< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siaben33 -- 24 Ocak 2024; 18:39:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siaben33 -- 24 Ocak 2024; 18:39:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben artık konuşmuyorum. Yapandan da savunandan da sebep olandan da migdem bulanıyor. Karadeniz ormanları üzerinde Allahın arabı helikopterle kendine arazi seçerken bu işleri yapan soysuzlar hakettikleri gibi somurulsunler, seçtiği adamın yakasına yapışıp hesap sorabilenler varlıkla yaşasınlar diye demokrasi var.
Hakettigini herkes yasayacak. Bu ülke de bunların çoğunlukta olduğu bir ülke. Bu yüzden köpekler gibi sürüne sürüne yaşamak, 5 para etmez golfe avrupalinin ikinci el maseratti ye verdiği parayı vermek, bu ülkede yaşayan bizlerin boynunun borcu. Ömrümüz devlet büyüklerimiz ne buyurur maaş konusunda diye ağızlarının içine baka baka geçecek? Neden? Çünki demokrasi denen illette hangi zeka seviyesi fazla sayıda ise nasıl yaşayacağına o karar verir. Bazen onun zekasiyla verilen kararlar sonucu ülkenin satacak tek bir fabrikası bile kalmayabilir. Ama önemli olan uçurumdan aşağı gidilmesi değildir. Hangi zeka çoğunluk ise o zekanin becerebildiği iş kadar yasarsin. Biz de böyle yaşayacaz. |
Ben ciddi ciddi artık akpnin bir truva atı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu yapılanları düşman yapamaz. Kaleyi içten fethetmek için emperyalistlerin yerli uşaklığını yapıyorlar. Seka kağıt fabrikalarını da kapattılar. Kitap,dergi ve gazete basacak kağıt bulunamıyor. İthal edilecekmiş. Hayvancılık ve tarım bitirildi. Şeker fabrikaları satıldı. Bir çok kurum varlık fonuna devredildi. Dış borç aldı başını gitti. Döviz her geçen saat yükseliyor, takip edemiyoruz. Ordudaki vatansever ve Atatürkçü subaylar, generaller balyoz ve ergenekon kumpas davaları ile dağıtıldı. Yerlerine fetöcü subaylar getirildi. Yargıda aynı şekilde fetöcüler yuvalandırıldı. Bütün bunlar olurken akpliler bağırsaklarımız temizleniyor diyordu. Hatta başlarındaki ben bu davanın savcısıyım diyordu. Akp nasıl ve kimler tarafından kurulmuş herkes izlesin youtube da videosu var. Taaa 2001 yılı öncesinde Tayyip Erdoğan'ın başbakan olacağı söyleniyormuş. Abd'nin porjesi olduğu ve abd destekli bir parti olduğu apaçık ortada. Siz eyyy abd eyy israil, eeyyy ab demesine bakmayın. Hepsi iç kamuoyunu memnun etmek için söylenen popülist söylemler. Abd'ye karşıysan kapat İncirliği. Sebep olarak benim terörist ilan ettiğim benim topraklarıma kast eden törörist oluşumlara destek oluyorsunuz dersin. Benim düşmanım olanlarla dost olamazsınız dersiniz. En önemli kısmı eğitim. Eğitimde herkesi imam hatipe yönlendirmeye çalışıyorlar. Sanki ülkenin imama ihtiyacı varmış gibi. Amaç belli din ile milleti uyutmak, avutmak. Daha hala farkında değilseniz uyumaya devam.
|
Sendeki bu Erdoğan tapınması neden peki? Erdoğan mı ödeyiveriyor kredi kartının asgarisini. Erdoğan sokaktaki insandan, kahvedeki dayıdan farkı olmayan ortalama zekalı bir tip. Kah külhan beyliği taslıyor. kah ona buna çemkiriyor. Heykele ucube diyor. Köylüye hakaret ediyor. Ananı da al git diyor. Vatandaşına yahudi dölü diyor. Kadınlara hakaret eden, kaba saba biri. Kendi gibi düşünmeyene terörist diyor. Ona buna yok hakaret ettin, yok karikatürümü şöyle çizdin diye dava ediyor. Vatandaşı ile bu kadar davalık olan bir cumhurbaşkanı daha görmedim. Adam antipatik birisi. Söylemleri hep bir tarafı incitici, kuruplaştırıcı, manipüle edici ve kışkırtıcı. Uzunca zamandır yanında fotoğrafçı olan birisi arkadaşımıza anlatmış. Küfürbazın tekiymiş. Bakanlarını tokatladığı haberlere konu oldu. Eşine bile saygısı yokmuş. Ona ettiği küfürler. Bunlar hep duyduklarımız. Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanlığına yakışmayan birisi. Ülkemizin utanç kaynağıdır. Cumhurbaşkanlığı bile şaibeli. Dada diplomayı göremedik. Benim cumhurbaşkanım en az 3 dil bilen eğitimli donanımlı, kendi tarihini ve dünya tarihini iyi bilen. Uluslararası ilişkileri, diplomasiyi bilen, sanattan anlayan, içinde insan sevgisi ve saygı terbiye barındıran. Hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi benimsemiş, içselleştirmiş biri olmalıydı.Yoksa arabesk söylemlerle onların doları varsa bizim Allahımız var. Dolar da neymiş bu da geçer yahu diye İbrahim Tatlıses'in arabesk şakıları gibi bu da geçer arkadaş boş ver üzülme tarzı arabesk söylemler ile vatandaşını avutuyor.
Biz bu adamı haketmiyoruz. Daha iyilerine layıkız. Sizler kendinizi kandırıyorusunuz dünya lideri diye. Ben kitap okumuyorum özetini okuyorum diyen birinden dünya lideri mi olur. Ne bilgi birikimi var. Promterdan önüne yazılan metinleri okuyan birisi. Fransız televizyonuna mülakat veriyor. Arkada danışmanı tahtaya ne söylemesi gerektiğini yazıyor. Ben ülkem adına utandım siz utanmıyor musunuz? Doğru bizim insanımız okuyan insanı, kültürlü donanımlı insanı beğenmez. Çünkü onu anlamaz. O insan düşünce yapısı itibariyle onların çok ötesindedir. Tayyip gibi popülist, arabesk söylemlerde bulunan iyi hatip, ağzı laf yapan ama bol bol demogoji yapan tipleri beğenir. Örnek Süleyman Demirel gibi. Dönemin en iyi demogoglarından biridir. Benim köylüm, çiftçim, memurum diye başlardı. |
Sen ilkokuldan başla. olmamışsın
|
Seni mezun eden okulu kapatmak lazım.. Bakkala ekmek almaya bile yollamam seni..
|
Şüphesiz ki ümmed en iyisini bilir
|
Bunda bile hala savunanlar var. Celladına aşık bir millet...
![]() |
İki gündür konunun açılmasını bekliyordum teşekkür ederim, bu arada büyük çarptılar çok büyük...
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madembadem -- 13 Ekim 2018; 23:19:12 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|