Yarbay
11 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 256 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Az önce online işlemlerde karşıma çıktı.
1 aylık gece 00:00 - 6:00 saatleri arasında geçerli olmak üzere 9 TL. Hemen kabul ettim.

Sitede yazan paket detayları:
Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil Gece 30GB İnternet Paketi için 9TL'dir.
Paket kapsamında fatura dönemi boyunca gece 00:00 ile 06:00 saatleri arasında 30 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.
6-20 Ağustos tarihleri arasında bireysel faturalı tarifeler tüm müşterilerimiz pakete kaydolabilir. 20 Ağustos tarihinden sonra yalnızca kampanya çıkılan müşteriler paketten yararlanabilir.

Paketi incelemek isteyenler için adres
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/gece-30-gb-internet-paketi.aspx

Arkadaşlar sizinle kendi el yapımım olan küp kasamın resimlerini paylaşmak istiyorum. Kasa tamamen plastik malzemeden yapıldı. Dışı kendinden yapışkanlı siyah mat folyo ile kaplandı. İlk denemem olduğundan bazı kısımlarında ufak kusurlarım olabilir. Ancak salonda tv'nin altına koyduğumda kimse o cihazın bir pc olduğuna inanamıyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Asus notebook'ta orjinal Windows 7 starter 32 bit işletim sistemim vardı. Ben bunu yükseltme yaparak windows 10'a yükselttim ancak 32 bit sürümü kuruldu. Cihaza sonradan ram takviyesi yaptım 4gb ram olduğundan 64 bit'e geçmek istiyorum. Bu işlemi yapmak mümkün müdür acaba? Bazı yabancı forumlarda olduğu bazılarında da olmadığı söylenmiş. Fazla ingilizcem olmadığı için detaylı olarak bilgi edinemedim. Bu konuda kesin bir bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Sorunu kendim çözdüm. Konu silinebilir.
Arkadaşlar telefonuma mesaj gelmiş vodafone'dan. Bana gayet iyi gibi gözüktü. Siz ne diyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. En fazla 1400 liraya kadar i5 işlemcili harici ekran kartlı bir notebook arıyorum.

Genel olarak ofis amaçlı işler ve arada bir yeni nesil oyunları düşük grafik detaylarıyla da olsa oynamak için kullanılacak. Öyle full detayda açsın diye bir takıntım yok. Üçüncü veya dördüncü nesil olması önemli değil. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim...
yandex haritalar'da ilk kez böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum. Şu anda trafikte olan arkadaşlara Allah sabır versin. 10 dakikalık yol bile 65-70 dakika süre gösteriyor yandex'te.

http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/istanbul-trafik-kabusu-erken-basladi-614528/

Laptop modeli : samsung np370r5e-s06tr

İŞLEMCİ Intel Core i5 3230M 2,60 GHz

BELLEK DDR3 BELLEK 4 GB

GRAFİK TİPİ 2GB gDDR3 AMD Radeon HD 8750M + Intel HD 4000 Onboard

Arkadaşlar daha önce 1 yıl kadar sata2'li masaüstü bilgisayarda kullandığım ssd'yi yukarıda özelliklerini yazdığım laptop'uma taktım. Mavi ekran hataları veriyordu bende ssd için çıkan son sürüm firmware'yi yükledim. Şu an hiç bir sorun yok ancak test değerleri normalin altında çıkıyor.

SSD'yi yüksek performans moduna aldıktan sonra test ettim. Sistemi AHCI olarak mı kurdum bilmiyorum. Bios'ta böyle bir ayar yoktu.

eylül 2014'te yaptığım test

Aşağıda da 17.03.2015 tarihli test sonucum. Bilgisayar çok ağır çalışıyor diye sıfırdan temiz windows kurulumu yaptım biraz hızlandı ama test sonuçlarına bakmayı akıl edip test yaptığımda korkunç gerçekle karşılaştım. Sanırım benim disk'in ömrü dolmak üzere. Yapabileceğimiz bir şey var mı arkadaşlar? Disk'i bu forumdan almıştım sıfır olarak ama yurtdışı olduğu için garantisi yok. Alalı 1 yıl olmuştur en fazla...

Arkadaşlar Bahçelievler merkez mahallesinde sabah 9'dan bu yana elektrikler kesik. Sorunun ne olduğu da belli değil. Bedaş'ı arıyoruz konuşabilecek bir yetkili yok. Buzluktaki tüm yiyecekler eridi. Bütün işlerim yarım kaldı ne çamaşırları yıkayabiliyorum ne duş bile alabiliyorum. Hadi beni geçtim sokaktaki esnafın durumu daha da kötü. Berber iş yapamıyor, kasap'ın etleri bozulacak akşama kadar gelmezse. Bakkalı manavı hepsi sıkıntıda. Sonra diyorlar ki geliştik biz. Yol yapmakla, her yere bina yapmakla olmuyor demek ki bazı şeyler...
Sorun çözüldü. Konu silinebilir...
Hakkında
Meslek: Bilgisayar
Forum İkinci El İmzası:
Kesinlikle alışveriş yapılmaması gerekenler : alirıza1 adlı üye 5 gün önceden söz veripte günü gelince akşama kadar beni aramayan, mesajlarımı bile okumayan, ticaret ahlakı denen şeyden haberi olmayan kişi. Kesinlikle uzak durunuz!!!
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
samsung
Operatör
turkcell
Operatör
Vodafone Net
Operatör
turktelekom
ISS
Turkcell SuperOnline
Oyun Platformu
pc
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.407
İkinci El Bölümü Mesajları: 140
Konularının görüntülenme sayısı: 52.610 (Bu ay: 511)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 401 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.