< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba XpressMusic34 hocam. Bulunduğum bölgeye (İstanbul/Bahçelievler/Yenibosna/Çobançeşme Mah.) yaklaşık 1 hafta önce VDSL2 altyapısı geldi çok şükür. Türk Telekom ile sözleşmem devam ettiği için 24mbps denemesi yapıyorum. Şu an için değerler gayet iyi durumda. Kimsenin altyapıdan haberi olmadığı için değerler iyi olabilir tabi :) Bende ileriyi düşünerek verdiğiniz örneklerden daireye kadar fiber internet seçeneği olan dilekçeyi hazırladım ve bütün binaya duyurusunu yaptım. İtiraz eden olmadı ve imzaları toplamaya başladım. Asıl sorum şöyle VDSL2 altyapısı yeni geldiği için daireye kadar fiber için erken davranmış olur muyum? VDSL2 yeni geldi diye sallamamazlık ederler mi? Teşekkürler. İyi akşamlar. |
|
Merhabalar. Yeni aldigimiz evde telefon prizi yok. Binadaki ler tt müdürlüğüne gidip hat cektirebilirsiniz diyorlar. Gibir net e başvurdum. Onlar da ya onlar yapacak ya da elektrikçi yapacak diyor. Tt müdürlüğüne ilk gidişimde dedim ki ben Türk net e başvurdum. Siz hat çektiktwn sonra biz başka firmadan paket alabiliyor muyuz diye sordum onla da evet dediler. İki gün sonra tekrar gittiğimde hayır biz yaparsak bizden paket almak zorundasiniz, hattı daireye başvurduğunuz firma çekecek dediler. Bunu söyleyen yine aynı çalışandı. Başvurduğum firma da biz çekmiyoruz diyor. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Binadakilerin hepsi sorunsuz bir şekilde dairelere hat çektirmiş. Bi bizde sıkıntı çıkıyor. Boşuna elektrikciye para vermek istemiyorum. Diğerlerine yaptılarsa ücretsiz bize de yapmak zorundalar. Kendileriyle celisiyorlar. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz lütfen? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 12 Aralık 2020; 22:49:20 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 12 Aralık 2020; 23:56:8 > |
|
Tesekkurler bu akşam yazmıştım bakalım ne diyecekler, TT Net için ve Turktelekom için ayrı ayrı şikayet kaydı oluşturdum. |
Teşekkürler Hocam. Böyle bir başlık açıp insanları doğru yönlendirmek ve konuyu devamlı takip edip güncel tutmak her kişinin yapabileceği bir iş değil. Allah kolaylık versin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 14 Aralık 2020; 15:45:16 > |