Eğer telekom sisteminde kesintiler görünüyorsa bu konu ile ilgili yapacağınız en iyi şey farklı bir modemle denemeniz. Bu arada bina içi kablolama durumunuz nasıl?
5 Temmuz Cuma günü yalın internet nakli için müşteri hizmetlerini aradım ve 6 Temmuz öğleden sonrası için randevu verdiler. Gelen giden olmadı. Acaba müşteri hizmetlerini tekrar aramam gerekir mi? Yoksa sadece beklemeli miyim?
techturchT
kullanıcısına yanıt
Yoğunluk sıralamasına göre size geri dönüş yapacaklardır. Randevunuzun sistemde görünüp görünmediğini müşteri hizmetlerinden teyit ediniz.
XpressMusic34
kullanıcısına yanıt
Hat değerlerim ayrıca önceki bana cevab yazdığın konuda da görüntü attım abi
Hat değerlerini nasıl alacağınız ilk mesajda tarif edilmiştir.
Konumuzun ilk mesajı da güncellenmiştir, lütfen kontrol ediniz.
teşekkürler
wildermessW
kullanıcısına yanıt
Rica ederim.
Merhabalar. Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine yeni taşındım. Bu ilçenin internet altyapısı ne durumdadır bir fikri olan var mıdır? Mümkünse 80 veya 90 Tl'ye kadar yalın internet almak istiyorum. Böyle bir paket var mıdır gözünüze çarpan? Yardımcı olacaklara teşekkürler.
s.hız
kullanıcısına yanıt
Merhaba.
bireysel.turktelekom.com.tr
Kapsama Haritası > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
Konu için çok teşekkürler hocam. Yeni denk geldim. Benim hat değerlerim nasıl sizce? 35 mbps lik vdsl paket kullanıyorum. Kablolu ve kablosuz 32.40 mbps civarı alıyorum. Apartmanda ki ankastrede cat5e kablo ile daireye geliyor.
Eksi Up
Resim Yayından Kaldırılmış - Image Unavailable - Eksi Up
Millenicom kullanıyorum doalyısıyla bir üst paket olarak 100 mbps lik paket var, ona geçersem kaç hız alırım tahmini olarak? 70 mbps gibi mi?
XpressMusic34
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim.
thelordof
kullanıcısına yanıt
Vdsl ve adsl de hız kaybı normal birkaç basamak. 100paketi değil ama 50 deneyin dilerseniz.
s.hız
kullanıcısına yanıt
Rica ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Vdsl ve adsl de hız kaybı normal birkaç basamak. 100paketi değil ama 50 deneyin dilerseniz.
50 veya 75 mbps lik paket yok diye biliyorum ama sorarım bi onlara.
thelordof
kullanıcısına yanıt
Sorun dilerseniz ama 100e geçerseniz ve epey düşük kalırsa yani aradaki fark çok olursa daha çok rahatsız eder sizi durum.
XpressMusic34
kullanıcısına yanıt
Evet max 65-70 alırım bu hattımda sanırım. Paraya yazık oluyor :)
XpressMusic34
kullanıcısına yanıt
Çevrede ki diğer apartmanları sorguladığımda max 50 mbps hız alıyorlar, bu fark neyden kaynaklı oluyor? Sokakta ki kutu ile bina arasında ki kablodan dolayı mı? Bu arada hiç sokakta felan beyaz kutu dolap görmedim, rögar kapaklı sistem sanırım burda ki.