Yüzbaşı
03 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar aracım 2012 ford focus 95hp 1.6 Dizel
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum işe gidip geldiğim yol 3-4 km son 2 depodur çok fazla yakıt tüketmeye başladığını fark ettim.
Depoyu doldurup bütün verileri sıfırladım şuanda yarım depoya geldi 265km yol yaptım ortalama tüketim 7.2
gözüküyor ancak hesapta daha fazla.
Aracı enjectörcüyede gösterdim ancak bir sıkıntı yok dedi. Sizce problem neyden kaynaklı olabilir bu tüketim bana mantıklı gelmedi.

Not:Araç istanbulda kullanılmaktadır.

Ford Focus 1.6.TDCI Yüksek yakıt tüketimi hk.

Ford Focus 1.6.TDCI Yüksek yakıt tüketimi hk.
Merhaba samsung magican uygulamasından raid mode'u aktif ettim testlerde baya bir etkisi oldu bu rapid mode ssdye bir zararı varmı öğrenmek istiyorum.Birde Os optimize ayarlarımı advenced olarak ayarladım sata2 den bagladım ssdyi 1-2 resim ekledim yorumlarınızı bekliyorum.

@Solid State Disk
Merhaba;
Bugün samsung evo 120gb ssd aldım mevcut kullandıgım hard disk 320gb samsung ben hdd depo olarak kullanıcam ssd ye sistem kurucam elimde 2tane sata kablosu var 1tane daha aldım mı dvd hdd ssd için tam oluyor şimdi benim yapmam gereken hepsini taktıkdan sonra bios dan ahci moduna aldıkdan sonra w7 cdsini takıp formatlama işlemini başlıyorum hdd biçimlendirdikden sonra ssdye sistemi kuruyorum ve güncellemesini yapmam gerekiyor ssdnin size bir sorum daha olucak ssd ile hdd otomatik olarak tanırmı sorun cıkarmı sizce bunların haricinde yapmam gereken bişey varsa yardımcı olursanız sevinirim

@Solid State Disk
Merhaba hepsiburada.com dan armani Gio 200ml man parfümu aldim ancak kokusu cok çabuk gidiyor sabah evden çıkmadan 2boynuma 2gomlege sıkıyorum iş yerine gelinceye kadar koku kalmıyor nerdeyse 1-2 saatte böyle ucucu olması normalmi bu parfüm bukadar kötümu bir sorum daha oLucak toplamda 6 fis sıktım salı günü geldi parfümüm değişim hakkım varmidir ?
İyi akşamlar hdd de sorun var sanki herşeyi yavaş açmaya başladı virüs olabilirmi bilemiyorum format atalı 1 ay olmadı 2009da almıştım sizce ömrü bitmiş mi yardımcı olursanız sevinirim.

@Trydamere87
@bjk__murat
@donanımcı123
Kolay gelsin 1700-2000 arası intel olmak şartıyla autocad de mimari ve mekanik proje çizimleri için genel kullanım amaçlı oyun oynanılmıyacak bir kasa tavsiyesi istiyorum iş amaçlı kullanılacak overclock yapmak gerekirmi ileride tam kestiremedim çarpan kilidi açık işlemcimi almak mantıklı yoksa normal mi bunun içinde yorum yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu monitorü degiştirmeyi düşünüyorum asus 22" vga çıkışlı 1680x1050 çözünürlükte ekran tertemiz sorunsuz sizce 2. el piyasası nekadara gider
Arkadaşımin kullandığı hd4650 1gb 128bit ekran kartı var ben ona zotac 9600gt 256bit 512mb ekran kartı vericem işlemcisi q8400 sizce gt9600 takarsa hd4650 ye göre nekadar bir performans artışı yaşar
Öncelikle merhaba;
Asus HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB ekran kartını kullanıyorum mevcut ekranım vga çıkışlı olduğu için dalgalanmalar oluyor iyice rahatsız etmeye başladı. Ekranım 1680x1050 çözünürlükde sistemim imzada mevcut sormak istediğim "AOC23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN" bu monitöre geçmeyi düşünüyorum.Dolayısıyla oyunlarda 1920x1080p çözünürlüğe geçmiş olucam sizce fps de nekadar bir düşüş yaşarım ve hdmi bağlantısı var sanırım bu dedigim monitörün dalgalanma sorunu düzelirmi? işlemcim eski olduğu için sordum bu soruyu iyi forumlar.
Merhaba öncelikle;
2009 da topladıgım sisteme geçenlerde kasa işlemci soğutucu ve ekran kartı almıştım ancak yeni işlemci ram ve anakart almayı düşünüyorum yakın zamanda elimdeki parçalar corsair 200r cm evo 212 asus hd7790 ve 320gb hdd var bunları yeni alıcagım işlemci ram ve anakart ile kullanmayı düşünüyorum şimdi 2 kombinasyon yaptım intel amd olarak sizce aradaki fiyat farkını vermelimiyim hangi kombinasyon daha uzun süre sorunsuz bir şekilde götürür.Aradki fiyat farkını bi şekilde karşılayabilirim amacım sorun yaşamadan kullanmak daha önce hiç amd işlemci kullanmadım tam olarak hakkında bilgim yok.İşlemciyi stok hali ile kullanmayı düşünmüyorum overlock yaparım büyük ihtimal ona göre yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
Ayrıca şunu sormak istiyorum corsair 200r da sığmama gibi bi sıkıntı yaşarmıyım ve vs550 psu yeterli olurmu?
Elimdeki İntel Q6600 asus p5q p45 ddr2 800mhz kingston ram ve zotac nvdia 9600 gt 512mb 256bit parçaları nekadar satabilirim.
İntel % 25 indirim ile 1165 TL.
Amd % 25 indirim ile 848 TL.
Şunuda sormak istiyorum i5 4670k nın soket 1150 coolermaster 212 evo buna uyumlu olmaz mı 1150 seçeneğini göremedim.

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.167
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 10.884 (Bu ay: 239)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.