Şimdi Ara

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu?

(En Son Oy Tarihi: 28.4.2016)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

Bjk'ye bu zor zamanında yardım edilmeyecekse ne zaman edilecek.
    hani ebedi dosttuk.
    düşmez kalkmaz bir Allah. bugün Bjk'ye olanların yarın bizim başımıza gelmeyeceği ne malüm.
    Adnan Öztürk gibi dirayetsiz taraftar ağzıyla konuşmanın hiç gereği yok.

galatasaray da bir dönem borç batağındaydı kim yardım etti beşiktaş mı fenerbahçe mi kim? bize olimpiyata gitmeye zorlayan kimdi? nerde ebedi dostluk hani nerde? fenerbahçeliler de bir olmuşlar gelsinler oynasınlar diyolar kolay mı öle stadını vermek kadıköyde beşiktaş formalı adamlar görmek seni rahatsız etmeyecekse bi sıkıntıda yok zaten buyrun oynasınlar. hem olayları bu noktaya getiren beşiktaşın tavrı oldu yok orası sizin değil devletin sizin söz hakkınız yok tt bjk stadı falan filan.

O olayi nerden duydun okudun? Bir gazeteci yazmisti dimi? Gs yi bjk mahkum etti olimpiyata diye? Fazlagelir getirir diye olimpiyata gitmeyi sizin yonetim istedi be arkadas ac gozunu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Eğer Beşiktaşa gs yerine Fenerbahçe sahip çıkarsa her ne olursa olsun.2 kulüp hakkındaki fikirlerim tamamen değişecektir.Çoğu taraftarda bu düşüncede olacaktır.

Eski düzen yerine gelecek diyelim

Eski düzende meydanlar gs ve hakemlerindi hocam Vahap Beyaz, Ahmet Çakarların devri...
  • Adnan Polat: "En zor zamanımızda Yıldırım Demirören'e sizin stadda oynayabilir miyiz diye sordum. Yıldırım da ne alaka deyip hiç oralı bile olmadı."

Dün bu konuşmayı Sinan Engin açıkladı Beyaz TV'de, gün olur devran döner demişler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Eğer Beşiktaşa gs yerine Fenerbahçe sahip çıkarsa her ne olursa olsun.2 kulüp hakkındaki fikirlerim tamamen değişecektir.Çoğu taraftarda bu düşüncede olacaktır.

Eski düzen yerine gelecek diyelim

Eski düzende meydanlar gs ve hakemlerindi hocam Vahap Beyaz, Ahmet Çakarların devri...

Demek istediğim o değildi. Hani bişey kokar sonra onun üstüne bişey atıp kokusunun üstünü kapatırlar ya. Zamanı dolmuş ve yeniden kokuyor.

• arena hayaldi bitti.
    fener stadini hayatta vermez.

ne oldu simdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

arena hayaldi bitti.

ne oldu simdi ?

Fener sizin gibi değil. Sizle görüşmeden önce davet eden bir kulüp vardı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorik.Cana

quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

quote:

arena hayaldi bitti.

ne oldu simdi ?

Arena'da oynayacağız.

Sen ne yüzsüz ne karaktersiz bir adamsın be kardeşim annen baban hiç mi bişey öğretmedi sana 1-2 gündür yorumlarını okuyorum bak yemin ediyorum evladım olsan seni evlatlıktan red ederdim .

Hocam o açık var sanıyo mazur görün onu kendince açık bulmuş sözleşmede gelip oynayabilirlermişmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

quote:

quote:

quote:

arena hayaldi bitti.

ne oldu simdi ?

Arena'da oynayacağız.

Sen ne yüzsüz ne karaktersiz bir adamsın be kardeşim annen baban hiç mi bişey öğretmedi sana 1-2 gündür yorumlarını okuyorum bak yemin ediyorum evladım olsan seni evlatlıktan red ederdim .

Hocam o açık var sanıyo mazur görün onu kendince açık bulmuş sözleşmede gelip oynayabilirlermişmiş.

Yahu kaç yıllık Hukuk alanında duayen denilen adamlar açık bulamamış bu über zeka açık bulmuş

"GS'ninde uygun görüşü alınmalıdır" kısmında herhangi bir açık var mı hocam? birde sana soralım ben bir tek bu arkadaştan duydum o açık olayını FB'lisi,GS'lisi herkes kabul ediyor izin almalıdır diyor ama bu aradan tek başına çıkmış açık var diyor

• quote:

quote:

arena hayaldi bitti.

ne oldu simdi ?

Arena'da oynayacağız.

Sen git incisözlük'te yaz buralar sana ağır gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Avcılar tercihi güzel olur. Hem bu senceru maça gelemez. Bir taşla iki kuş

Ne işimiz var avcılarda , istanbul'un bir ucu..

Kadiköy'de oynayalım işte..

Avcılar bana yürüme mesafeside ondan şey ettim. Kadıköy sanki merkezi

Kadiköy'den merkez yermi var panpa..

Tüm beşiktaş taraftarı otursun konuşsun, hepinize en yakın yürüme mesafesi hangisiyse o stad olsun işte . düşündümde TTARENA'yı Avcılara alabiliriz süper olur METRO çilesinden kurtuluruz hem

• Bir fenerbahçeli olarak beşiktaşın saraçoğlunda oynamasını isterim.
  • quote:

quote:

arena hayaldi bitti.

ne oldu simdi ?

Arena'da oynayacağız.

Arkadaş hala şokta zannımca.
  • rıdvan akar ‏@AkarRidvanakar

F. Altaylı: "A. S. Yen yıkılırken, Beşiktaş, İnönü'de maç oynamamızı kabul edip, kira bedeli istedi. Ama kira bedelini ödeyemedik."

Beşiktaş Kulübü 200 bin dolar istemiş. Pazarlıkla 120 bin dolara inilmiş. Ama "stadı yapacak para bile olmadığı için" vazgeçilmiş.

O zamanın yöneticisi fatih altaylıdan bir açıklama varmış. Biz Galatasaray'ın stadımızda oynamasına onay vermişiz..

Fatih altaylının yazısı habertürk'te ki köşesinde varmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arena eve yakın
  • quote:

rıdvan akar ‏@AkarRidvanakar

F. Altaylı: "A. S. Yen yıkılırken, Beşiktaş, İnönü'de maç oynamamızı kabul edip, kira bedeli istedi. Ama kira bedelini ödeyemedik."

Beşiktaş Kulübü 200 bin dolar istemiş. Pazarlıkla 120 bin dolara inilmiş. Ama "stadı yapacak para bile olmadığı için" vazgeçilmiş.

O zamanın yöneticisi fatih altaylıdan bir açıklama varmış. Biz Galatasaray'ın stadımızda oynamasına onay vermişiz..

Bu böyle zaten. Sorsan hep bir ağızdan Beşiktaş bizi istemedi derler. Paramız olmadığı için oynayamadık demek zor gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Bu böyle zaten. Sorsan hep bir ağızdan Beşiktaş bizi istemedi derler. Paramız olmadığı için oynayamadık demek zor gelir.

150 kere yazdik bunu, bedava diye olimpiyata gidildi diye, saklaban bi gs basin mensubu twitterdavuydurdu birseyler, gozu kapali atladi gsli arkadaslarda

• Arena.

GS istemiyorsa Kasımpaşa stadına gidebilir, TT bizimdir.
  • quote:

Bunu kimse anlamak istemiyor tabii. Yok biz izin vermemişiz de bilmem neymiş.

Stadını bile ASY arazisini vererek yaptın, kirayı nasıl ödeyecektin?

• quote:

quote:

Bunu kimse anlamak istemiyor tabii. Yok biz izin vermemişiz de bilmem neymiş.

Stadını bile ASY arazisini vererek yaptın, kirayı nasıl ödeyecektin?

Bu arada A.Samiyen'deki kiracı sıfatlarının bitmesine 1 yıl kala çıktıklarını da belirtmek gerek. Yoksa kendi yalanlarının içinde boğulup gidecekler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.