Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sera444

    Allah belasını versin öyle firmanın aradım basvurdum kargoyla gönderin evragı dedim 30 lira para verdim 3 haftada kargo gelmedi en son sordum kaç haftadır soruyorum takip numarasını bari verin ben düşüyüm peşine diye parayı gününde çekiyor kargoyu vermemiş daha

    sen neden onlardan istedinki bende bu kafayı anlamıyorum . iste sana mail atsınlar belgeleri sonra git yazıcıdan çıkar. imzala gönder bu kadar kolay bir işlemi neden kendinize dert ettinizki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exelance1248

    şimdi onu sordum 120 tl ye kadar cayma bedelini karşılıyoruz dediler.


    acaba bi şart bi koşul var mı banada ödüyoruz dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

    son bir adım kaldı diyor Telefon başvurunuz altyapı sağlayıcı şirkete yapıldı. Başvuru sonucunu size bildireceğiz. beyler 3 gündür bu şekilde bekliyor,ttnetten geçiş yapacam sözleşmem 17sinde bitti daha geç sürermi malum indirimsiz kullanıyorum şuan ttnet felaket geçirmesin son anda

    Slm.

    Benim de TTNET taahhüdüm bitmişti.
    Kasım 11 de geçişim tamamlandi, turknete geçtim.
    TTNET son faturayı kullandığım güne göre kesmişti. Ben bütün ayın parasını alırlar diye bekliyordum.
    Telefon da öyle oldu. Kullandığım, geçiş yapılan güne göre fatura çıkmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitgide kötüleşiyor bu ya. Akkyi geçince resmen internet yok. pingler hep 200
  • An itibariyle kullanıyorum 4 yil Ttnet beni sömürdu. Yalın internet kullandığım icin hat bağlamak 10 günü alsada sonunda Turknete geçtim. Tt 24 mb den fazla hız veremeyiz dedi.Turknet ile 64 mb hiz alıyorum Online oyunlarda Cs:Go da misal 45 pingi gecmedim hic. Ayrıca her yöne 1000dk verdi esi dostu arariz bol bol
  • yaptığınız yapacağınız altyapının...
  • 16 mbitlik yalın adsl abonesi oldum yenice. Playstation'da online oynamak için aldım. Psn hız testinde download hızı 4 mb çıktı. Benim için yeterli. Fifa 17, Pes 2017 ve Battlefield 1 online oynarken sorun yaşamadım. 150 gb AKK, taahhütsüz olması ve 1000 dklık telefonla görüşme hakkı da cabası. Ttnetle 360p video izlerken bile zorlanan, altyapının berbat olduğu bir semtte yaşayan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • aman bulaşmayın derim. gördüğüm en amatör servis sağlayıcı. bundan önceki adresimde 2 sene superonline fiber ve ondan önce 4 sene kadar ttnet gpon ve fiber kullandım hatta çok önceleri metronet bile kullandım (şimdi superonline a geçmiş) bu kadar çözümsüz ve amatörünü görmedim. hızım düştü internet kopuyor ping çok fazla diye arıyorum her aramamda hızımı düşürüyorlar. güya 16mbps aldık şu anki hızım 3 mbps. 8 mbps ile 1 ay kadar sorunsuz kullandım 1 ay sonunda birden kopmalar ve ping yükselmesi başladı. adamların cevabı hat desteklemiyor oldu. 1 ay nasıl destekledi o zaman yine iyi kötü 8 ile bağlanıyordum. şu an akk derdim yok en azından limiti aşsam bile hızım yine 3 te kalacak. yani beni etkilemeyecek hız düşüşü. geçen hafta anneme gittim hala superonline duruyor hız testi yaptım (aralık kampanyasıyla 195) mbps aldım.
    bir diğer sorun da 1 ay bedava muhabbeti. 20 ekimde hizmet aktif oldu ben 1 ay ödeme yapmayacağım diye beklerken bana fatura bile yollamadan kartımdan 20.33 tl çekmişler. arayıp sordum fatura kesimi ayın 1 i olduğu için 10 günlük ücreti almışlar merak etmeyin kasımda fatura çıkmayacak dediler.mantıklı geldi tamam dedim kapattım. 1 aralıkta bana hem normal 1 aylık fatura hem de 20.34 lük bir fatura daha geldi ve 80 tl borcunuz var diye de mesaj geldi. aradım bu nedir diye. siz bedavayı kullandınız bu normal diyorlar. 20.34 tl fazla kestiler ya da ödediğim halde ödenmediğini idda ettiler bilemiyorum o kadarını. kayıt açtırdım facebook ve şikayevar dan da yazdım. en sonunda 2 gün önce aradılar özürleri kabahatlerinden büyük. otomatik ödemeyi iptal etmeseydiniz sorun olmazdı dediler ilk önce. (şaka gibi. tabi fazla fazla çekip kontrol etmesem yatacaklardı üstüne ve sorun olmayacaktı) kart benim ister iptal ederim ister etmem size ne dedim. bu seferde karttan para çekmedik dediler kartın ekstresini yollayımmı dedim yine çark ettiler en son faturalar normal dediler tek tek hesaplattım 20 tl fazla çıkıyor. artık en sonunda kabul ettiler fazla olduğunu ve 60 tl ödeyeceksiniz dediler (ama hala oim de 80 tl borç görünüyor) internet bankacılığından baktım 60 tl borç var tamam dedim sonunda oldu. ama şikayetvar a öyle bir cevap yazmışlar ki sanki adamlarda hiç sorun yok bütün hata benim ve bu yüzden beni bilgilendirmişler ve hatamı kabul ettirmişler sanırsınız.
    bu saçma firmaya sakın bulaşmayın. bu ay iptali yapıp telekoma 2 sene taahhüt vereceğim. öyle ki telekoma el açacak hale getirdiler beni.




  • eediz kullanıcısına yanıt
    onuda sordum. koşul yok zaten aynı yapı altındalar.
    olurda yinede fatura gelirse taahhüt bozuldu diye bize fax çekin bir sonraki ay faturanızdan düşeriz dedi.
  • bugun geldi internet modem ayarlarınıda yaptım şuan 8mb aldım bunada şükür ttnette 4 üstü aldığım an kopmalar yaşanıyordu,8 mb kopmadan kullansam yeterli:)
  • aylardır takipteyim....
    bir iyi bir kötü.....
    yorumlar karışık.....
    deneyelim diyorum ama deneme dedikleri olaya 200 lira fatura kesmiş ve sistem hatası demşler ulan bu sistem hataları neden hep tüketiciye kesilir sistem hatası deyip 2ay bedava versiklerini daha görmedik...
    yulbaşına kadar takip edelim olmazsa ttnetten devam ederiz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar airties 5650v2 modem ile kullanabilir miyim hizmeti. benim ev max 16mb hız alıyormuş.
    birde sanalkart versek fazladan veya haksız para çekemezler değil mi?
    tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum..
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    O modemle hem ADSL hem de VDSL hizmeti alabilirsiniz. Ben de sanalkart verdim ancak fatura yanlış bile çıksa ödememe gibi bir durumumuz olamaz diye düşünüyorum. Kayıt oluşturup sonraki aylar düzeltilmesi sağlanabilir ancak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techturch

    O modemle hem ADSL hem de VDSL hizmeti alabilirsiniz. Ben de sanalkart verdim ancak fatura yanlış bile çıksa ödememe gibi bir durumumuz olamaz diye düşünüyorum. Kayıt oluşturup sonraki aylar düzeltilmesi sağlanabilir ancak.

    Ödememe durumu olmaz fakat haksız yere para çekilme olmadan düzeltme yapılabilir diye düşündüm. Sağol cevap için. Evrakları göndereyim bugün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda öyle kötülenmiştiki 20 güne gelir heralde diyerekden erkenden başvurdum. hemde sıfırdan başvurdum. 3 gün geçti evrakları istediğim günden şuan ttnet bağlamış telefon var internetde 2 güne gelir dedi.
  • elveda kazıkcı ttnet. 24mbit hıza 84 veriyordum ve ödemeli telefonidi. şimdi en az 50mbit hız ve 1000dk konuşmam var 60 lira. bakalım internet işimde çabuk olucakmı?
  • Arkadaşlar daha uygun fiyatlı tarifesi yok mu bunların?



    16mbps ve 75gb akn bile benim için fazlasıyla yeterli. Sitesinde göremedim, mobilden bakıyorum.
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    YOK Maalesef tek fiyat tek seçenek
  • Sizce Türk.net'in bu tarifesini mi almak mantıklı.

    Yoksa 50mbite kadar 250gb kota + vizion paket tv + kablotv + 100 dk telefon olan paketi 70TL'e mi almak mantıklı?

    Evde kablolu tv filan var ayrıyetten. Birde Kablonet 24 ay taahhüt istiyor onu belirteyim.
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    Evet yokmuş ben de gördüm şimdi.

    TurkNet olarak çok sayıda paket ve fiyat tarifesi ile müşterilerimizin kafasını karıştırmak istemiyoruz. 50 GB kota, 8 Mbps hız olursa 50 TL, 100 GB kota, 16 Mbps hız olursa 80 TL gibi farklı fiyat tarifeleri bizde mevcut değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.