< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Kar yapabiliyorsa şirket bankalara borcunu ödeseydi o zaman boş boş konuşmayın
|
Arkadaşım, neden fikrin yokken zikrin var, bilgin yoksa savunacağım diye niye saçmalıyorsun.
Senin eşyalı evini Lübnanlı biri yada güncel hali ile suriyeli biri kiralıyor diyelim. Kaporayı peşin veriyor ama daha sonra hiçbir aylık kirayı vermiyor. Aracılık eden emlakçıda adamdan para yiyor ve bu duruma gözyumuyor ( devletin atadığı yöneticiler- jöleli dahildir buna). Kirasını vermeyip,üstüne birde evdeki sana ait olan eşyaları satıyor. Birde evi referans gösterip , bakkala manava kasaba borç takıyor. Ödemeyince de bakkal manav kasap evin kontratta kalan zamanına el koyup, eve onlar taşınıyor artık. En cahilin bile anlayacağı dilde yazdım sana , umarım artık anlarsın. Özelleştirilene kadar (25 yıllığına mı ne kiralanıyor aslında,ömürboyu lübnanlıların olmuyor) kar eden TT artık zarar ilan ediliyor, tüm geliri Lübnana aktarılıyor. Satılan bakır kablolara kadar herşeyin parası da lübnana gidiyor. Yatırım yapacağız diye bankalardan alınan krediler ödenmiyor, yatırım yapılmıyor, kredi paraları da lübnana gidiyor. Şu an TT'nin borcu ederinden fazla ve posası çıkarılmış TT'yi alacağından umudu kesmiş bankalar devralık, kalan sürede kar ettirip paralarını kurtarma derdindeder. En büyük zararı devlet yapıyor ve bu da senin benim vergilerim, yol su elektriğim demek. Edit: 2025 olmuş yıl,hala o zamanın ceremesini çekiyoruz. |
Elin arabına hazine garantili kredi vermek saçma zaten. Hazine niye garanti veriyor. Adamlar hazinenin ortağı mı? Buradan anlıyoruz zaten bu işte bir terslik olacağını.
Bu arada başka şirket üzerinden TT yi kullanarak kredi alınmasına zamanında danıştay karşı çıkmıştı diye hatırlıyorum ama dinleyen kim. Bu olayda çok terslikler var, savunulacak bir tarafı yok. Ümmet yine çaktı kaçtı. |
ben yanlış biliyorum özür diliyorum.. desem mutlu olacaksan ol ama millete girmiş kazığın avukatlığına soyunma.
Yıllar öncesinden uyarıldı devlet ve bu adamlar kötü niyetli millete giriyor dediklerinde, kulak tıkandı buna.Neden biliyormusunuz, jölelilerin aldıkları bilmemne paraları sebebi ile. Sayıştayın raporları ile devletin sadece bunda değil, birçok konuda nasıl dolandırıldığı en yetkili mercilerden ispatlı iken, boşuna kasıpta avukatlık yapmaya çalışma. konuyu açan arkadaşa zaten ilk mesajınla ayıp etmişsin, adamı sokup çıkartmışsın, sonra bana ateşliyorsun. bence linkteki videoya bak, kaç yıl önce uyarılmış ama takmamışlar her zamanki gibi.https://www.youtube.com/watch?v=tlADdBSBS_Y |
Sen gel burada benim kullandığım interneti 3 gün kullan yatırımı o zaman görürsün.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 30 Aralık 2018; 20:57:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 3 Şubat 2025; 17:2:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 31 Aralık 2018; 15:36:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 31 Aralık 2018; 16:27:45 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 1 Ocak 2019; 21:42:31 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |