Bildirim
Turkcell İnterneti çok hızlı gidiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Otomatik güncellemeleri kapatın. 2 günde 300 MB gitmesi normal birşey değildir. -
Türkcell in hesabım diye bir uygulaması var onda hangi tarihte ne kadar gittiği belli oluyor.
Ayrıca sitesinde de vardır. -
-
Ayni paket aynı sorun var aveadan cok daha hızlı gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: korkusuz314
Ayni paket aynı sorun var aveadan cok daha hızlı gidiyor
1 ay yeticekmi şüphe içindeyim 2gb -
Ayarlardan bi veri kullanımına bakın bence ne harcıyo ki bu kadar.quote:
Orijinalden alıntı: Iempufyquote:
1 ay yeticekmi şüphe içindeyim 2gb
Alıntıları Göster
Beyler bi de bedava olaraktan ses paketin kadar interneti kullanıyorum 500 de ordan geliyor memnunum gayet de yetiyor yani
-
Aynen benimde avea ile aynı sorunum var. Vodafon da böyle bir sorunum yoktu, sanırım geri dönücem. -
3 operatörde de aynı paketi kullandım. Avea woops 23 lira süperfırsat, Turkcell yıldız genç 25 lira, Vodafone Efsane altın 2 GB 25 liraquote:
Orijinalden alıntı: atakansah
Aynen benimde avea ile aynı sorunum var. Vodafon da böyle bir sorunum yoktu, sanırım geri dönücem.
Aynı sitelere aynı yerde aynı alışkanlıklarla kullandım. Kullanım tarzım hiç değişmedi. Avea ve Vodafone da 2 GB internetimden yaklaşık 1 GB ım genelde arttı. Ancak Turkcell de 2 GB ı zor yetiriyordum. Kendimi kısıtlamak zorunda kalıyordum.
İnternet kullanacaksan Turkcell de 2 kat fazla hesap edin.
Konuşma yapacaksan hareket halinde baz istasyonları arasındaki geçişlerde ses kesilmelerini Avea da hesap edin.
Müşteri hizmetleri ile işiniz sık oluyorsa Vodafone'da ukala müşteri hizmetlerini hesaba katın. -
quote:
avea kesmiyor en azından sınırsız paketin varsa sistemden düşene kadar kullanabilrsin
Türkcell 100 mb 20 mb kalınca otomatik kesiyor bağlantıyı kendini güvene alıyor -
Turkcell gerçekten çok hızlı düşüyor. Avea ve Vodafone da faturalı/faturasız farkı yok ancak Turkcell de Faturasızda internet kütür kütür gidiyor.quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666quote:
avea kesmiyor en azından sınırsız paketin varsa sistemden düşene kadar kullanabilrsin
Türkcell 100 mb 20 mb kalınca otomatik kesiyor bağlantıyı kendini güvene alıyor
Alıntıları Göster
-
1kb kullansan kotadan 100kb harcıyor. Onunla alakalıdır. -
Turkcel faturasız tarifelerde internet çok hızlı eriyor. Ücretlendirme periyodu Diğer operatörlerde 1 KB iken Turkcell de 100 KB mış. Bu da internetin kütür kütür gitmesi anlamına geliyor. Turkcell bu uygulamadan vazgeçmelidir, kullanmadığımız interneti kesmemelidir. Haksız ücretlendirme acilen durdurulmalıdır.quote:
Orijinalden alıntı: TEKİN 1881
1kb kullansan kotadan 100kb harcıyor. Onunla alakalıdır.
-
ayda 8-10gb yetmiyorquote:
Orijinalden alıntı: turan4646
Turkcel faturasız tarifelerde internet çok hızlı eriyor. Ücretlendirme periyodu Diğer operatörlerde 1 KB iken Turkcell de 100 KB mış. Bu da internetin kütür kütür gitmesi anlamına geliyor. Turkcell bu uygulamadan vazgeçmelidir, kullanmadığımız interneti kesmemelidir. Haksız ücretlendirme acilen durdurulmalıdır.
Alıntıları Göster
LTE ile
-
Eskiden vodafoneda aylık 5 GB yetiyordu şimdi Turkcell kullanıyorum ama 10 GB bazen 12 GB bile yetmiyor daha dün 4 GB paket aldım şimdi baktım 2.7 GB kalmış 1 günde 1.3 GB nasıl gider anlamak imkansız ne film izliyorum ne video ne de müzik filan dinliyorum normal günlük kullanım. instagram ve snapchat videolarıda 1.3 GB yemez 1 günde herhalde. Böyle devam ederse vodafone a geri geçeceğim sanırım.
Telefon iPhone 7 Plus. -
İnsta ve snap 1 günde 1.3gb yer , iphone ise hücreselde aşağıya in bak -
4 Ay Once Turkcell abonesiydim. Normalde 6 GB internet kullanırken. Turkcell de 13-15 gb falan kullanıyordum. 2,5 ay civarı diğer operatörlerde takıldım. Sonra yine turkcell geldim. 6 GB internet 2 aydır turkcell'de yetmeye başladı. Kullanım alışkanlığım hep aynı. Ama neden 4 ay önce aynı operatörde 13 gb kullanırken şuan 6 gb kullandığımı çözebilmiş değilim. :) -
Telefonda kota ölçümü yapan uygulamalar var, kendi uygulaması da oluyor. Test ederek ölçebilirsiniz.
Ben ölçtüğümde telefon 2,5 gb kullanıldığını söylerken 4,5 gb internetim bitmişti.
Diğer operatörlerde aynı uygulamada doğru ölçüm yapabiliyordum. Turkcell interneti düzgün saymıyor. o yüzden hattımı turkcell'e taşımayı düşünmüyorum. -
Bir de hızlı veri çekildiğinden arka plandaki internet de çok gidiyor. Bir çok arkadaş hem şarjı hızlı bitirdiğinden hem kotayı daha fazla yediğinden 2g ye bile düşüren var. -
Turkcell bazı tarifelerinde veri kullanım periyodu 1MB olarak yazıyor. Yani girdi çıktı 1 MB. Bağlandı koptu 1MB . Tabi bilmeyenler anlamıyor. 1MB veri kullanım periyodu olur mu. Yuh
Benzer içerikler
- ekranda sürekli turkcell menü çıkıyor
- tuşlu telefon sim kart kaydı başarısız
- turkcell mesaj merkezi numarası
- hat taşıma süresi
- turkcell wifi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- telefon sim kartı okumuyor samsung
- turkcell internet gönderme
- vodafone internet çekmiyor
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X