Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
122.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, gigafiber altyapısı için site yönetiminden talep edilen şeyler nedir? Nidapark Kayaşehir yönetimiyle samimiyim. Eğer çok uğraştıracak birşey değilse görüşebilirim.

• Türk Telekom bu senede hızlarda değişiklik yapmadı. :(

• semihsahin45 S kullanıcısına yanıt

kendisine yakışan bir hareketti zaten şaşırmadım

• Ali007 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda tüm detaylara
    turknet
    TurkNet ile GigaFiber Hızında İnternet — TurkNet
    https://turk.net/fiber-internet
    sayfamızdan ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederim.

• abbasbj A kullanıcısına yanıt

Turknet özel şirket, daha ülkenin kamu firmaları halka eşit hizmet veremiyorken özel bir firmadan bunları beklemek abes olur.

Halkın vergileriyle kurulan ve işletilen Türk Telekom ve Türksat'a da eleştiri yapın. Özellikle Türksat memur internetidir. Sadece ekonomik gelir düzeyi yüksek bölgelere çekiliyor. Devlet bile fakir halkı düşünmüyor. Halbuki Türksat'ın tarifeleri daha ucuz.

Zengine ucuz, fakire pahalı internet. Velkam tu törki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bu konuda tüm detaylara https://turk.net/fiber-internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederim.

Merhaba,

İstanbul Bahçelievler ilçesinin bazı bölgelerinde olduğunuzu biliyorum. Acaba Bahçelievler ilçesinin Bahçelievler mahallesine de gelecek misiniz?

• achfighter kullanıcısına yanıt

KESİNLİKLE ÖYLE TÜRKNETİ HATTA TÜRK TELEKOMU GEÇTİM TÜRKSATIN BU İNSANLARA HESAP VERMESİ GEREKİYOR

SADECE LÜKS BÖLGELERE ÇEKEN TEK FİRMA TÜRKSAT.

• İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hocam bende Hürriyet mahallesindeyim ve şöyle bir sonuç çıkıyor karşıma : Adsız - Hızlı Resim (hizliresim.com)

Yani kutular var ama altyapı çalışması devam ediyor görünüyor sitelerinde.

Merak ediyorum acaba açık mı altyapı... Geçebilir miyim? diye...

@TurkNetDestek

• Merhaba, bulunduğunuz bölgede gigafiber çalışmalarımız başlamıştır. Ancak altyapının tamamlanacağı net bir süre bilgisi bulunmuyor. ADSL ya da VDSL olarak hizmet almanız durumunda gigafiber altyapımız geldiğinde otomatik geçiş yapılacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bugün aradım sizi, sanırım altyapı açılmış fakat internet siteniz halen güncellenmemiş. Bende buna dayanarak geçişi başlattım. Bence internet sitenize bakmak isteyebilirsiniz.  

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bulunduğunuz bölgede gigafiber çalışmalarımız başlamıştır. Ancak altyapının tamamlanacağı net bir süre bilgisi bulunmuyor. ADSL ya da VDSL olarak hizmet almanız durumunda gigafiber altyapımız geldiğinde otomatik geçiş yapılacaktır.

Bahçelievler mahallesi için de bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle bölgeleri göremiyoruz. Ancak proje kapsamındaki bölgeleri https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz.
  • Gigafiber başvurunun sağlanması için apartmanda kaç kişinin onayı gerekiyor bilgi verebilir misiniz?

• DarthVader-_- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, site yöneticisinin
    turknet
    Site Yöneticilerine Özel GigaFiber — TurkNet
    https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber
    sayfamızdan formu doldurması durumunda ilgili birimimiz arama yaparak bilgi verecektir.

• Pazartesi ve Salı sitemizde Türknet Fiber altyapı çalışması yapacak. Teşekkürler.
    Yer Avcılar Cihangir Mahallesi
  • rA.horakhty kullanıcısına yanıt
    Bizi tercih ettiğiniz için ben teşekkür ederim
  • İstanbul, Bahçelievler Zafer Mahallesi normal apartman dairesine ne zaman gelir?
  • aydox7 A kullanıcısına yanıt

BAHÇELİEVLER'DE HANGİ SOKAKLARDA FİBER İNTERNET VAR?

Ahmet Yesevi Sokak, Aktaş Sokak, Altın Sokak, Aralık Sokak, Bahtiyar Sokak, Dağlar Sokak, Fatih 1 Sokak, Gülnihal Sokak, Güneşli 1 Sokak, Güneşli 2 Sokak, Güngören Sokak, Hereke Sokak, Hürriyet Sokak, İkizler Sokak, Kadıoğlu Sokak, Kuloğlu Sokak, Meşe Sokak, Nergiz Sokak, Neşe Sokak, Polat Sokak, Rüya Sokak, Sedef Sokak, Sümbül Sokak, Şehit Murat Ayhan Sokak, Tekin Sokak, Tekin Çıkmazı Sokak, Yonca 1 Sokak.

bu sokaklarda var gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.