türk halkının cebinden çıkmasını kaldıramıyorum artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
''2022 yılında, üniversiteyi kazandığı halde devlet üniversitesine 86 bin 975, vakıf üniversitelerine 18 bin 977 olmak üzere 105 bin 772 öğrencinin parasızlıktan kaydını yaptıramadığı bir ülkede Gazze’den savaş öncesi gelen öğrencilerin tüm eğitimini ücretsiz yapmak kendi öz vatandaşlarımızı resmen yok saymaktır!
Ayrıca bu metine “aileleri” ifadesi de eklendi, bu ifadeden anlıyoruz ki Filistinliler “öğrenci” adı altında Türk milletinin rızası dışında ülkemize getirilecektir!''
İlay Aksoy (@ilay_aksoy) on Xtwitter
⚠️2022 yılında, üniversiteyi kazandığı halde devlet üniversitesine 86 bin 975, vakıf üniversitelerine 18 bin 977 olmak üzere 105 bin 772 öğrencinin parasızlıktan kaydını yaptıramadığı bir ülkede Gazze’den savaş öncesi gelen öğrencilerin tüm eğitimini ücretsiz yapmak kendi öz…https://twitter.com/ilay_aksoy/status/1725426116914008553
-
Proje işliyor
-
Her ay vergimi,vergi dairesine ödüyorum. Devlete kuruş borcum yok. Benim ödediğim vergiden kuruş gidiyorsa HARAM OLSUN.
Benim vergim sadece bu vatanın evlatlarına gitmeli .Yurtlarda çocuklar KYK kredileri ile boğuşurken birilerinin bedava okuması kanıma dokunuyor arkadaş. Yazık günah.
-
Bende salak gibi vergi beyanı yapayım...
çiftçi ahmetin oğlu 1000 küsür kredi ile ayı geçirmeye karnını doyurmaya defter kitap almaya çalışsın.
yazık bu memleketin gençlerine...
Elliki memnundur istekleri buydu.
Ah ellikii..
Hakkımı bu dünyada alamasam bile öbür dünyada ALLAH sizi affetmeyecek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 17 Kasım 2023; 13:19:32 > -
bakın bu konuda "ama" ile cümleye başlayan ellikinin bu memleketin gençlerine olan düşmanlıklarını üstü kapalı tariflerini okuyacağız...
-
Milliyetçi forum partizanları gelip yorum yazsa keşke ah ah
-
Allah aşkına kaç kişi resmi gazetede yayınlanan yazıyı okudu ?
Bakın yazıda Filistinli öğrencilerin değil sadece GAZZELİ öğrencilerin 2023-24 BAHAR DÖNEMİNİN öğrenim ücreti alınmamasına karar verilmiş. Türkiye'de Gazzeli kaç öğrenci vardır ? Bİlmem farkındamısınız Gazzede savaş var yıkım var kan var göz yaşı var. Oralarda internet yok elektirik yok hatta yiyecek ekmek yok 35-40 gündür abluka var bombalama var. Buradaki okuyan çocuğuna para gönderebilecek haldemi sanıyorsunuz oradaki ailelerin ?
Not: Aynı resmi gazete yazının 1. maddesinde Deprem bölgesi ilan edilen 10 ildeki öğrenciler içinde af yapılmış mesela. Bu kadar mı gözünüz döndü ve insanlıktan uzaklaştınız ya ?
-
Sanki Türkiyedeki filistinliler gerçekten okuyup ülkesini ailesini o çöplükten kurtarmak istiyorda hepsi uyuşturucu satıyor silah satıyor okula uğramayan adamın okulda kaydı var böyle anca kendinizi kandırın bu milletin ödediği vergileri araplara yediriyorlar sizde savunmak için 40 takla atıyorsunuz. Merak ediyorum son peygamber yahudi olsaydı bu sefer gazzede olanları helal olsun din kardeşlerimize kafirleri nasıl bombalıyorlar mı diyecektiniz? Sonra insanlık vb edebiyatı yapmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ömründe kaç tane filistinli gördün tanıdın ? Boş yapmak için 40 takla at bakalım daha ne kadar saçmalayabileceksin görelim...
Hakkım ve vergim helal değil haram olsun.
|
Dünyada kendi halkından fazla başkalarını düşünen başka bir hükümet daha var mıdır acaba? |
Kendi Milleti dışında her millete yardım eden bir devlet düşünün, hem de kendi milletinin vergileriyle… Sanırsam fazla bilim kurgu filmi seyrediyorum böyle bir şey olsa olsa Devrim olmamış Küba da Amerika tarafından yapılırdı sanırsam
![]() |
Meali: Arapların ödemesi gereken fatura Türklere kesilecek |
Sanki Türkiyedeki filistinliler gerçekten okuyup ülkesini ailesini o çöplükten kurtarmak istiyorda hepsi uyuşturucu satıyor silah satıyor okula uğramayan adamın okulda kaydı var böyle anca kendinizi kandırın bu milletin ödediği vergileri araplara yediriyorlar sizde savunmak için 40 takla atıyorsunuz. Merak ediyorum son peygamber yahudi olsaydı bu sefer gazzede olanları helal olsun din kardeşlerimize kafirleri nasıl bombalıyorlar mı diyecektiniz? Sonra insanlık vb edebiyatı yapmayın. |
Her ay vergimi,vergi dairesine ödüyorum. Devlete kuruş borcum yok. Benim ödediğim vergiden kuruş gidiyorsa HARAM OLSUN. Benim vergim sadece bu vatanın evlatlarına gitmeli .Yurtlarda çocuklar KYK kredileri ile boğuşurken birilerinin bedava okuması kanıma dokunuyor arkadaş. Yazık günah. |
Benzer içerikler
- togg boykot mu
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- deprem hasar sorgulama
- 5080 fiyat
- telefon kayıt ücreti 2025
- togg sıfır fiyatı
- roborock saros z70
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X