Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (944. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turknet basvuru yaptim ama bismillah ilk asamada sorunla basladik. Verdikleri modem ucuz diye onu da aldim ama basvuru kaydinda modem gozukmuyor. Hangi kargoyu kullaniyorlar takip numarasini nereden aliyoruz bilginiz var mi? @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_s -- 6 Temmuz 2018; 2:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni geçtim, internet 4 saat kesik kaldı taşıma işlemi başladığında

    sonuç harika






  • 18983815 numaralı destek kaydım var fakat 3 gündür ilgilenenen yok. 4 gündür internet yok, bakalım ne zamana kadar devam edecek bu durum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersofis

    Muhattap bulamama olayına katılmıyorum. Türk.net youtubedaki yetkililerinin röportajlarını dinlerseniz, oimden ve telefondan açtığınız kayıtlar direk muhattaba gidiyor. Diğer isslerde kaydı açıyorsunuz müşteri temsilcisi bunu muhattaba iletiyor. Burda müşteri temsilcisinden kısılmış. Neden kısıldığını biraz düşünürseniz anlarsınız. Bütçeyi hafifletmek. Bekletildiğinizi düşünüyorsanız donanım haber'deki Türknet yetkilisine ve twitter'daki Turknet destek hesabına yazın. Önceliğe alsınlar. Çok fazla ağlıyorsunuz bence insan sesi duysanda aynı sürede çözülecek sorunun. Bazende sorun sizde oluyor. Çok fazla böyle konuyu inceledim. Ya alt yapınız leş yada modemdeki kurmayı bilmiyorsunuz. Ayrıca bağlantınız kesiliyorsa modemde kararlılık ayarınızı değiştirerek çözebilirsiniz. Mevcut hızınızda internet kesiliyorsa hızınızı düşürmeniz yani kararlılık ayarında ince ayar yapmanız gerekiyor.

    Size linkler bırakayım.
    En yeni:https://www.youtube.com/watch?v=E16BwGjIq9c

    Eski:https://www.youtube.com/watch?v=VipX2tLTYHs
    https://www.youtube.com/watch?v=6W5NUNS8v2Q
    https://www.youtube.com/watch?v=zlUl0lY7dy0
    https://www.youtube.com/user/turknet
    Önemli olan destek kaydına düşürmek değil. Ben aradım mı karşımda derdimi anlatacağım birini istiyorum. Eskiden oimde canlı destek vardı o bile yok artık.




  • DİKKAT! PAKET FİYATI 65TL OLDU HERKESİN BİLGİSİNE! Alternatif olarak netspeed'e (taahhütsüz) geçmeyi planlıyorum beyler farklı tavsiyesi olan? Gaziosmanpaşa'da hızları felç türknet'in çünkü. Malum altyapı felç zaten de enazından 65tl vermemiş olurum. yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım türknet'in verdiği 1000dk ev telefonu görüşmesinin 1 saniyesini bile kullanmadım her ay 10tl civarında birde ona para veriyorum.
  • Evet maalesef paket ücretine zam gelmiş... Ben Turknet gibi bir firmadan enazından bi ön bilgilendirme beklerdim. Pat diye faturada görmek istemezdim.

    Fatura detayınıda şu şekilde düzenlemişler.

    54.99 TL - İnternet Bedeli
    10 TL - Her Yöne 1000 Dakika Paketi
  • ultracimbom kullanıcısına yanıt
    Nisan başında konu açmışlardı. E posta da atmışlardı. Gözünüzden kaçmış anlaşılan.



    https://forum.donanimhaber.com/ozgur-iletisim-paketi-fiyat-guncellemesi-ve-yeni-upload-hizlari--132160765

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız, eski abone olduğum için gözümden kaçmış.

    Açıkcası zamma itirazda etmiyorum adamlar sonuna kadar haklı. Hayatta herşey pahalılaşıyorken adamların şuanki fiyatı olan 65 TL bile sınırsız, AKN olmayan ve telefon hattı için gayet uygun.
  • Evimde TurkNet kullanıyorum memnunum ama şimdi taşındım ve taşındığım yere bir türlü nakil gerçekleştiremediler. Bir arkadaş vardı buralarda Turket destek veriyordu mümkünse yardımcı olabilir misin? Bir haftadır internet yok.
  • Başlığı 64.99 tl olarak değiştirseniz iyi olacak!
  • Rezil bir firma bir aydır internet bağlantısı yapmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet banka kartı ile ödemeyi kabul ediyor muydu? 30 dk önce ödeme yaptım para çekilmiş hesaptan ama hala ödendi yazmıyor sitelerinde.
    Edit : Şu an ödendi gözüküyor. Merak eden arkadaşlar varsa banka kartı ile de ödeme yapılabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 10 Temmuz 2018; 20:11:49 >
  • İyi akşamlar konusu değil biliyorum ama suan için en uygun en mantıklı internet sağlayıcısı hangi firmadır bilgilendirirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Turknet denenmeli. Altyapınız iyiyse en iyi sağlayıcı o. Kötü ise ve sorun yaşarsanız, iptal ederek ttnet e geçmelisiniz. kötü altyapı olan yerde en iyi desteği ttnet ten alırsınız.
  • Turknet tarifemi 3 tl yükseltmiş. Tabi tahahütsüz olunca böyle oluyor sanırım 100 tl de yapsa bir şey diyemeyeceğiz herhalde
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:58:21 >
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Hocam adres bilgilerimi girdiğimde size verebileceğimiz hız diye 35 Mbit diyor,şöyle bi sıkıntı daha var bildiğim kadarıyla Türknet modem vermiyor,aldırıyor.

    Netspeedde ise modemi kullanım süresince size veriyor,sonrasında geri alıyor.

    Böyle bi avantajı var netspeedim yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    netspeed in paketlerine göz attım da kotasız ve hızlı paketleri 65 liradan pahalı. Ancak altyapınız zaten maksimum 35 verecekse, şu paket sizin için çok uygun sanırım; HİPER PRO EKO (24MBPS/3MBPS Kotasız 62 TL). Taahhütsüz olması sebebiyle netspeed i de denemek mantıklı bahsettiğiniz şartlarda.
  • Arkadaşlar bu YAPA sisteminden çıkmak için ne yapmam gerekiyor? Daha önce çıkmış olan var mı?
  • Az önce Turknet abanoliğimi iptal ettim, iptal mesajıda geldi ama bağlantı hala var.

    Sebebinde gelince 2.5 yıldır aboneleriyim, son 1 yılı aşkındır 16 mbit internet hızını artık veremiyorlar, dahası akşamları internet kopuyır. Teknik işlerle ilgilenen elemanlarından birisi aradı hattı 8 mbit hıza sabitledi. Birde üstüne fatura zammı yapınca artık sonlandırmak elzem oldu.

    Şehirde yaşayan adam 75 mbit hıza 'da 65 tl veriyor, benim gibi ilçe merkezinde olmasına rağmen , vdsl altyapısı olmayan gariban köylünün faturası da 65 tl.
    Orantısız kardeşim bu fatura olayı.

    Kime ne hız veriyorsan o şekilde fatura kesmelisiniz.
    Sektirmeden iptal ettirdiklerine göre baya bir "tok satıcı" konumuna geçmişler.

    10 yıl önce de 8 mbit hız alıyordum ben, 10 yıl sonrada. bari 16 mbit verin oda yok, İndirim talep ettim veremeyiz dediler , eyvallah kendileri bilir.
    Lan Allah için bari bir iki metre kablo yenileyin de snr falan düzelsin oda yok. Ha bu arada internet yoğun kullanılıyor ilçede, Nerdeyse internetsiz ev yok ona rağmen yatırım almıyor.

    Kısacası baya bir interentsiz kalabilirim. İnsanş hızlar ve fiyatlar bulamadıgım sürece yeni abonelik başlatmak istemiyorum Ahalice hoşçakalın.




  • 
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.