< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 28 Ekim 2021; 19:28:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 28 Ekim 2021; 19:28:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hemen geçiş yaptırtıyorum.
|
Konunu temeli istek üzerine kurulmuş,Türkiyede simetrik internet 1000/1000'lik dahi istek dahilinde sağlanabiliyor.Siz hala VDSL2 Plus derdindesiniz,olması gereken esasında simetrik internet sağlanabilmesi herkese.Hızı da bütçesine göre olmalı.Ancak o hizmeti verebilecek altyapıya ve donanımlı personele sahip bir ISS yok ülkemizde.Huawei'nin ilk tip Superbox'ını kaç tane Superonline veya Turkcell çalışanı mikrotik için kullanarak rot balans verebilir?Ben söylerim sizin yerinize,Türkiye'de hiçbir çalışanları bu hizmeti veremez.Bu kadar saçma ve basit işlerden bir haber çalışanlar ve yıllardır yatırım yapılmamış altyapılar ile dediklerinizin imkanı yok.Bu dediklerinizin olması için de bugün karar verilse 3 sene sonra anca bireysel kullanıcıya ulaşmış olur.
Bu ülkede bazı şeylerin farkına varın.İnsanları kurtarmaya çalışmayın kendinizi kurtarmaya çalışın.Toplumu kurtarmaya çalışıcaksanız da oynadığınız oyunun kurallarına hakim olun.Türk Telekom işe yaramaz ırk olan araplara peşkeş çekilip de devlet bankası hortumlanmasaydı şuan her şey güllük gülistanlıktı.İnternet hızlarınız gayet de yükselmişti.Ama hortumlayan adam rüşvet verdiklerimin belgeleri elimde,façası yiyen dokunsun,gelip beni alsın diyebiliyor.Esas sorun burda.Derdinizi önce politikacılarla çöziceksiniz sonra hortumlayanla para geri geldiğinde de yatırımla. İyi Geceler. Ekleme;konuda sizinle aynı düşünmeyen insanlara hatalı düşündüğünü belirtemezsiniz. |
vallahi hocam ağzından bal damlıyor Bırak vdsl2 plus u vdsl 2 yi bulsak yüzümüze sürecez şuan türkiyenin %80-90 ı leş adsl hızlarla boğuşuyor kaldı gittiki vdsl2 ve vdsl2 plus keşke herkes fiber kullansın. Ama buna bir denetleme getirecek devlet yokki anasını satayım. Bir ara hatırlarsan ulaştırma bakanımız binali vardı bir mouse kullanışı varki dillere destan gör bak. ilgili kurumlar kimlerin ellerinde artık gerisini sen düşün.şimdiki ulaştırma bakanı kim adı sanı duyulmamış işten anlamayan bir zaattır artık hiç umudum kalmadı.
|
Erdem benim tavsiyem hattını EPON 10 Gbps simetrik FTTH fiber altyapıya geçirmen, nakil talep et.
|
Ulan şu Türk Telekom yüzünden hepimiz network mühendisi olduk.
|
oturduğumuz semtte 10 senedir adsl var 8 Mbps kadar bir gram alt yapı çalışması yok ve aylık 80 tl bir eve 80 tl diğer eve ödüyorum buna bir çözüm bulunmalı artık tak etti canımıza bu yavaşlık
![]() |
ben şu an Turkiye,nin en batısında bir ilçedeyim. yunan sakız adasına 11 km mesafedeyim. bir önceki yıl boş port için turk telekoma yalvardıgımın yüzde biri kadar Sakız telekoma (artık ordaki telekomun adı neyse) yalvarsaydım adamlar bana wifi ya da kablo ile internet veririlerdi.
sözün kısası daha bir çok yerde ciddi port sorunu var. Tabii 4,5 milyar dolar borç 3 bankanın uhdesinde duruyor.bunlar nasıl yatırım yapacaklar.. |
yazacaklarımı yazmışsınız .
![]() altyapıya en küçük yatırımı yapmaktan geri duran ve sistemin ana dağıtıcısı olan TTelekom'mu yapacak bunu ? çok ama çok zor... |
bu 10gbps olayı isviçrede salt.ch tarafından da veriliyor sanırım 40 küsür isviçre frankıydı adamlar için 40 lira yani bir de onların kazancı düşününce :) şurdan 100km batıda doğsak hayat çok farklı olurdu bizim için birçok açıdan
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 25 Nisan 2020; 0:34:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenParsTR -- 24 Nisan 2020; 14:1:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 24 Nisan 2020; 14:10:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|