Binbaşı
25 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 118 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Evimde sabit turknet kullanıyorum , tutk Telekoma geçiş için bilgileri verdiğimde altyapı yok diyorlar, yanımdaki evde altyapı gözüküyor fakat ben turknet kullanmama rağmen turk telekom geçişi baslatamıyor ne yapılmalı acaba ? Başına gelen varmı

Alt kato 15 yildir kullandigimiz evin ustune 2021 yilinda tuglasini ordurup ust tarafina beton attirdik.

Geriye kalan masraflari neler olabilir ve neler cikabilir yardimci olabilirmisiniz

Misal sivasi,alcisi, elektrik su tesisati vs vs

arkadaslar turk telekom hattım neden bu sekılde tanımlamıs 2 ay once altyapı yenılendı mahallede 50ye gectım fakat hız bu sekılde tanımlanmıs 1 hafta once. neyin nesidir bu turk telekom boyle bişey yapmaz normalde hayırdır inşallah 50 mbps paket 58 mbps tanımlanmıs 

50 mbps paket 58 mbps tanımlanmıs
Hepsiburadadan 1099 liraya bu monitörü aldim ve gayet memnun kaldim.

Gtx 750 ti ile birlikte kullanıyorum.

Oynadığım oyunda 144 fps verdiği icin sıkıntı yaratmadı.

İcerisinden cikan hdmi kablosu ile 144 hz alabiliyorum ayarlardan girdigimde 144 hz secenegi var.

Ekran renk performansı beni tatmin etti ve parlaklığı gayet iyi.

Kotu yanlari urunun malzeme kalitesi kotu dandik plastikten yapılmış gibi.

Ürünün fotoğraflarını ekledim sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Adamlar güzel taktik yapmış. İnanan çok çıkar
Sabah saat 7:40 da iş servisini durdurdular ve ceza yedim arkadaşlar , maske bulamadığımız bu günlerde 392 lira ceza yedik. Dikkat edelim.
Arkadaşlar merhaba gecen cumartesi günü trafikte yakalandım ve ehliyetsizlikten ceza yazdılar. Böyle olabileceğini biliyordum evet suçluyum.

Ehliyete dönüştürmedim serfitikamı fakat bunun ceza maddesinin farklı olduğu yazıyor internette. Cezası 700 lira idari para cezasıymış.

Araç babamın üstüne ve 1224 lira bana 1224 lira babama yazıldı.

15 gün içinde ödeyeceğim ve 25 indirimle 1800 lü rakamlar çıkıyor.

Fakat internetteki yazılarda gördüğüm 700 liralık ceza doğrumudur. Bu cezayı idari para cezasına dönüştürme şansım varmıdır?
Arkadaşlar bayadır buralarda konu cevap veya fiyatlar konusunda araştırma yapmıyorum.
Türk Telekom 24 megabit 62 liralık üyeliğim 1 aydan kısa sürede bitecek,sürekli arıyorlar.
Fakat verilen fiyatlar cidden komik 8 megabit 75 lira ve sanırım türk Telekomda kalmıyacağım.

Hattım stabil olarak 32 33 Megabit max kapasitede ve tavsiye ettiğiniz issleri fiyatları,aldığınız hızları gündüz akşam olarak paylaşırsanız sevinirim.
Artık turk telekom sıkmaya başladı 24 mbps 50 gb 62 lira ödüyoruz ve 3 4 günde doluyor başka firmaya geçmeyi planlıyorum.

Turknet altyapımı sorgulattıgımda sanırım beni yapada gösteriyor fakat forumdaki konulardan turknetten korkuyorum nedense tahattüt yok fakat problem çıkarsa başvurulabilecek bir müşteri hizmetleri yok.

netspeedte okudugum konularda gayet ıyı oldugunu gordum şuana kadar tavsiyelerinizi bekliyorum

Yaklaşık 4 gündür bu sorundan şikayetçiyim türk telekom evdeki kablolarda problem diyor ancak telekom kablosu direk modeme bağlanıyor.

Hat değerlerini 24ten 18e çekti telekom snr yukselsın dıye aynı şekilde devam edıyor arıza 2 hafta 24 megabitte kullandım snr 8 filandı bir kez bile kopma yapmadı.

İnternet bir kaç dakika kullanılıyor ve 1 2 saniye içinde oluşan crc hatalarını görebiliyorsunuz. Tıkandım kaldım resmen modem kaynaklı olabilirmi sizce ?

Hakkında
Forum İmzası:
Pentium G3258/8 gb ram/h81m-c asus anakart/gtx 750 ti strix oc/1 tb wd blue/cm cmp 350 500w kasa------ SONY Xperia Z5 DUAL /LG 42 LA 640S TV/D smart mega belgeselpaket modül
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_117507603/tm.htm][color=
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.298
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 32.865 (Bu ay: 541)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.372 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.