Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
122.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle proje kapsamındaki bölgeleri göremiyoruz. Bulunduğunuz bölgeye fiber altyapımız geldiğindehttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.
  • achfighter kullanıcısına yanıt
    Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi.

Aynen tamamen katılıyorum. Bizden çarptıkları paralarla bu kodaman arkadaşlara daha azı fiyata gb internet vermekle meşguller. Önce sırtından beleşe para kazandığınız %90 ın sorununu halletmeyi öğrenin. Sitedeki zengin adamdan 10 kat fazla mı alıyorsun da bizden çarpıp hizmeti bu adamlara gönderiyorsun. Şu yukarıdaki hıza, her gün yüzlerce defa kopan leş internetine 100 tl almaya utanmıyor musun turknet ???? 6 aydır teknik ekip diye zırvalıyorsunuz ben 1 defa dahi teknik ekibi bırak çaycınızı bile göremedim. Tabi çok meşguller fakir fukaradan çarptıkları paraları zengin muhitlerde oturan kodamanlara 1 gb internet verelim nam yapalım peşindeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katarsis222 -- 28 Ocak 2021; 13:55:43 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sırtından zengin olup para cukkaladığınız 10 mb leş internete 100 aldığınız esas para kazandığınız bölgelere de bırak 1 gb interneti 50 mb verecek çalışmalara başladınız mı sayın yetkili?? O patronlarının ticaret zekası fakir müşteriden alıp zengine yatırım yapma şeklinde mi işliyor???????

• katarsis222 K kullanıcısına yanıt

Ooo iyi laftı bravo..

TürkNeti bilemem de hocam bu laf cuk diye Telekoma oturur bence

Adamlar milyonlarca anadolu şehrinden parayı topluyor

Gidiyor Zengin muhitlere bilmem sitelere plazaya oraya buraya basıyor yatırımı

Yahu bu orta direk vatandaşımın suçu günahı ne

Bir de şu mevzuya acayip takılıyorum

Fiberi olan müşteriye modem BEDAVA

Adsl Vdsl varsa sana ÜCRETLİ veriyorlar

Biz insan gibi parasını verip abone olmadık mı?!?!?!

Aynı modemi bana parayla diğerine ücretsiz veriyor

Gel de çık bu işin içinden arkadaş...

• fakasupi F kullanıcısına yanıt

TurkNet de aynısını yapıyor 8 aydır içine ettikleri internetimi yüzlerce kayıt açtım düzeltmedikleri gibi en son 30 a düşürdükleri hızı şimdi de 8 mbps ye düşürdüler. Ama 100 diye satıyorlar. Bizden aldıkları paralar ile zengin mahmutcanların evlerine 1 gb internet verip reklam yapıyorlar. Şunlar bu alçaklığı herhangi bir avrup ülkesinde yapacaklar bunların hepsini bırak para iadesini şunu bunu bir de dolandırıcılıktan içeri atarlar gelişmiş ülkeler.

Ben Almanyada Fiber nerelerde yayılıyor takip ediyorum,

Adamlar hep kırsal bölgelerde yaygınlaştırıyor

Şehir merkezlerinden ziyade öncelik daha kolay altyapısı geliştirilebilir olan kırsal alanlar.

Merhaba, hız profilinizde yaşadığınız sorun için üzgünüm. Bugün oluşturulan destek kaydınız için yerleşik operatöre olumsuz teyit vererek tekrardan ilettik. Hattınızı sağlama almaları için bilgi verdik. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
    Arızanız ile ilgili teknik arkadaşım size arama yaparak bilgi verdi. Arızanızın aciliyetini saha ekiplerine ilettik. İnternet hizmetinizde yaşadığınız hız problemi ile ilgili çalışmalar sürdürülürken güncelleme kaynaklı anlık kopma yaşayabilirsiniz. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Arızamı inanılmız hızlı giderip hızımı 16 mbps den 12 ye düşürdünüz. Gelin anlaşalım 1 mbps yapın siz de kurtulun ben de kurtuluyum. Bizim gibi müşterilerden götürdüğünüz paralar ile de Lüks sitede yaşayan gariban müşterilerinize 80 tl ye 1 gbps internet hizmeti verir reklam yaparsınız burada???

Merhaba, yaşadığınız sorunu 28.01.2021 tarihinde alarak saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Ekipler çalışmalarını tamamladığında teknik uzmanlarımız sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • Bir gigafiber kullanıcısı olarak bazı konulara açıklık getirmek isterim. Öncelikle Turk.net'in sürdürdüğü altyapı çalışmalarına bakarsanız, Kadıköy hariç diğer tüm bölgeler alt-orta gelir seviyesinde gelire sahip vatandaşlarımızın yaşadığı yerler. (Şirinevler, Bayrampaşa, Cennet, Avcılar). Türk telekom fiber ve superonline gibi alternatifler mevcutken zengin insanların Turk.net'i çok tercih etmeyeceği açıktır. Turk.net'te bunun farkında olarak çalışmalarını altyapısı kötü olan ve nüfusu fazla olan bölgelere yöneltmiş durumda.

İkinci olarak altyapı çalışmaları kolay koşullar altında gerçekleşmiyor. Belediyelerin birçok farklı uygulamaları var. Bazı belediyeler internet altyapısı konusunda kolaylık sağlarken, bazıları zorluk çıkarabiliyor. Turk.net için bu durum ana faktörlerden biri. Altyapı çekildiği bölgelerde çoğu vatandaşın ekiplere zorluk çıkardığına bizzat şahit oldum. İnsanlar evlerinden kablo geçirilmesine kızabiliyor. Ayrıca çekilen kabloları kesenlere bile şahit oldum. Bulunduğum sokakta insanlara fiber internetten bahsettiğimde çoğu kişinin umrunda olmadığını fark ettim. İnternet ortamında ve forumda yüksek internet talebi olabilir ama halkımızın çoğunluğu için önemsiz. İlk kriter fiyat. Çoğu insan 16 Mb internet ile mutlu.

Kar marjının çok düşük olduğu ve yatırım, bakım gibi masrafların fazla olduğu ilçe ve köylerde yatırım yapması gereken asıl firma Türk Telekom'dur. Anayasamızda belirttiği gibi sosyal bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti bu bölgelere yatırım yapmak mecburiyetindedir. Ancak malum firmaya gösterilmeyen tepkinin müşteri sayısı olarak pazar payının &6 'sına sahip bir firmaya bu denli yüklenmek ne kadar mantıklıdır.

Turk.net'in ilk 6 ay 85 TL'ye sonraki aylarda 270 TL'ye sunduğu paketi, Superonline 1 Gbit download 20Mbit upload şeklinde 1000TL'ye 24 ay tahattütlü vermektedir. Ayrıca bundan birkaç yıl önce AKK adı altında çağ dışı uygulamaları toplumuza reva gören firmaları da unutmamak gerekir.

Son olarak Gigafiber tecrübelerimi paylaşmak gerekirse şunu daha iyi idrak ettim ki Türk Telekom altyapısı Turk.net için büyük bir handikap. Turk.net'in kendi altyapısında ülke koşullarında çok ileri hizmet veriyor. Fiber müşterileri çağrı hizmetinden sorunlarını bildirebiliyor. Arıza olması durumunda durumla ilgilenen ekipler gayet kalifiyeli. Umarım bu altyapı ülkenin çoğu yerine yayılır da diğer firmalar kendilerine çeki düzen verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Siempre Comandante -- 29 Ocak 2021; 13:54:44 >

• Hasta Siempre Comandante kullanıcısına yanıt
    Merhaba, olumlu düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Toplam müşterilere oranı %5 i bulmayan bir kesimin iyi aldığı hizmet geri kalan %95 i ilgilendirmiyor. Bu forum aylardır hiç interneti bile olmayıp para ödeyen insanların isyan yazılarıyla dolu. O %95 ten alınan paralarla üç beş kişi mutlu edilmiş bu beni de mağdur olan diğerlerini de iglilendirmez. Kendi ekiplerini gönderip soruna çözüm getirmeye gelince utanmadan bir de üzerine 90 tl para isteyen pinti kesilen bu firma boş reklama gelince aslan keisliyor

Merhaba, turknet olarak kullanmadığınız günlerin faturasını yansıtmıyoruz. Faturalandırma yapılması durumunda www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katarsis222

Aynen tamamen katılıyorum. Bizden çarptıkları paralarla bu kodaman arkadaşlara daha azı fiyata gb internet vermekle meşguller. Önce sırtından beleşe para kazandığınız %90 ın sorununu halletmeyi öğrenin. Sitedeki zengin adamdan 10 kat fazla mı alıyorsun da bizden çarpıp hizmeti bu adamlara gönderiyorsun. Şu yukarıdaki hıza, her gün yüzlerce defa kopan leş internetine 100 tl almaya utanmıyor musun turknet ???? 6 aydır teknik ekip diye zırvalıyorsunuz ben 1 defa dahi teknik ekibi bırak çaycınızı bile göremedim. Tabi çok meşguller fakir fukaradan çarptıkları paraları zengin muhitlerde oturan kodamanlara 1 gb internet verelim nam yapalım peşindeler.

Burada arkadaş haklı, benim TurkNet 'e bir önerim var. Bir ekip oluştursun ve bu arkadaşın örneğinde olduğu gibi max değer 18 iken neden 12 geliyor vb. sorunları araştırsın, Belki de kablolama hatası belki de bina içindeki telefon kutusunun eski olması vb. sorunlar yüzünden alabileceği Max değerleri alamıyor olabilir insanlar. Ha bu zaten yapılıyor demeyin arıza kaydı açtığınızda telekomdan gelen cevap "müşteri kaynaklı" tamam müşteri kaynaklı da ne kardeşim bu sorun diye sorsanız cevap yok. Ben de bir TurkNet kullanıcısı olarak aldığım hizmetten memnunum (92/8 mbps) ama bir sokak ötede oturan kardeşim 14 mbps alıyor. baksan aynı parayı ödüyoruz. İnsanlar buna isyan ediyor sevgili Turknet..

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Bence BTK mıdır artık kim denetliyorsa çıkıp ilgili İSS lere

Servis sağlayıcı olarak kullanıcının modemine gelen hıza kadar sen sorumlusun

Demesi gerekiyor kesinlikle

Adam gelmiş diğerinin bağlantısını yaparken kutudan benimkinin içine etmiş

Arıza kaydı bırakıyorsun

Müşteri Kaynaklı gidin bir elektirikçiye gösterin iç tesisatınızı diyor

Tarifen 100 modeme gelen 20 mbit

Dslam yetersiz cihaz çürümüş eskimiş yıkılmış kutu

Biz bu kadar hız verebiliyoruz ancak siz de aynı parayı vereceksiniz

Oh ne ala memleket...herkes vursun bakalım abalıya

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Bence artık bakır saçmalığına iyileştirmeye para harcayacaklarına her yere fiber döşeseler hem müşteriler memnun kalır, hem sorunlar arızalar azalır. Bugün İstanbul'da fiber çekilen yerlere bile türk telekom vdsl kutusu kurulumu yapıyor. Bu bakır sevdasına tutulmuş türk telekom olduğu sürece ne arkadaşımız istediği hızı alır nede sorunlar biter.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.