|
Merhabalar, Yarın gidip 400tl verip iptal başvurumu yapıcam sonrada hakem heyetiyle paramı geri almaya çalışıcam. Oturduğum binada 2 adet dairem var bunlardan biri yeni diğerine göre oraya direk 24mbps hat aldım 22 23 mbps alabiliyorum. Diğer dairemde eskiden 8 mbps vardı üstüne para verip 16 mbps yaptık ama 8 mbps i geçmiyor halen. Binanın altında fiber kutu var biliyorum yapıyı 24mbps i rahatlıkla kaldırır. Ama 3 aydır arıyorum arıza kaydı açıyom 5 dk sonra mesaj geliyor çözümlendi diye, bunlar orası fiber bizlik bi durum yoktur diyor ilgili tekinisyen 2snde sanırım. Ama evde kullandığım modem olsun kablo olsun yüksek seviye cihazlar. 3 aydır toplantılara telefon interneti ile giriyom. Yarın gidip kurtulcam bu lanetten. En çok koyanı alt yapım 50mbps i rahatlıkla kaldırcağını bilmeme rağmen bu sorunu yaşıyom rezalet. Bir backbone da falan eski tarifemin limitini tutuyor bu vatandaşlar. Teşekkürler, |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt