Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.244
Cevap
99
Favori
265.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan var modir. Hiç altyapı olmayan 3 katlı binaya yıllar sonra fiber çekildi, sokağa yeni geldi. Ancak hat aktif değil. Süreç nasıl işliyor, uzun sürer mi işlem tt cevap veremiyor görmediği için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün turknet ekipleri geldi ve internetimi aktif etti. Sağolsun gelen arkadaş iyi niyetli bir arkadaştı. Adsl kablomu cihaza taktı ve 90 megabit altyapı oldugunu gösteriyor sistem dedi. Sistemlerinden sorgulama yaptıgım zaman 35 megabitin uygun oldugunu ama 10 lira farkla 50 megabite alabileceğimi söylemişlerdi. Sanırım sistemleri de güncel degil. Daha sonra turknet uygulamasından paket artırımına girdigim zaman 50 megabit degil 75 megabite artırabilecegim bir paket teklif vardı ve kabul ettim. 3 iş günü içersinde pakete geçiş yapacağım söylendi. Az önce steamden bir deneme yaptım maksimum 9.3 megabaytla indirdiğini gördüm. Sistemlerin kafası baya karısık anladıgım kadarıyla:) lafı çok uzattım anlatmak istedim. Herkese iyi akşamlar dilerim.
  • Merhaba XpressMusic34 hocam.

    Bulunduğum bölgeye (İstanbul/Bahçelievler/Yenibosna/Çobançeşme Mah.) yaklaşık 1 hafta önce VDSL2 altyapısı geldi çok şükür.

    Türk Telekom ile sözleşmem devam ettiği için 24mbps denemesi yapıyorum. Şu an için değerler gayet iyi durumda. Kimsenin altyapıdan haberi olmadığı için değerler iyi olabilir tabi :) Bende ileriyi düşünerek verdiğiniz örneklerden daireye kadar fiber internet seçeneği olan dilekçeyi hazırladım ve bütün binaya duyurusunu yaptım. İtiraz eden olmadı ve imzaları toplamaya başladım. Asıl sorum şöyle VDSL2 altyapısı yeni geldiği için daireye kadar fiber için erken davranmış olur muyum? VDSL2 yeni geldi diye sallamamazlık ederler mi?

    Teşekkürler. İyi akşamlar.





  • Merhabalar. Yeni aldigimiz evde telefon prizi yok. Binadaki ler tt müdürlüğüne gidip hat cektirebilirsiniz diyorlar. Gibir net e başvurdum. Onlar da ya onlar yapacak ya da elektrikçi yapacak diyor. Tt müdürlüğüne ilk gidişimde dedim ki ben Türk net e başvurdum. Siz hat çektiktwn sonra biz başka firmadan paket alabiliyor muyuz diye sordum onla da evet dediler. İki gün sonra tekrar gittiğimde hayır biz yaparsak bizden paket almak zorundasiniz, hattı daireye başvurduğunuz firma çekecek dediler. Bunu söyleyen yine aynı çalışandı. Başvurduğum firma da biz çekmiyoruz diyor. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Binadakilerin hepsi sorunsuz bir şekilde dairelere hat çektirmiş. Bi bizde sıkıntı çıkıyor. Boşuna elektrikciye para vermek istemiyorum. Diğerlerine yaptılarsa ücretsiz bize de yapmak zorundalar. Kendileriyle celisiyorlar. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz lütfen?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mjj1999 M kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/konu-acmadan-once-okuyun-surekli-guncel--67663544-23

    Detaylı bilgi var hocam.
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt
    İlgili kayıt numarası ile detayını sorar mısınız hocam?
  • tuketici.btk.gov.tr adresine adresinizi yazın ve fiber çalışması yapıldığından bahsedin. Ne zaman aktif olacağı ile ilgili bilgi talep edin.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Acik kapi btk ya pispisladi cimer ile btk ya verdim pazarteside esenler bolge mudurlugune gidicegim ama umarim erisim planlama orada yasiyodur evim icin suan bos port bile yok aboneligimi iptal edip baska bi iss ye gecmdye bile korkar hale geldim turk telekom saolsun
  • Hocam hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • cveneburi5252 C kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olmaz hocam. Fiber sürecini başlatabilirsiniz. Hayırlı olsun vdsl2 niz :)
  • FLEXIBLE F kullanıcısına yanıt
    Bina içi tesisatı işletmeciler yapmaz. Bir yerde bilgi eksikliği var muhtemelen hocam. Bina içi tesisatı işletmeciler yaptığı taktirde ücret talep ediyor. Elektrikçi ile de yapabilirsiniz kablo çekme sürecini. Binada telekom kutusu olduğunu varsayıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Aralık 2020; 22:49:20 >
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Erişim planlama yerinde yok ise not bırakın kendilerine.

    Açık kapıya geçmiş dönemdeki olumlu cevapları ekran görüntüsü yapıp atabilirsiniz hocam. Konuda mevcut.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Evet kutu var. Kutudan daireye kablo cekeceklerini söylediler işte. Binadaki herkes müdürlüğe yaptırmış. Müdürlük de nereden paket alıyorsanız onlar yapacak diyor. İnanın bir dediklerini bir dediklerini tutmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Elektrikçi benden minimum 150 lira istiyor.
  • FLEXIBLE F kullanıcısına yanıt
    Elitt hizmet kapsamında ücretli şekilde işletmecinize çektirebiliyorsunuz. Aksi halde işletmeciler bina içi tesisata karışmaz.
    Bazı fiber projelerinde daireye kadar fiber kablosu çekildiği oluyor ama bu da nadiren. Genelde insanlar bunu elektrikçilere yaptırıyor. Bina içi tesisatı yani. Yani işletmecinin sorumluluğu yüzde 99 olarak binaya kadar oluyor. Eğer bina içini kendisi yapmamışsa. Kendisi yapmışsa hepsinden sorumlu oluyor ama bu da nadiren olan bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Aralık 2020; 23:56:8 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Tesekkurler bu akşam yazmıştım bakalım ne diyecekler, TT Net için ve Turktelekom için ayrı ayrı şikayet kaydı oluşturdum.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler Hocam. Böyle bir başlık açıp insanları doğru yönlendirmek ve konuyu devamlı takip edip güncel tutmak her kişinin yapabileceği bir iş değil. Allah kolaylık versin.

  • Tamamdır hocam.
  • FLEXIBLE F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.
  • cveneburi5252 C kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam rica ederim. Ne demek. Çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Aralık 2020; 15:45:16 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.