Şimdi Ara

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu?

(En Son Oy Tarihi: 28.4.2016)
Giriş
  • Kadıköyde oynamamıza imkan ihtimal yok. Taraftarın büyük bölümü sahilden gelecek. Sahile gelecekler sonra meydandan geçecekler. 17 lig maçı+kupa maçları.Birde şampiyonluk yarışının bu iki takım arasında geçerse mutlaka ölümlü olay yaşanır. O kadar büyük alanı her hafta her hafta koruyamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevizade'yi de paylaşırız artık.

Kazandan stad ters kalıyor, Taksim'den metro ile gideriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Zaten 23-24 bin ortalamaya oynuyorsunuz, Kasımpaşa stadı 15 bin kişilik felan bu yaz yapılacak bir çalışmayla stat 23 bine çıkarılabilir, orda oynayabilirsiniz.
    Hem stat 23 bin kişilik olunca sizde 23 bini full doldurunca stat full dolu olur işte boş koltuklar olmaz daha ne.
    Kasımpaşa Stadı'nın kapasitesini artırmak niye kimsenin aklına gelmiyor ?
    Böylece BJK 3 yıl boyunca orda rahat rahat oynar, Kasımpaşa ile.

devletin stadı dururken neden kasımpaşada oynayalım hazır devletin stadı yapılmış bizi beklerken

İşte sırf böyleleri yüzünden gelmelerini istemiyorum. Mantığa bak.

Adnan Öztürk; ''Herkes bize Arena hediye edilmiş havasında. Biz Mecidiyeköy’deki haklarımızı terk ettiğimiz için bu stat yapıldı. Bu anlaşmadan da devlet kârlı çıkmıştır. İki semtteki arsa fiyatları da bunun göstergesidir..''

bende sizin yorumlarınızı okuyarak böle cevaplar atıyorum önce kendi mantığınıza bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

quote:

Zaten 23-24 bin ortalamaya oynuyorsunuz, Kasımpaşa stadı 15 bin kişilik felan bu yaz yapılacak bir çalışmayla stat 23 bine çıkarılabilir, orda oynayabilirsiniz.
    Hem stat 23 bin kişilik olunca sizde 23 bini full doldurunca stat full dolu olur işte boş koltuklar olmaz daha ne.
    Kasımpaşa Stadı'nın kapasitesini artırmak niye kimsenin aklına gelmiyor ?
    Böylece BJK 3 yıl boyunca orda rahat rahat oynar, Kasımpaşa ile.

Ekstra masrafa ne gerek var? TT Arena var işte. Mis gibi stad.

Tamamda birşey bu kadar üstelenmez ki ?
    Siz bizi almadınız stadınıza bizde sizi istemiyoruz bu kadar basit.
    Hem Kadıköy daha yakın neden ora değilde bizim stad ?
    Nasıl oynayabileceksiniz Arena'da heryerde Galatasaray yazıları, koridorlarda futbol takımımızın posterleri, kulüp binası orda.
    GS taraftarı karşı çıkıyor belli ki istemiyor, ve Arena için Bjkye izin çıkarsa olaylar büyüyecek, uzatmanın ne alemi var onu anlamıyorum ?

Sen de şunu anlamıyorsun. Saracoğlunda oynarsak güvenlik problemi açığa çıkar. Çünkü oranın esnafı, vatandaşı Fenerli. Maç önceleri, hele hele derbilerde orası 30-40bin BJKli ile dolduğunda olacakları, tahrikleri düşün.

Olimpiyatta tadilat olduğu için İBB de stad arayışında. 100 kişilik taraftar grubuna sahip İBB, Saracoğluna giderse anlarım. Ama gerek yok büyük stada. Çünkü taraftarı yok. Ayrıca güvenik problemi oluşmaz.

Ama TT Arena öyle değil. Stad dağın başında. Maç günleri dışında in cin top oynuyor. Bu yüzden olabilecek sataşma-tahrik minimum düzeyde.

Kasımpaşa stadı, Gebze stadı vs. bunlar komik öneriler. Bu stadlar derbileri kaldıramaz, güvenlik problemleri oluşur. Sahaya giren çıkan belli olmaz. Ayrıca İnönü'deki kadar kazanç sağlayamayız.

Sizin karşı çıkmanızdaki tek neden, işin inada bindiğini sanmanız. Ama inat falan yok. Mecburiyet var.

Şuan Seyrantepe tam bizim taraftarın bölgesi değil diye böyle düşünüyorsunuz. Şuan biz Ali Sami Yen'de oynasak, belki orayı istemeyebilirdiniz, çünkü Mecidiyeköy civarı, halkı, esnafı, hep Galatasaray'lı olacaktı, Kadıköy gibi yani.
    Ama Seyrantepe'yi daha tam bizim taraftar mesken tutmadı, Mecidiyeköy'deki gibi merkezi olsa stat hemen heryeri kaplardı bizim taraftar, Mecidiyeköy gibi ama, stad Allahın dağında, daha bir kaç senesi var o bölgeyi sahiplenmeye, civarı felan bir güzelleşirse anca o zaman Mecidiyeköy havası yakalanır orada da.

Olimpiyat Stadını bilerek bakıma aldıklarını düşünüyorum. Neden, çünkü başkanınız başka stat yok, Arena'Da oynayalım diyebilsin diye.. Ama Olimpiyat Stadı 75.000 kişilik tüm stat aynı andamı tadilata başlayacak 25-30 bin kişilik koltuk Beşiktaş taraftarına ayrılsın, geri kalan 45 bin koltuk yapılmaya başlansın sonra bu 45 bin koltuk bitince, taraftarınız bu koltuklara geçer, önceden sizin oturdugunuz koltuklar yapılmaya başlanır bu kadar basit.
    Koca 75.000 kişilik stad bir anda tüm kapasitesi yenilenecek hali yok ya...

• Beyler kötü niyetli söylemiyorum fakat ;Arena'daki o Galatasaray armaları sarı kırmızı koltuklar koridorlardaki takımın resimleri soyunma odasındaki posterler vs varken nasıl rahat oynayacak oyuncular? Ben olsam ne Kadıköy ne Arena'da oynarım Olimpiyat açık değilse Kasımpaşa stadına ek yaptırır orda oynardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Orijinalden alıntı: LuckyOneEUK*

Bugün bir haber gördüm çoğu yerde onu paylaşayım madem :

BEŞİKTAŞ'A STAD YOK ! 

Beşiktaş’ın İnönü Stadı’nı bulunduğu yerde yeniden yapmak için izin aldığı şu günlerde, ‘seneye maçlarını nerede oynayacaklar’ sorusu gündeme geldi.

ADNAN ÖZTÜRK: OLİMPİYAT’TA OYNASINLAR

ÖMER TEMELLİ: SARACOĞLU’NA GELEMEZLER

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk konu ile ilgili, “Beşiktaş’ın TT Arena’yı kullanması için gerekli belgelere imza atmam” dedi. Konuya sıcak bakan Başkan Ünal Aysal’ın ise, yönetimde demokratik bir oylamanın ardından karara varacağı öğrenildi.

Sarı kırmızılı yönetimde, TT Arena’nın kullanılması halinde localardan gelir elde etmek isteyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bu fikrine de soğuk bakılıyor. İki kulübün başkanı bu hafta bir araya gelip son kararı verecek.

Stat problemi hakkında Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli ise, “Beşiktaş’a stat sözü vermedik. Zaten bunun için genel kurul kararı lazım” ifadelerini kullandı.

Kimse bizi istemiyor

halbuki biz inonuyu paylasmistik.gs yi davet etmistik stadi yapilirken,en iyisi biz tesislerde yapalim maclari yol masrafi da olmaz

+1903

• Ankara 19 Mayıs ta oynayın tam sizin mekan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekicalik

Kendi ülkemin değerli bir spor klübü olan Beşiktaşın istediği yerde istediği şekilde oynama hakkı vardır bir Galatasaraylı olarak söylüyorum başımızın üstünde yerleri var ne demek istememek Beşiktaşı Fenerbahçesi hangi ülkenin takımları kos koca Beşiktaş takımını Kasımpaşa stadı gibi yerlere göndermek ayıptır kırmadan dökmeden adam gibi efendi bir şekilde stadları yapılana kadar gelirler oynarlar sonrada giderler Galatasaraylılık düşünce yapısı böyle olmalıdır kendi ülkemin güzide klüplerine düşman olmak istemiyorum böyle bir fanatiklik ile izlemek istemiyorum futbolu...

Beşiktaş takımı gelsin oynasın eyvallah ama o taraftarın stadımızda işi yok! Ne çabuk unuttunuz o canım ülkemin takımının taraftarı oyuncularımıza yapmadıklarını bırakmadığını? Maç başlamadan anne kız kardeş demen küfüre başladıklarını? Adamlar Bjk - Atl. Madrid maçında Arda ya küfür ettiler Arda ya!! Yoksa Arda da, Eboue gibi taraftarı mı kışkırttı?

• Çok çok çok düşük bir ihtimal olmasına karşın Beşiktaşın bizim Karagümrük Arena'da oynayabileceğini düşünüyorum.

Hemen üstüme çullanmayın içimden geçeni yazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza'dan alıntı;

"Milangaz sponsor olmadı,ergin ataman gitti,erkut şentürk olaylı bi şekilde es es e tranfer oldu,medicana sponsor olmaktan vazgeçti,tt arena zirvesinden olumsuz karar çıktı.......önümüzdeki günlerde çıkacak olan olumsuz haberleri yazıyorum:hawkins,bonsu,arroyo gs yolunda,cas davasını kaybettik,ferrari davasını kaybettik transfer yasağı geldi...

Yöneticiler:aslolan beşiktaştır,Beşiktaş kalıcıdır,futbolcular,basketbolcular,sponsorlar geçicidir..falan filan..
    Arkadaşlar düştük bi kumpasın içine.bi o tarafa ,bibu tarafa savrulup duruyoruz...böyle giderse elimizdeki kalıcı olan beşiktaşıda kaydeceriz şimdiden söylim..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Forza'dan alıntı;

"Milangaz sponsor olmadı,ergin ataman gitti,erkut şentürk olaylı bi şekilde es es e tranfer oldu,medicana sponsor olmaktan vazgeçti,tt arena zirvesinden olumsuz karar çıktı.......önümüzdeki günlerde çıkacak olan olumsuz haberleri yazıyorum:hawkins,bonsu,arroyo gs yolunda,cas davasını kaybettik,ferrari davasını kaybettik transfer yasağı geldi...

Yöneticiler:aslolan beşiktaştır,Beşiktaş kalıcıdır,futbolcular,basketbolcular,sponsorlar geçicidir..falan filan..
    Arkadaşlar düştük bi kumpasın içine.bi o tarafa ,bibu tarafa savrulup duruyoruz...böyle giderse elimizdeki kalıcı olan beşiktaşıda kaydeceriz şimdiden söylim..."

Çarşı yeni sezonda yolunu bulmak için forzayı kullanıyor yine kanmayın böyle yorumlara.

• Kasımpaşa stadı 23-24 bin kişilikse yetebilir ama arenada oynarsak, en ucuz kombinelerinde 300-400 liraya çekilmesiyle en az 40 bin kişiye oynarız.
    İnönünün son zamanı olması ve giriş çıkışlarda yaşanan çile yüzünden taraftar sıkıntısı çekiliyor. Galatasaray'da samiyenin son senelerinde çok çok düşük seyirciye oynadı. Stadda maç izlemek keyifliyse insanlar maça gider. Mesela ben son 2 senedir kombine almadım,son sene sadece 3 kez maça gittim ama arenada oynarsak hem babama hem kendime kombine alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Forza'dan alıntı;

Çarşı yeni sezonda yolunu bulmak için forzayı kullanıyor yine kanmayın böyle yorumlara.

2. paragrafı mesajın orjinalliğini bozmayayım diye koydum..

• quote:

quote:

quote:

Forza'dan alıntı;

2. paragrafı mesajın orjinalliğini bozmayayım diye koydum..

Demirören olsaydı cebinden para verip arkadaşın yazdığı sorunları sonlandırıdı.Bunuda kulüpten alacağı senet haline getirirdi.Gerçekten çok sabırsız kişiler var.

• Bu olumsuzluklar küçük şeyler.. Tamam bi 2004'ten beri bir uğursuzluk var alıp başını giden fakat yönetimi karalama vakti bu vakit değil.. Ne zaman raylar oturur borçlar biter, ne zaman dengeler sağlanır o zaman konuşulur ne konuşulacaksa.. YD zamanında YD aleyhine mesaj yazan forza'dan silinirdi.. Şimdi öyle değil..
  • kadıköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

Bjk'ye bu zor zamanında yardım edilmeyecekse ne zaman edilecek.
    hani ebedi dosttuk.
    düşmez kalkmaz bir Allah. bugün Bjk'ye olanların yarın bizim başımıza gelmeyeceği ne malüm.
    Adnan Öztürk gibi dirayetsiz taraftar ağzıyla konuşmanın hiç gereği yok.

galatasaray da bir dönem borç batağındaydı kim yardım etti beşiktaş mı fenerbahçe mi kim? bize olimpiyata gitmeye zorlayan kimdi? nerde ebedi dostluk hani nerde? fenerbahçeliler de bir olmuşlar gelsinler oynasınlar diyolar kolay mı öle stadını vermek kadıköyde beşiktaş formalı adamlar görmek seni rahatsız etmeyecekse bi sıkıntıda yok zaten buyrun oynasınlar. hem olayları bu noktaya getiren beşiktaşın tavrı oldu yok orası sizin değil devletin sizin söz hakkınız yok tt bjk stadı falan filan.

• Eğer Beşiktaşa gs yerine Fenerbahçe sahip çıkarsa her ne olursa olsun.2 kulüp hakkındaki fikirlerim tamamen değişecektir.Çoğu taraftarda bu düşüncede olacaktır.
  • quote:

Eğer Beşiktaşa gs yerine Fenerbahçe sahip çıkarsa her ne olursa olsun.2 kulüp hakkındaki fikirlerim tamamen değişecektir.Çoğu taraftarda bu düşüncede olacaktır.

Eski düzen yerine gelecek diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.