|
Merhaba değerli forum arkadaşlarım ve değerli okuyucular; Yeni bir rehber konusu ile karşınızdayım. Bu konumu okumadan önce lütfen şu konuyu okuyunuz: https://forum.donanimhaber.com/konu-acmadan-once-okuyun-surekli-guncel--67663544-14 Konumuz: Türkiye Büyük Millet Meclisi - Altyapı Port Fiber Kapsama GSM Talepleri TBMM Dilekçe Komisyonu ÖNEMLİ HATIRLATMALAR TÜM ÇÖZÜM YOLLARINI (BTK,CİMER, AÇIK KAPI VB.) TÜKETMEDEN TBMM E DİLEKÇE KOMİSYONUNA YAZMAYINIZ. 1.Tbmm E dilekçe komisyonu, dilekçenizin onaylanmasının ardından TBMM, Milletvekilleri ve diğer tüm kullanıcılar ile dilekçenizi paylaşır. Bu dilekçenizi "toplu imza" seçeneği ile açtıysanız, kullanıcılar size destek verebilirler. 2.Talebinizi daha önce idari makamlara yönelttiniz mi? Sorusuna verilecek olan EVET" cevabının ardından, bir alt satırdaki "Yönelttiyseniz hangi makamlara başvurduğunuzu belirtiniz (En Fazla 250 Karakter)" kısma hangi kurumlara başvurduğunuzu ve gerekli başvuru numaralarınızı ve cevapları sisteme ekleyiniz. 3.KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KOPYALA YAPIŞTIR ŞEKLİNDE DİLEKÇE HAZIRLAMAYINIZ. TÜM DETAYLARI TEK TEK SİSTEMİN PENCERESİNE YAZINIZ. 4.KANUNİ PROSEDÜR GEREĞİ, HİÇBİR ŞEKİLDE E DİLEKÇE KOMİSYONU SİSTEMİ İÇERİSİNDEN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINAMAZ, DİLEKÇELER KULLANICI OLMAYANLARLA PAYLAŞILAMAZ. BU SEBEPTEN DOLAYI HİÇBİR ŞEKİLDE BU KONUYA E DİLEKÇE KOMİSYONU SİSTEMİ İÇERİSİNDEN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ EKLEMEYİNİZ/HİÇBİR KİMSE İLE PAYLAŞIMDA BULUNMAYINIZ. E DİLEKÇE KOMİSYONU KULLANICILARI İLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ. 5.E DİLEKÇE KOMİSYONU KAPALI BİR SİSTEMDİR VE YALNIZCA ÜYELERE HİZMET VERMEKTEDİR. ZİYARETÇİ GİRİŞİ BULUNMAMAKTADIR. 6.DİLEKÇENİZDE YER ALAN TÜM BİLGİLERİN İLGİLİ YERLERLE PAYLAŞILACAĞINI, KULLANICILARIN SİZİN DİLEKÇENİZİ GÖRÜNTÜLEYEBİLECEĞİNİ UNUTMAYINIZ. 7.Dilekçenizi toplu seçeneği ile açtı iseniz, dilekçe numaranızı konuda paylaşarak destek isteyebilirsiniz. TBMM E DİLEKÇE KOMİSYONUNA NASIL DİLEKÇE YAZILIR? NASIL KULLANILIR? ADIM 1: https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx Adresine giriş yapılır. Adım 2: Kayıt ol düğmesi aracılığı ile profil oluşturulur. Adım 3: Gelen sms in ardından siteye giriş yapılır. Adım 4: DİLEKÇE KOMİSYONU düğmesine tıklanır. Adım 5: Karşınıza Dilekçe Başvuru Formu çıkacaktır. Bu formda ; Dilekçe Konu (Zorunlu) ALTYAPI seçilir. Dilekçe Alt Konu (Zorunlu) TELEKOM HİZMETLERİ seçilir. Adım 6: Tüm form doldurulur ve DİLEKÇE GÖNDER düğmesine basılır. Dilekçeniz onay sürecine girer. Onaylandığında size mail ile bilgi verilir. Dilekçe cevabı size mail ile iletilir. Toplu imza ile desteklediğiniz dilekçelerin sonuçları hakkında da bilgi alabiliyorsunuz. İyi günler dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 19 Mart 2021; 16:39:48 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt