Şimdi Ara

Türkiye Büyük Millet Meclisi - Altyapı Port Fiber Kapsama GSM Talepleri TBMM E-Dilekçe Komisyonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
7
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kamu Denetçiliği Kurumu kararlarına itiraz yolu yok hocam maalesef (yeni bir başvuru oluşturarak önceki karara itiraz ettiğinizi belirtmenizi istiyorlar ama o da reddediliyor ve açıklamasında KDK kararlarına itiraz yolu açık değildir diye belirtiyorlar ama bunu talep etmelerinin sebebi yeniden değerlendirilmesi için sanırım belki nadir de olsa kararda değişiklik olabiliyordur bilmiyorum inanın ki) Tbmm e dilekçe komisyonu kararlarına itiraz yolu da yoktur diye tahmin ediyorum. Benim bir başvuruma da kanun değişikliği veya kanun tekliflerini sadece milletvekilleri verebilir diye yanıt vermişlerdi ve reddolmuştu. Tekrardan kayıt açtım itiraz ettim ama kaydımı hemen kapatıp aynı şeyi yapıştırdılar. Anlaşılan o ki Tbmm e dilekçe komisyonu kararlarına ve Kamu Denetçiliği Kurumu kararlarına itiraz edemiyoruz.

Geriye sadece mahkemeye başvurmak kalıyor bu gibi durumlarda ama o tarafın hukuki süreci nasıl inanın bilmiyorum biraz araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 26 Ocak 2023; 17:6:51 >

• Evet haklısınız bu durumu red eden isimler o kağıtta yazıyor milletvekilleri bir kerede vatandaş hayrına bir şeye imza atsak şaşardık zaten

• KDK'nın tavsiye kararı ile TBMM Dilekçe Komisyonuna başvuru yaptım. Gelen cevabı görüyorsunuz. Sözü size bırakıyorum. :⁠-⁠) Türkiye Büyük Millet Meclisi - Altyapı Port Fiber Kapsama GSM Talepleri TBMM E-Dilekçe Komisyonu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.