< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Faturasız hatlara geçerek aylık fatura derdinden kurtulmak istiyorsanız, Turkcell'in sunduğu Faturasız Hatta Geçiş hizmetini değerlendirebilirsiniz. Bu geçiş işlemi, Turkcell faturalı hattınızdan faturasız hatta geçmenize olanak tanır.
Turkcell Faturasız Hatta Geçiş işlemi, birkaç basit adımı takip ederek yapılabilir. Öncelikle, Turkcell bayisine başvurmalı veya 532'yi arayarak müşteri hizmetlerine ulaşmalısınız. Ardından, faturalı hattınızın numarasını ve geçiş yapmak istediğiniz faturasız hattın numarasını vermelisiniz. Müşteri hizmetleri temsilcisi, geçiş işlemini sizin için gerçekleştirecektir.
Geçiş işlemi tamamlandıktan sonra, faturasız hattınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Faturasız hatlarda, her ay belirli bir ücret ödemezsiniz. Bunun yerine, yaptığınız aramalar, mesajlar ve internet kullanımı gibi hizmetler için kullandığınız kadar ödeme yaparsınız. Bu sayede, aylık faturanızdaki gereksiz harcamaları azaltabilirsiniz.
Turkcell Faturasız Hatta Geçiş hizmeti, faturalı hattından memnun olmayan veya aylık faturasını düşürmek isteyen kişiler için uygun bir seçenektir. Faturasız hatta geçerek, aylık fatura derdinden kurtulabilir ve sadece kullandığınız hizmetler için ödeme yapabilirsiniz.
|
Yok hocam, arıyorsun, ne derlerse hayır faturasız hatta geçmek istiyorum diyorsun, ilk 3 ay ise cayma bedeli yok, sadece ilk verdikleri internetin parasını kesiyorlar(şu indirimler falan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Mesela ben az önce aradım, faturalı dan çıkmam için 228 TL ödemem gerekiyormuş. Yani bunlara da dikkat etmek lazım. Ben yaklaşık 7 aydır abıneyim. Faturalı dan çıkmak istedim ama 228 TL vermekten üşendim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD50F7B1A -- 20 Temmuz 2023; 18:44:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
O 20 GB ye bana veriskleri fatura sanırım 40 TL civarıydı. Hocam faturalı da mantık, belirli bir gün paketin yükleniyor, paket yüklendikten sonra 10 gün içerisinde o paketin faturasını ödemen gerekiyor. Sonuç olarak sana, 1 ay kullan, beğenmezsen geri gel, gibi bir şey demiş olmalılar. Sen de 2. Aya ertelersen, 2. Ayın faturasını da ödemen gerekiyor. 2. Ayın paketi yüklendiğinde ve faturalı dan çıktığında hine o faturalı paketi 4 hafta boyunca kullanabiliyorsun, hazır kart kullandığını düşün o aşamada, aşım yok yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türkiyede birçok firmaya, tekelleşme davaları açılıyor Turkcell e neden bu davalar açılıyor, anlamıyorum. fiyatları çok pahalı. 16 GB 1000 dk 200 TL. Soygun var soygun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Olan bizlere oluyor hocam. Bizim evde wifi vardı. En düşük paketlerden birini almıştım ve faturalıya geçmiştim. Şu an evden uzağım ve İnternet sorunları yaşıyorum. İnstagram, youtube falan sadece bildirimlere ve durumlara bakıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|